Nomak Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Toplanında oynayalım bu akşam :P Gecenizi alevlendireyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Silphatos said: aaa ben oyunun yarısı coop modu diye l4d'ye 5 dolar vermedim bu sadece coopsa baydım şimdiden o zaman :(. olan 3750 gamersgate mavi parama oldu http://i.imgur.com/XRLAU.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 dsfghjklş özetlemişsin hakkaten, ama gog eksik kalmış. oradan da witcher 1-2 falan iyi çekmiştim milletten aeuhe oyunda eğlenceliymiş ya ama 3 map oynadım, ikisinde de bi oda var her round oraya koşuyoruz. her oyun böyle mi geçiyor bunda? bi tek bi otobanlı ormanlı bi map vardı ora iyiydi sürekli mobil haldeydik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 patriach şerefsizi ölmüyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Evet ayrılmadan takılıyoruz misal ilk 3 wave orada gerisi başka yerde,yoksa tek tek avlıyorlar.Pek numarası yok ama eğlendiriyor oyun özellikle normal zorluk seviyesinden çıkıp zorlaşınca kesinlikle yer tutmak lazım yoksa kıtır kıtır yiyorlar.Bossda zor mapine göre bomba diziyorsun yere tabi dua etmek lazım yakın yerden spawn olsun diye sonra avlıyorsun yada avlıyor :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 patrinin 2 lafı var one in the pipe derse bazooka sıkar this is the end of you derse machine gun çıkarır ona göre evade yapıcan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Invs rage fatalityide unutma :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 armor varsa bi kerede ölmüyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Genelde deydiriyor ya 2.ciyi : ) Ben kaçamadım daha geröi normalde oynamayalı çok oldu alakalı olabilir. toplanalım oynayalım bir ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 oyun iyiymiş hakkaten, açın bi grup. hatta açtım http://steamcommunity.com/groups/patikf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 inandım ve tavuk skinimi aldım, halloween bitene kadar event var isteyen baksın http://www.killingfloorthegame.com/halloween/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 yapalım bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 hoo bedlamıda severim he mutator ile olmuyor demi scrake achisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 scrake mutatoru yok default, dl edersen olur belki bilmiyorum ben oynarken yaptım 25 killi crossbowla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bende simdi aldim da bi mod var yaninda onu oynayan var mi guzel mi? daha download bitmedi deneyemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 tek elde yapmasak oluyo dimi bu scrake öldürmeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 modu oynayan yok boşuna indirme onu, öldürme achievementı da tek round olmasa oluyor ben 5-6 kerede falan aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bu arada oyuna girdim ama server list bombos internette google daim biraz herkeste sorun varmis ama 1 tane cozum yok piyasada var mi bu sikintiyi yasayan? mac de mi oluyor diye windows a yukledim yine ayni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 refresh ettikten sonra biraz beklemek gerekiyor ben de bi 30sn falan, onun dışıdna sorunum yok. filtre seçeneklerini değiştirmeyi dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 yok abi 30sn degil 30 saat beklesen cikmiyor. filter olarakta her kombinasyonu denedim cunku bf2 de yapiyordu eskiden ama oda fayda etmedi. steam in bir 2 onerisi vardi serverlist dosyasi ile ilgili yaptim olamdi portlar zaten hepsi acik modeme reset attim oyunu yeniden cektim hicbirsey fayda etmedi. burda yok mu hic bu sorunu yasayan simdi internette saydim 500000 kisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 oyun o kadar insanda yokki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 şuraya bi sor http://forums.steampowered.com/forums/forumdisplay.php?f=569 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spompas Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 2 adet guess pass var hadi maillerinizi atin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 abi yemin ediyorum artık kağıdın üzerine zombi yazıp kağıdı satıcam, nası bi tiksindim şu zombi konusundan ya. asla adam gibi bişi yapılmaya da kasılmasın tamam mı, nası olsa satıyo diye abidik gubidik oyunlar yapılsın, filmler diziler çekilsin :/ bütün zombi teması nefretimi burda döktüm. resident evil'lerimiz vardı lan bizim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2011 bu arada oyun cok hosuma gitti belki ayni sorunu yasayanlar olur diye yaziyorum her ne kadar tam cozum olmasada oyuna girmeden once steam in icindeki servers dan istedigin serveri secip connect diyince sorunsuz bir sekilde baglaniyor ama ne yaparsaniz yapin ingame server browser calismiyor en azindan bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar