dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 tadını ve kokusunu seviyorsun. kabul et bunu artık!!! abi 1.5litreyi ne yapıcan allasen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 evde 4 kişiden fazla olundu u ve herkeşler votka+enerji içeceği seviyorsa ideal işte yoksa tek başına 1.5 litre enerji içeceği için böbrekleri ele almakta var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 bi eleman 7.senesindeydi ve acaip çalışıyordu bitsin her ders diye. üstüste finalleri vardı falan. enerji içeceği ile ayakta kalıyordu işte. o kadar içip bünyeye yüklendikten sonra okulda acaip bi çöküp, yıkılıp yere, kriz geçirir gibi titremiş falan. medikoya mı hastaneye mi ne götürmüşler. ben sonrasında adamı gördüğümde bayağı berbat görünüyordu adam. ama dersleri verdi. bu olaydan çıkartacağımız ders. 1,5luk alın, için ve çalışın hayvan herifler!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ahah ben de bi sinava girerken elemanin biri elinde bunlardan biriyle geldi, sinav bitmeden kusarak cikmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Kıbrısta 1 yıldır falan var playboy, gayet güzel tadı. Sürekli enerji içeceği tüketen biri olarak tavsiye ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Abi bu enerji içeceği bana dokunuyor. Gece uyurgezer falan oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 arkadaşlarımın benim evime gelip içeceği içeceğin parasını ben niye ödeyeyim lan ne saçma. gelecek olan varsa alsın getirsin 24 tane saçmalığa koş evimi açıyorum bi de üstüne açayim isterlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Hiç parti vermedin heralde. Olsun. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EU_Import Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 selam arkadaslar redbull icecegini avrupadan Türkiye istanbul limanina telsim edebiliriz 24 luk fiyatim istanbula telsim 67 tl ilgilenen varsa iletisime gecebiliriz. en az 30 palet siparis alinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 oha ahahahha 30 palet ne lan 30x24x90 adet falan ediyo olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EU_Import Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Arkadasim miktar fazla geldiyse oda sorun degil Fiyati biraz yukseltilir 10 yada 15 palet de gönderilir yada tum gönderme ödemesini ustlenen kisiye istedigi kadar göndeririz o sorun degil. bir palete 108 paket bulunmaktadir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 67x108x30 lira diyosun yani bi gönderim için, 200bin lira falan. bu forumda 200bin lirası olup da redbulla gömecek adam olur mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 fistan'a falan abi esas mesaj. senin barın falan olsa hmm evet toplu halde alırım/almam dersin de.. yok di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gosh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2011 kaldırıyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 pazar alanını bu amaçla kullanıyo muyduk? salıları da halk pazarı açalım buraya madem..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 synthesizer said: 67x108x30 lira diyosun yani bi gönderim için, 200bin lira falan. bu forumda 200bin lirası olup da redbulla gömecek adam olur mu acaba red bull dünyada sadece avusturya'da üretiliyor, kısacası türkiye'ye de ithal geliyor ve bir koli geliş fiyatı euro kuruna göre revize ediliyor ama şu aralar 70-72 bandında.. ancak sen 20 koli red bull alacaksan şirketten almak zorunda olduğun için sana iskontolar veya aldığın miktara göre bedelsizler verilebiliyor. spot satışı yok red bull'un, varsa da sahtedir kanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Ahahah kaçak RedBull. Adamlar burada bedava dağıtıyorlar tüm eventlerde hala kaçak gelebiliyor demek. Ayrıca tanesi 1,5 liraya gelmiyor 2,8 e geliyor. Sen kimi düdüklüyon efendi. Zaten 3.2 lira falan carrefourda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EU_Import Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 her kes bir kelimeyi bir yere göturmekle orasmaktan baska bir sey bilmiyormu benden sahte red bull olsa ben daha ucuza veririm ben isin sahtesinden konusmuyorum ciddi isten bir iki paket yada taneden konusmuyorum bu isin buyuk miktarindan konusuyorum isine gelen hesabina gelen konusur ama isine gelmeyen muhakak bos bir laf etme geregi duymasin biz Türkler neden hep baskasina muhtaciz cunku cok laf az is yapiyoruz ondandir.. Aslinda neyse bol sohbetler beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Eu import burası ticaret yerine mi benziyor buralarda satılan mallara bir bak bakalım birde kendi sattıgın mala bak. Burda 100 liralık 200 liralık şeylerin yanında 200bin liralık bir olay satmaya gelmişsin ve fakat hiç mi dikkat etmedin burası alibaba.com falan degil burası normal adamların oldugu yer ithalat ihracat forumu da degil. Yani nerde ne dicegini bilemeyip ürün satmak için acc açıp ondan sonra burada ki herkesin sıradan maaşlı adamlar oldugunu görüp birde kendi yaptıgını normal karşılaman sonucunda bizde seninle dalga geçeriz tabii 200bin liralık mal alıcak adam bazarda ne arar la. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EricCantona Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Forumda o alışverişi yapabilicek insanlar da mevcut yalnız ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2011 pazar alanı 2. el modundan cıkıp direk ticaret olayına dönüştü valla forex falan hizmeti de veren biri çıksın bari tam olur bi o eksik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar