Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Killing Floor

Bone

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
west londonda tünel bitiminde shopa giderken bi böle telli içinden ateş edilebilen bi kapı var ya. heh sağlam support varsa yanında oraya çöküyosun. o kapı eşek gibi tanklıyor ve arkasından ateş de edilebiliyor. arkanda da aşağıya shopa doğru 2 kapı var zaten. onları da weldlersen temiz. arada bir üstten crawler ve invis abla düşüyor aranıza ama onlar da mesele değil
Mesaj tarihi:
bu dediğimi en az on kere yaptım. 2 support varsa zaten level5+ adamı koy öne kapıya sabaha kadar weldlesin. level 3 demonun koyduğu 2 pipe bile arka kapı yıkılınca gelen tüm orduyu temizleyebiliyor zaten.

ee yandı bitti kül oldu işte
  • 1 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
  • 2 ay sonra ...
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Most people don't have that much money lying around

Who needs money?

It's raining money

loadsamoneeeey

money money money

killing floor seslendirmeleri çok eğlenceli

http://www.youtube.com/watch?v=IDG3wybol8s
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
konsept güzel olmuş la sevdim redneck theme felan amarakanlarla oynarken commando alıp creepin dibine vuruyorum kuduruyorlar nigger jew felan saydırıyorlar yada kickliyorlar :D
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
f2pleri millet oynayanlarının %90'ı mal bebeler olduğu için sevmiyo yalnız, en azından ben leş communityleri yüzünden nefret ediyorum yoksa bazı güzel f2pler var yok değil. kf ucuz da olsa oynamak için bi para vermen gerekiyo, onun için nispeten daha iyi pub'ı.

belki CS'den sonra moddan gerçek oyun olmayı başarabilmiş birkaç oyunda biri KF bu arada, f2p oyunların neyiyle kıyaslıyosun bunu. kalite farkı var içeriği az olsa bile.
  • 4 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...