Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Almanyada İngilizce Eğitim

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Komik dimi? Ama valla durum bu

Almanyada ingilizce eğitim ile üniversite aramaktayim, araştırıyorum bulma konusunda sıkıntılarım var hafiften, dedim birlikten kuvvet doğar belki bilen çıkar bir yardım eli uzatır =)
Mesaj tarihi:
ben de çok denedim almanyada ingilizce eğitim için okullar ucuz diye vs

ingilizce olsa bile çoğu belli bir almanca istiyor ve almanca eğitim yapio, nasıl türkiyede bazı unilerde eğitim ingilizce fakat hocalar çoğu zaman türkçe vs konuşuosa veya ders anlatiosa orda da öle bi durum var galiba

onun dışında böle özel okullar var uluslararası, sırf ingilizce eğitim veren onlar da çok pahalı oluyorlar zaten anlamı kalmıyor.
Mesaj tarihi:
Mortis said:

ben de çok denedim almanyada ingilizce eğitim için okullar ucuz diye vs

ingilizce olsa bile çoğu belli bir almanca istiyor ve almanca eğitim yapio, nasıl türkiyede bazı unilerde eğitim ingilizce fakat hocalar çoğu zaman türkçe vs konuşuosa veya ders anlatiosa orda da öle bi durum var galiba

onun dışında böle özel okullar var uluslararası, sırf ingilizce eğitim veren onlar da çok pahalı oluyorlar zaten anlamı kalmıyor.

+1 araştırdım ve olamayacağını gördüm
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

gelin 1 sene Goethe'de falan intensive almanca kurslarina katilin yahu siz de =P
bir dil daha ögrenmis olursunuz, boru deil.

yakma insanların hayatını gözünü seveyim. öyle kolay olsa, ohoooooooooooo.
Mesaj tarihi:
alman lisesi farkli, gelip burda 1 sene yasayip, intensive kursa gidip, durmadan almanca konusulan bi ortamda sosyallesmek farkli.
tabi ki 1 senede mükemmel ögrenilmez ama temeli saglam atmis olursun.
Mesaj tarihi:
almancayi almanlarin icinde yasamadan ogrenmek imkansiz, hocalar da diyor bunu zaten.
yok lan ben biliom, ogrenirim diyenlerede b1 sinavi kapak oldu yeterince zaten. ha bide b2si var bunun sdfsdf
Mesaj tarihi:
bi fiil var. hede olsun, x anlamına geliyor.
sonra başına ab, auf, an, bilmemne, ot, bok, püsür ekliyorsun.
ortaya aufhede çıkıyor ya.
x ile hiç alakasız bir y manasına geliyor ya
bu olmasa işte çok rahattı abi. bu bitirdi bizi.
  • Yeni Oluştur...