Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gülünç bi durum

kermit

Öne çıkan mesajlar

Bu gün sabah dı galiba haberlerde izledim
bu demiryolu kazalarından sonra sayın büyüklerimiz biletlerin üzerine artık alan kişinin isimlerini yazılacağını söylediler...
Sinir olmamak elde değil. resmen ölen kişilerin tesbit edilmesi için bişi olsa gerek. kaza olmaması için önlem almak yerine kaza olunca kimin öldüğünü bulalım diye önlem alıyor insanlar .
yazık bize ....[signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

çok çalı$maktan(!) beyınlerı sulanmı$ artık ba$takılerın hehe[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

yeter beee ulan .............. ............... ............. ..........
yetmedmi be .......... hepinizin .............
:hrr::hrr::hrr:
söz kalmadı artık söyliyebileceğim ya nedir bu be:hrr:[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

oha.
olmaz böle bişi.
kazayı engelleyemiyoruz bari adamları ayıralım demişler.
anca türkiyede olur böyle bişi zaten.[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Sosyal ağlarda paylaş

yok aslında çok yerinde bir karar bence
olay kimn ölüp kimin kaldığını bulmak diil tam anlamıyla.bildiğim kadarıyla söylüyorum:
mevzu şu çünkü isimsiz biletlerde insanlar yakınlarının öldüğünü veya kendileinin yaralandığını kanıtlayamadığı için tazminat davası açamıyorlardı.açanlarsa sadece masraf yapmış oluyordu
bölü oluncaysa artık tcdd ye dava açıldığında kimin tren kazasında olduğu anlaşılabilecek....

kınanacak bir karar diil yani o kadar.bayadır düşünülüyordu ve hükümete baskı yapılıyordu bu konuda zaten.[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki:
Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
dae__, 10 Eylül 2004 21:34 tarihinde demiş ki:
mevzu şu çünkü isimsiz biletlerde insanlar yakınlarının öldüğünü veya kendileinin yaralandığını kanıtlayamadığı için tazminat davası açamıyorlardı

ya kardeşim. onu yapcağına altyapıyı düzelt kaza olmasın. kaza olmassa kimse dava falan açmaz hı?[signature][hline]Burax, 07 Eylül 2004 20:49 tarihinde demiş ki:
fıse kablo takılı ıdı ucu bostu ıste dırek 220w ıste o zaman ılk kez carpıldım öldüm allahdan ayagımda lastık terlık wardı cok ölmedim
Sosyal ağlarda paylaş

ya yeter ama incik cıncık konularda bile bu hükümetten bu beklenirdi laflar etmeyin. yapılan şey kötü mü? neden bu yapılmasın da demiryolları düzeltilsin? neden İKİSİ BİRDEN yapılmasın? sanki adamlar 3 ay uğraşıp böyle birşey yapıyorlar. alt tarafı biletin üstünde adamın adı yazacak; hükümet aylardır bunla uğraşıyo da onun yerine keşke daha düzgün şeyler yapsalar![signature][hline]Mancınık: Web | Download
Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

infernal sana sonuna katılıyorum...
ama benim anlatmak istediğim yukarda bahsedildiği gibi adamlarınkim öldü kim kaldı bulma davası diil...yanlış anlama olmasın diye bunları söyledim.
yoksa bence de en son önceliğe sahip şey buydu şu aşamada bu olay.bence de ilk önec alt yapı vs ile uğraşmak lazım.[signature][hline]Estel_Anorien, 04 October 2003 00:58 tarihinde demişki:
Kılda tüyde keramet olsa götte çıkmazdı.

Sosyal ağlarda paylaş

kaza sadece altyapı eksikliğinden yada kişisel hatalardan olamıyacağına göre olası bir kaza durumunda mağdurların haklarını talep edebilmesi, mağdur olmayanlarında yalandan hak iddia edemesi için alınmış bir önlem. otobüse binerken de isim alınıyor ona bakarsanız. şöför de iyi kullansın kaza yapmayalım o zaman. kaldı ki yolculuk süresini kaplayan bir sigorta da söz konusu olabilir. kötü bi şey mi bu?[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

Bi sürü insan ölüyosa Insanlar hiç ugruna hayatlarını kaybedıyolarsa Evet devletin bişeyler yapması gerekir. Yapılacak şey biletlerin üzerine isim yazmakla bitmez. Burada edilen sitemlere haksız demen Ölen kişilere saygısızlık olur.

Aklımdan çıkmak bilmiyor Raylar hatalı denıldıgı halde trenin sefere devam etmesi.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

böyle bir yasannın daha önce çıkmaması ayıp zaten, eninde sonunda yapılması gereken bir şey. bu yasa çıktıktan sonra da "tamam ya halloldu sorun biz işimize bakalım." diyeceklerini sanmam, elbet yapılcaktır bir şeyler.[signature][hline]su geçer iz bırakır; turist geçer döviz bırakır.
Sosyal ağlarda paylaş

kaza ortaya çıkardı ki tren yolculukları konusunda birçok şey yapılması gerekiyodu. raylar düzeltilmeli, trenlere bilmemne sistemi takılmalı, makinistler eğitilmeli vs vs. bunların hepsi yapılmalı. ben yapılmamalı demiyorum. ama gerçek şudur ki yapılan bu uygulama da yanlış değildir. neden buna karşı çıkılıyor? üstte saydıklarımın hepsi yapılsın ama bu da yapılsın. ayrıca ölenlere saygısızlık etmek gibi bir niyetim yok hepsine Allah rahmet eylesin.[signature][hline]Mancınık: Web | Download
Mail:[email protected] , ICQ:6254196
Sosyal ağlarda paylaş

Yani mantıgın şumu ?

Bişeylerin yapılması önlemlerin alınması için önce kaza olması mı gerekir diyorsun yani tam anlıyamadım.

Eger boyleyse çok çok saçma dusunuyorsun bence.

Benım karsı cıktıgım yok yapılsın ama diger seyleri gormezlıkten gelmek yada aksatma gibi seyler olursa elbette bi tepki olusur. Gelecek ıcın konusuyorum aynı zamanda[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sailor, 10 Eylül 2004 21:52 tarihinde demiş ki:
ya yeter ama incik cıncık konularda bile bu hükümetten bu beklenirdi laflar etmeyin. yapılan şey kötü mü? neden bu yapılmasın da demiryolları düzeltilsin? neden İKİSİ BİRDEN yapılmasın? sanki adamlar 3 ay uğraşıp böyle birşey yapıyorlar. alt tarafı biletin üstünde adamın adı yazacak; hükümet aylardır bunla uğraşıyo da onun yerine keşke daha düzgün şeyler yapsalar!
[signature][hline]en ince yerim bileğim..
Sosyal ağlarda paylaş

Hükümet kadar başınıza taş düşssün.
Ota boka muhalefet olan Deniz Baykal la hiçbir farkınız yok.

Çok Kolaydı 80 yıllık demiryollarını 2 günde değiştirip altyapısını düzeltmek.

Hükümetten beklentiniz ne anlamıyorum ki. Ekonomi son 50yılın en iyi ekonomisi borsa hayatında ilk kez 20 binlerde
Ülke prestij olarak çok şey kazandı.
Tamam ben akp yandaşı değilim sevmemde akp yi sırf akp yi değil şu ülkeye yönetmeye laik tek bir parti yok.
Ama
İktidarda olan parti budur.
Desteklemek yerine köstek olmak niye? Eleştiri başka birşey kalkıp sövmek apayrı birşey.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 10 Eylül 2004 22:18 tarihinde demiş ki:

"Dogru ya Ne gerek var Degıstırmeye Bosver Dagınık Kalsın " Mantıgınımı güdelim yani?

Yada off çok zor ya 20 yıllık rayları kim düzenler sittir et Mantıgını kuralım yoksa?

Bu 2 mantıgıda güdenlere lanet ediyorum.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

hastayı lafı evirip çevirip farklı anlamlar çıkarıp geri tıkıştırmanıza...

peki 80 yıllık demiryollarını 2 günde değiştirip ekonomiyide zikelim baştan savma yapıp milletide zikelim mantığımı güdelim?

3-5km lik demiryolu için trilyonlar akıtıldı.
Kolaymı 60bin km lik yolları 2 günde düzeltmek.

Elbette düzeltilecek ben düzeltilmeyelim bırak dağınık kalsımmı demişim? Düzeltilecek ama bu 2 günde ha deyince olucak şey değil.[signature][hline]tuana...
Sosyal ağlarda paylaş

Ben Ekonomıyı batıralım diye bisey soylemedım. Ayrıca Bu raylar yapılmadıgı ıcın zaten Mıllet senın tabirinle "Zikiliyor" merak etme.

Kaç trilyon akıtılmış 3-5km için ya nası merak ettim şimdi?

Evet sözlerinden o anlasılıyor Bırak dagınık kalsın anlamı cıkıyor kusura bakma. Yüzlerce insanın hayatını trilyonlardan ustun tutuyorum ben bılemıcem sen nası dusunuyorsun. 2 Günde ha deyince olmayacagını bende bılıyorum Ama en kısa sürede yapılması gerektıgını savunuyorum.[signature][hline] The Truth is out There

Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 10 Eylül 2004 22:18 tarihinde demiş ki:

bişi yapılcaksa adam gibi yapılmalı ama
100 kişinin yaşamına sebep olmamalı ![signature][hline] the unnamable is the eternally real Names is the origin of all particular
things. Free from desire,you realise the mystery..Caught in desireyou see
only manifestations...This source is called Darkness...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...