GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Merhaba, Uzun süreden sonra oyuna dönüyorum. Ek paketi falan aldım fakat fazla araştırma yapcak zamanım yok amacımda günde 1-2 saat falan oynamak şu anda elimde bir shaman birde warrior var. Sizce hangisini levellamalıyım?? Shamanlar baya kotu durumdaydı bıraktığımda hala eziklermi? :) Warrior ondanda beter durumda aman aman diyen varmı? Uzun lafın kısası keyifle geçireceğim 2 saat eziyet olsun istemiyorum. Teşekkürler şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 pve pvp ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 eskiden cok pvp yapardım ama artık pve daha cok zevk veriyor. Buyuk ihtimalle mecburi bg ler dısında pvp yapmam bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 resto shammy guzel pve icin.. ayrica elemental'de iyi dps cıkartiyor.. benm arkadasmdan gözlemledgm bagzi fightlarda resto sorun yasiyor fln dedi..ama onun disnda cogi fight'da manasi yariya bile inmeden tutuyor yani heal class dusunursen priest kas derim.. disc priest ile inanlmaz heal+absorb+dmage done rakamlari cıkıyor :) warrior oynucaksan prot yada arms git derim bunlarin dısnda dusunursen melee class olarak DK ve feral druidler dps'de guzel durumdalar suan. eger 0dan kasmam ben dersen shammy ile oyna derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 amacım dps oynamak en son oynadıgımda baya heal takılmıştım baydı açıkçası :) şu andaki amacım "büyük rakamlar görmek" ve aslında shaman kotu durumda yaramaz warrior super falan desen ne mutlu olacaktım :D Su anda kafaya vurup kan çıkartma modundayım biraz :)+ fury ye acaip özeniyorum istiyorum cok mu kotu olur ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 pvp : warior her zamanki gibi itemleri dizene kadar süründürüyor ama dizince tadından yinmiyor. cogu eleman arms oynuyor ama furry bır guzelkı anlatamam. hele tıtan grıplı furry pvp de ezmedıgı yok bı frost mage o da senkronızasyonu yakalayamazsan, heee bı de blood dk var dmg yemıyor bıldıgın duvar melee ıcın. dk rogue pala shodow pri ve warri var, warriden baskasına elim gitmiyor. yıllardır warri için yanıp tutusuyodum blızz oynatmıyo bıze bunu dıye, eski gunlerdeki gibi oynayabılıyorum artık. mutluyum valla. itemleri dizene kadarda arms iyi is cikariyo en azından keyfın kacmaz. ama sonra furry, doyumsuz burst dmg, oh oh, hıtı mıtıde kafana takma hıc, vur gıtsın cal oynasın. pve : gayet ıyı, pve ıcın dps her ıkı talenttede yeterlı. shamanı bılmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 valla acıkcasi warriorlarin sadece prot olmasi taraftariym :) DK gibi feral druid gibi melee classlar varken warrior dpsler gereksiz yer isgal ediyor raidde.. (bizim fury warrior hafif mantardi gerci ondan olabilr) :D cok yoksek omg rakamlar görmek kafa göz yarmak istiosan range olarak: hunter warlock melee olarak: DK feral druid bence bossun 4te1 canindan fazlasni eritiyorsun resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 lol ben mesaj yazarken sen atmısın, sankı sıparıs gıbı oldu, ama yazdıklarımı ınanarak yazdım bılesın.makara kukara degıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadATS2 Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 applev0dka said: (bizim fury warrior hafif mantardi gerci ondan olabilr) :D bencede sizin warri mantarmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ben 7-8M damage done yaparken. adam 5-6 arasi gidiyordu anca zman zaman 3m a yakin farklar oluyordu bosslara göre. dps'de ise 4k yı buluyordu farklar.. replace etik zaten :d warriorumz prot mutluyz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 ok o zaman main olarak warrior yaparız arada birde lazım olursa diye shamanıda heal yaparız :) gerçi şu anda aklıma soyle birşey geliyor gunde 2 saat oynamakla oyle tadından yenmez bir warrior da yapılma ya neyse bakalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 günde 1-2 saat oynayacaksan pve zor. pvp takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 blue pill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 günde 1-2 saat ile anca hc yaparsın raid'in ortasında ben cıkıyorum dememelisin hoş olmaz :) pvp yap, daha kafan rahat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 o 1-2 saat 3-4 saat olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2011 o 3-4 saat 5-6 saat olur yoksa ne raidi, hangi progress. "gunde 3-4 saat girer raidimi yapar cikarim" demek icin once progressini yapmis, contente hakim olmus guildin cekirdek raid kadrosunda olman lazim, o da selam verince olmaz. kaldi ki haliyle o raidlerin progressin maliyetlerini kaldiracak kadar da farmini ypabilmen, goldunu kenara atabilmen lazim ki o da zaman pvp guzel, pvp sahane. rated bg icin buyuk oranda yine ustteki paragrafa doneriz ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Tekrar merhaba :) Level kasmak zor geldi 2 level fazla kasmamak için shamanı levelladım ve 85 oldu :) fakat elemental bayıyo o yuzden enhancement yapmak istedim hatta ufak ufak item toplamaya basladım. Soru enhancement ne durumda zaten zar zor toplayacagım pointlerle enhancement itemları alıp off cok kotuymus 1 ay daha kasıp elemantal toplayalım olayı yasamak istemiyorum. O yuzdende ozellikle aktif olarak shaman oynayan arkadaslardan biraz bilgi rica ediyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meabbics Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 benice elementıl öl aynı giır la resto girer o değerli 2-3 saatinin 1 saatini sırada bekleyerek geçirmezsin. en fazla 1 hafta içinde pointlerle alabilceğin bişey kalmayacağı için enhancement toplamaya başlayıp epicleri bilmemneleri enhancement için toplayıp direk enhancement a god mode geçebilirsin bu oyun dps olarak çekilmez en azından başlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 /played yazınca an itibariyle 85te 34 saat gibi bi süre geçirmişim shamnımla. şansıma hem resto hem enhance setim tamam gibi, bi wristler kaldı 333, onun dışında yarı yarıya 346-359. bütün tbc elemental, bütün wotlk ise resto oynadım, hep bi enhance isteği vardı içimde ve şimdide enhance oynuyorum. bugüne kadar hiç bir karakterimden bu kadar zevk almamıştım. dungeonlarda 14-17k arası bi dps çıkıyor ama weaponlarım hala 346. kısacası enhance "kendi adıma" bana en çok zevk veren spec oldu. benim tavsiyem enhance gir dungeonlara ve q beklerken git bi yerlerde quest yap. hem para hem rep. önce mount hyjal, sonra earthen ring repi kastım ben. karakter şu an bu şekilde tahrikmotoru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 valla karakter baya güzel duruyor ne diyim :) canım çekti açıkçası. Butun itemları reforge edip mastery kastıgın dikkatimi cekti. soru 1 en onemli stat mastery mi? 2. soru mastery cap nedir? buda benim zavallı char :D plsbuffme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 öncelikle sanırım yanlış gördün mastery hiç kasmadım. enhance oynarken ilk hedef hit + expertise cap olmak.şuan biraz hit eksiğim var 15.5 civarındayım ama 28-28 exp var. o da dwarf + mace combosundan. restoya gelince, belki yanlış yapıyorumdur ama ilk önce mana sıkıntımı giderecek kadar int + spi yüklendim sonrasında haste reforge ettim fakat hala bazı dungeonlarda şuursuz dpsler yüzünden çok rahat olamıyorum. raid 2 kere healladım hiç bir sıkıntı yaşamadım. hangi speci öncelikli olarak düşünüyorsan ona göre yardımcı olmaya çalışayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GladricSpirit Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ya ne güzel yazmışın yardımcı olayim falan ama bende tam sopalık adamım dün tutuldum warrioru kasmaya basladım sanırım sorun bende ne istediğimi bilmiyorum henuz biraz oyle bos bos takılayim illaki bulurum bir yol çok sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar