Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bozulur mu? yani açtım öğlen sütü 12 gibi, dışarda unuttum. 16 saatir duruyo orda hava da pek soğuk değildi. bozulmuş mudur aceba? ağzı kapalı durdu bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 kokla, tadina bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 protein tozuylan karıştırdığımdan dolayı anlayamıyorum işte :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bozulmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 içiom bak? http://uimg.ngfiles.com/profile/3647/3647567.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 iç abi bozulmaz çok sıcak havada 20 saat durmuş sütü içtim ben bişey olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bişey olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 benim teyzem 15 saatlik sütü içmişti. ertesi gün cenaze namazını kıldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yarısından fazlasını içip kalanını korkup bıraktım. teşekkür ederim yarın görüşürüz :P ben de geçenlerde tarihi 2 gün geçmiş böyle lapa lapa(sonradan farkettim) süt içmiştim bişey olmamıştı diyerek de kendimi avutmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Bozuk sütte, skaranofi adlı bakterinin üremesi %645 hızlanıyor. Skaranofi bakterisinin fazla olduğu sütü içersen, boğazından köpükler çıkarak boğulursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Neden köpük çıkıyo diye sorarsan, mide asidiyle tepkimeye giriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bişey olmaz yaa ağzı kapalı durmuş işte fasdf çok korkuyorum evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 sen yine sevdiklerine bi mektup bırak. nolur nolmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 man up, ic sutu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Balık varsa balıkla iç faydaları artıyormuş öyle duymuştum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 protein tozu var, protein tozu olmasa neyse de protein tozu kötü, protein tozu olmasa iyiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Loxias said: Neden köpük çıkıyo diye sorarsan, mide asidiyle tepkimeye giriyor sormazsan tepkimeye girmez, kana kana içebilirsin. Bon apetit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yazık oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 olsa olsa , o da bi ihtimal cırcır olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 bozulmuştur içme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 kokla. kokusu normalse bi yudum tadına bak. tadı iyiyse iç. bişe olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 ben geçen hafta kökü kokan ama tadı iyi olan yarım litre yağsız süt içtim, sonra uyumuşum hatırlamıyorum. uyandığımda çıplak bir şekilde ormanın ortasındaydım, yanımda ölü bir geyik. hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Haci kaldir kicini iki dakka yenisini aliver gel. Niye kasiyosun ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Laorx said: ben geçen hafta kökü kokan ama tadı iyi olan yarım litre yağsız süt içtim, sonra uyumuşum hatırlamıyorum. uyandığımda çıplak bir şekilde ormanın ortasındaydım, yanımda ölü bir geyik. hayırlısı olsun. sorun burada. yağsız sütü delikanlı adam neden içsin? gay yapmaya çalışmış içtiğin süt seni. direnmişsin ama. senin içindeki gay hayvanı geyikmiş. onu öldürmüşün işte! aferin evlat! gaylikten kıl payı kurtulmuşsun. bi daha da gay ürünleri tüketme. bi sonraki sefere bu kadar şanslı olamazsan ne olacak? onu düşün. 11855 reklamlarına falan çıkarsın belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 yeaa:( bir dahaki sefere kaymak kıvamında en hardcore sütü alıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar