Netcafe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Komik dimi? Ama valla durum bu Almanyada ingilizce eğitim ile üniversite aramaktayim, araştırıyorum bulma konusunda sıkıntılarım var hafiften, dedim birlikten kuvvet doğar belki bilen çıkar bir yardım eli uzatır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 var böyle okullar. öğrencileri de fransızca sıçıyorlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bölümün nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 almanca ile ingilizce ogrenmek... iskencenin daha guzel cesitleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 yüksekte var, lisansta yok, ya da varsa da ben bilmiyorum. ya da varsa da dandik okullardır, en iyiler hep almanca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ben de çok denedim almanyada ingilizce eğitim için okullar ucuz diye vs ingilizce olsa bile çoğu belli bir almanca istiyor ve almanca eğitim yapio, nasıl türkiyede bazı unilerde eğitim ingilizce fakat hocalar çoğu zaman türkçe vs konuşuosa veya ders anlatiosa orda da öle bi durum var galiba onun dışında böle özel okullar var uluslararası, sırf ingilizce eğitim veren onlar da çok pahalı oluyorlar zaten anlamı kalmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 senko said: almanca ile ingilizce ogrenmek... iskencenin daha guzel cesitleri var. gayet rahat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Mortis said: ben de çok denedim almanyada ingilizce eğitim için okullar ucuz diye vs ingilizce olsa bile çoğu belli bir almanca istiyor ve almanca eğitim yapio, nasıl türkiyede bazı unilerde eğitim ingilizce fakat hocalar çoğu zaman türkçe vs konuşuosa veya ders anlatiosa orda da öle bi durum var galiba onun dışında böle özel okullar var uluslararası, sırf ingilizce eğitim veren onlar da çok pahalı oluyorlar zaten anlamı kalmıyor. +1 araştırdım ve olamayacağını gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 filmlerde kötü karakter olarak rol alabilirsin böle bi eğitimden sonra. nicht schiessen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 gelin 1 sene Goethe'de falan intensive almanca kurslarina katilin yahu siz de =P bir dil daha ögrenmis olursunuz, boru deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ben şahsen goethe gelmek istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bedava eğitim vereceklerse ok ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Herman ze German. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ben calistiriyim '.' of solküp! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Ich komme aucsh türkai Yada öyle bisiydi bilemedim simdi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 vaniLLe said: gelin 1 sene Goethe'de falan intensive almanca kurslarina katilin yahu siz de =P bir dil daha ögrenmis olursunuz, boru deil. yakma insanların hayatını gözünü seveyim. öyle kolay olsa, ohoooooooooooo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 iyi okul yok.. 1 senede de almanca öğrenilmez, alman lisesini bitirip almanca konuşamayan var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 alman lisesi farkli, gelip burda 1 sene yasayip, intensive kursa gidip, durmadan almanca konusulan bi ortamda sosyallesmek farkli. tabi ki 1 senede mükemmel ögrenilmez ama temeli saglam atmis olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 almanca cok gereksiz geliyor bana yahu :| bi fransizca ispanyolca kadar cekmiyor zaten almancamda der die das a kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 almancayi almanlarin icinde yasamadan ogrenmek imkansiz, hocalar da diyor bunu zaten. yok lan ben biliom, ogrenirim diyenlerede b1 sinavi kapak oldu yeterince zaten. ha bide b2si var bunun sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Almanca iyi de kelimeleri kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 bi fiil var. hede olsun, x anlamına geliyor. sonra başına ab, auf, an, bilmemne, ot, bok, püsür ekliyorsun. ortaya aufhede çıkıyor ya. x ile hiç alakasız bir y manasına geliyor ya bu olmasa işte çok rahattı abi. bu bitirdi bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 ingilizcede phrasal verb, türkçede deyim tarzı şeyler olmasa, dilleri ne güzel konuşurdum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 japonca çok iyi o yüzden kelimeleri koyuosun türkçe gibi diziosun oluo sana. devrik cümle vs olsun sorun yok ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2011 japonca guzel ya, grammerda benzio baya bizimkine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar