Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ölümsüzlüğün sırrı?

Apache

Öne çıkan mesajlar

bölyle bişey olursa evli erkekler yandı
kadınların bütün derideki kırışıklıklar işin bu teknolojiyi kullandığını düşünsene brr
*!nişanı atar*[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez.

[Bu mesaj Proxa tarafından 09 Ağustos 2004 21:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Oh valla hepimiz ne manyak bilim adamlarıyız hemen bulmuşuz şu olur şu olmaz diye. Biride demiş bilmem kaç yılda tanrı nın olmadığı anlaşılır. E öeah yani. Üstünde hiç bilimsel tez, pro görüş yada bilgi sahibi olmadığınız konuda nası da sallamışsınız. Yok mermi gelirse ölürde diğer yoldan ölmez hebede hübede. Birinci yenilenme denen şey gerçekleşirse ölümcül yada ölümül olmayan yara diye bişey kalmaz. Mermi beynine gelir beyin faaliyetlerin durur. Ama yenilenirse ta taa. (Bkz: X-MEN 2) Tabi bunlar en uç noktaları. Çok uçuk şeyler ama 9 sayfada söylenilenler yapılırsa zaten bunu yapabilirler. Neyse fazla konuştum gene.[signature][hline]Himiney...
Sosyal ağlarda paylaş

olumsuz olunca hicbisey olmıycak demek ne olursa olsun olmöıycn ole yok anı bısey olsun yok beyne bısey olsu nolmıycak wolwerinedeki gibi kafana kursun yiycn ani bir bayılam sora uyanıor herif =)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Sosyal ağlarda paylaş

said:
kiddo, 09 Ağustos 2004 21:20 tarihinde demiş ki:
Oh valla hepimiz ne manyak bilim adamlarıyız hemen bulmuşuz şu olur şu olmaz diye. Biride demiş bilmem kaç yılda tanrı nın olmadığı anlaşılır. E öeah yani. Üstünde hiç bilimsel tez, pro görüş yada bilgi sahibi olmadığınız konuda nası da sallamışsınız. Yok mermi gelirse ölürde diğer yoldan ölmez hebede hübede. Birinci yenilenme denen şey gerçekleşirse ölümcül yada ölümül olmayan yara diye bişey kalmaz. Mermi beynine gelir beyin faaliyetlerin durur. Ama yenilenirse ta taa. (Bkz: X-MEN 2) Tabi bunlar en uç noktaları. Çok uçuk şeyler ama 9 sayfada söylenilenler yapılırsa zaten bunu yapabilirler. Neyse fazla konuştum gene.
bilim adamı olmaya gerek yok
bir doku yenillenmesi var ortada
o doku değiştirilebiliyorsa o dokudaki hastalıktan kurtulabilirsin
bunu bilmek için okul öncesi eğitim yeterli[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Platonik aşıkların halini düşünün bir de :)
Valla ben hala sonsuz yaşamdansa 80-100 yıl tamamen sağlıklı olarak olarak yaşayıp, yaşlanmayı tercih ederim.
Titanyum kemik falan yorar adamı ne öyle her kontrolde
*Düüüt!!!!
*Birader üzerinde metal olanları çıkar?
-Çıkmaz canım onlar kemik
*Biz çıkartırız arkadaşım. Haydar Bey arkadaşı arka odaya alır mısınız?
-???[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

Bu kertenkele ölümsüz diilki bence çok heycanlanmayın... Çünkü yenileme işlemini beyinden gelen sinyallerle yapıyo yani beyinin bu kısmunu yok ederseniz hayvan ölüyo... yani bazı arkadaşlarım dediği gibi hayvanı ikiye böldüğünüzde beyin hasar gördüğü için kendini yenileme şansı yok :) Heveslenmeyin yani... Kafanıza yediğiniz bi kurşun herşeyi bitirir :)[signature][hline]W.M.

[Bu mesaj Morgana tarafından 10 Ağustos 2004 09:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beyin ölümünden sonra enzimlerin yapısı bozulmadan ve hemoostasi tekrar sağlanabilecek kadar hızlı bir ameliyat lazım
ama beyin ameliyatı biraz kastığı için zor :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 09 Ağustos 2004 19:48 tarihinde demiş ki:
"Tanrının olmadığı da kanıtlanır bir 10 yıla"

yavaş..

Yavaş diyorsun da, insanların ölümsüz olabileceği (daha doğrusu hücre yaşlanmasının önlenebileceği) ve ruh diye birşeyin olmadığı kanıtlanırsa (ki bence kanıtlandı, kafası değiştirilen maymun deneyi de buna güzel bir örnek) sen tanrıya, daha doğrusu 4 kitabı yolladığı söylenen tek tanrıya (mina'nınki değil :) ) inanır mısın?[signature][hline]MSN = [email protected]
Elan Realms - A tale that goes on
Ealos Tsaark, A Freedom Fighter from Eclipse.
All servers are equal, but Eclipse is more equal than the others.

Sosyal ağlarda paylaş

İslam inancına göre (benim bildiğim kadarıyla) ruh ve duygular kalptedir. Kafası değiştirilen maymunlar ise, kafalarının olduğu bedende devam ettirdiler tepki ve yaşamlarını. Ama insanların kendilerini evrimsel olarak sadece birkaç basamak üstün oldukları hayvanlardan üstün görme gibi bir özellikleri olduğu için, "o hayvan" gibi cevaplar veriliyor buna.[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

Ben din olaylarından anlamam valla. Derste din öğretmeni öyle söylemişti, kalkıp bu nasıl mantık deyince kur'an da yazıyor demişti.

Ya o olmasa bile, insan klonlama, hücre yaşlılığını durdurma gibi bilimsel gelişmeler, bir 10 yıla kadar kutsal kitaplarla ters düşecek bence. Bence yani, bunu hislerime dayanarak söylüyorum, tabiri caizse sallıyorum. Tartışılacak bişiyi yok.[signature][hline]MSN = [email protected]

Sosyal ağlarda paylaş

yenileme ile süfer bi yasamimiz olurdu dna dizilimin bozulmadigi sürece yenilen dur.
ama bir yerlerdemi okudumdu (filmdemi izledim animsamiom simdi) dna zincirmizdeki durdurucular olmasa cok farkli "vucut"lara cok farklı "uzuvlara" sahip olabilirdik gibi bisiler geciodu bi yerlerde..

*ah kolum koptu
-boshver yenisi cikar nasilsa
kafaya kursun sıkılmasın die titanyummu celikmi bilmem artik ozel kafataslari satilir piyasada yeni bi iş kapisi süfer
"yeni adityum(artik bisiler buluruz yeni mademler filan uzayda gideriz ya nassa ölümsüzüz) kafataslarimiz cok konforlu hemde kursun yemiyor!!!"

klonlama mantığa uygun gelio aslinda ama
her "doğan" insana bir ruh mantigiyla heh klonunda ruhu olcekki derim :P
hayatı yaşayan benlikse
ruh sadece icindeki enerjimi olyo simdi :) (pil?)[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"
Sosyal ağlarda paylaş

Efendim ölümsüzlük iksiri ölümsüzlük sırrı gibi şeyler aslında avrupa-hint kültürene dayanmaktadır. Kuzeydeki pek çok ülke (mesala norveç) ingiltere yunanistan ve orta doğu ülkelerinden bir bölümüne göç yapan hint-avrupalılar kendi dil ve kültürlerinede buralara taşıdıkları için ozamandan gele mitolojilerde ve insan fantezilerinde ölümsüzlük konusuna çok sık rastlanmaktadır.[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...