EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 liv tyler klonlarını satsa sürümden kazanır be sırf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Kesinlikle Silvia Saint :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Sylvia diye yazılıyor o lol :)[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg hãs ãn êñd| |Avenia| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Delanoresse, 09 Ağustos 2004 05:03 tarihinde demiş ki: said: Rahan, 09 Ağustos 2004 02:32 tarihinde demiş ki: hastalıklı organı aldır, yeniden oluşsun hatta daha gür çıksın :-P eheh rahan boylece hepimiz bir rocco bir sahin k olabiliriz di mi? ahah hahaahaa :D[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Delanoresse, 09 Ağustos 2004 05:03 tarihinde demiş ki: eheh rahan boylece hepimiz bir rocco bir sahin k olabiliriz di mi? ahah tabikine de ama bir de deneycek bi babayiğit lazım :-P[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elle_iphe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 çok şekil bi kertenkele bu ya 1001 renk.. ben de istiorum ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ölümsüzlüğün bulunmasına zaten aslına bakarsanız az kaldı. 500 yıl sonra falan büyük ihtimalle ölümsüz olacağız artık insan oğlu daha fazla yaşasın diye optimum şekilde yaşıyo, gerekli yararlı şeyleri yiyo falan. bu şekilde yapılmış bir deneyde tamamen optimum bir ortam hazırlanmış. bi de normal bir ortam hazırlanmış. optimum ortamdaki sinekler normal ortamdakilerin 2.5 katı daha fazla yaşamışlar ayrıca bunun üstüne bir de insanların belli bir yaştan sonra yaşlanmadığını biliyor muydunuz? 80-85 yaşından sonra falan vücudun yaşlanması duruyor. bu yaşlanmanın nasıl durduğunu niye durduğunu bulduğumuz anda ölümsüz oluyoruz.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Hemen sigarayı günde 8 pakete, kahveyide günde 50 fincana çıkıyorum.[signature][hline]- Takılı olmak? - Takılmak, takılıp gitmek, ah be abi olmak. - ? - Allah kahretmek seni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Insanin yashlanmasi 80 yashindan sonra duruyor bunu bulmak demishsiniz. Organik canlilarin olumu sadece 1 genin aha tamam bugunden sonra hucre yenlenmesini kesiyorus gibi bir bilyiyle dolu olmasindan kaynaklaniyor aslinda. Onu buldugumuzda asil senlik bashliyor, hucre yenilenmesi kesilmedigi taktirde berki goz kulak gibi organlarimizi yenilyemesekte olumzueluge yakin bir hayat surebiliriz.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Infeqted, 09 Ağustos 2004 00:50 tarihinde demiş ki: cok ileri gidiyor bu adam.. Allah a temeccuh mu kosuyor ben anlamadim amacini.. nesin islam alemine acikca soylesin nereye varmaya calisiyor televizyona şeytan icadı diyen zihniyette buydu frp satanist oyunu diyen zihniyette bu metal dinleyene yan gözle bakan zihniyette bu örümcek kafalı işte[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ya infeq dalga geçiyor anlayın şunu ciddi ciddi cevap vermeyin[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 :) orumcek kafali diyen adama bak zuhaha en azindan KIT degilim yahu[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ben ölümsüz olmak istememki yapığım doğruların yanlışların bir anlamı kalmaz[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Hücre yenilenmesi aynı kaset kopyalamak gibi. Yani ilk kasetiniz temizdir ve görüntü süperdir. Sonra onun kopyası gene güzeldir ama zamanla kopyalar ilk kopyanın yani orjinalden farklılaşmaya yani kalitesini kaybetmeye başlar ve bir zaman sonra kopya kullanılmaz hale gelir. Hücrelerde de benzer oluyor.İlk opyalar yani bebekli ve çocukluktakiler gayet başarılı kopyalar ama zamanla hücre artık ilk kopya halinden uzaklaşıp kasetteki gibi kalitesini kaybetmeye başlıyor ve biz buna yaşlanma diyoruz. :) İlkokul seviyesinde anlattım :) Elbet daha bilimsel açıklaması vardır :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Dialog şöyle olur: -naber lan aliş ölümsüz oldunmu -yoh babo ya yarın öbür gün gidip bi olacamda üşeniom bab -la bende geçen gittim oldum geldim öyle dolanıom işte[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 absolut eğer kaynak hücreyi aynı tutarsan böyle bir sorun olmaz bence yavaş yavaş yamulmanın sebebi kopya hücreden kopyalanmasıdır sanırım[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 yani vücudun, ölmeyecek bir kaynak hücre tutmasından bahsediyorsun proxa?[signature][hline]Her hakkı mahfuzdur. ©2004 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 ölümsüzlüğün sırrı bol masturbasyondur bence[signature][hline]Fight Fire With Fire Ending is near Fight Fire With Fire Brusting With Fear WE ALL SHALL DIE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Sufi, 09 Ağustos 2004 14:43 tarihinde demiş ki: yani vücudun, ölmeyecek bir kaynak hücre tutmasından bahsediyorsun proxa? böyle bişey olmaz tabiki ama eğer olursa hatasız ve ilk hücre kadar sağlıklı olabilir bence ölümsüzlüğün tek yolu bu olabilir[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Sonuçta her hücre bir öncekini kopyalayacaktır ve bu da zamanla orjinal hücreden sapmaya yol açar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Çekirdek hücreler burda kilit etken bence.. Birinden istediğin kadarını yaratırsın istersen..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 bende demeye çalışıyorumki eğer bütün koplayar orjinal hücreden yapılabilirse yıpranma olmaz[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Ama öyle birşey mümkün değil. Yani o dediğin durumda orjinal hücreleri vucut nerde saklayacak.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Vücut saklamicak zaten, onları alıcaklar kopyalarını. Sonr agerektiğinde verircekler. Zaten Klonlama işide böyle oluyor..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2004 said: Absolut, 09 Ağustos 2004 14:55 tarihinde demiş ki: Ama öyle birşey mümkün değil. Yani o dediğin durumda orjinal hücreleri vucut nerde saklayacak. evet mümkün değil şu an olduğu zaman ise her türlü ölü doku onarılabilir :)[signature][hline]Sphere, 24 Temmuz 2004 14:24 tarihinde demiş ki: Herkesin yazdigini herkes bilebilir ama geriye kalan herkes bilemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar