Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Killing Floor

Bone

Öne çıkan mesajlar

dsfghjklş özetlemişsin hakkaten, ama gog eksik kalmış. oradan da witcher 1-2 falan iyi çekmiştim milletten aeuhe

oyunda eğlenceliymiş ya ama 3 map oynadım, ikisinde de bi oda var her round oraya koşuyoruz. her oyun böyle mi geçiyor bunda? bi tek bi otobanlı ormanlı bi map vardı ora iyiydi sürekli mobil haldeydik.
Sosyal ağlarda paylaş

Evet ayrılmadan takılıyoruz misal ilk 3 wave orada gerisi başka yerde,yoksa tek tek avlıyorlar.Pek numarası yok ama eğlendiriyor oyun özellikle normal zorluk seviyesinden çıkıp zorlaşınca kesinlikle yer tutmak lazım yoksa kıtır kıtır yiyorlar.Bossda zor mapine göre bomba diziyorsun yere tabi dua etmek lazım yakın yerden spawn olsun diye sonra avlıyorsun yada avlıyor :P
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
yok abi 30sn degil 30 saat beklesen cikmiyor. filter olarakta her kombinasyonu denedim cunku bf2 de yapiyordu eskiden ama oda fayda etmedi. steam in bir 2 onerisi vardi serverlist dosyasi ile ilgili yaptim olamdi portlar zaten hepsi acik modeme reset attim oyunu yeniden cektim hicbirsey fayda etmedi. burda yok mu hic bu sorunu yasayan simdi internette saydim 500000 kisi var?
Sosyal ağlarda paylaş

abi yemin ediyorum artık kağıdın üzerine zombi yazıp kağıdı satıcam, nası bi tiksindim şu zombi konusundan ya. asla adam gibi bişi yapılmaya da kasılmasın tamam mı, nası olsa satıyo diye abidik gubidik oyunlar yapılsın, filmler diziler çekilsin :/

bütün zombi teması nefretimi burda döktüm.

resident evil'lerimiz vardı lan bizim :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...