toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 adam basketbolcu oldugu icin boyu olabilir mi?
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Allen Iverson sütçü zaten. Hani her basketçi 2.10 olmak zorunda degil ya o açıdan boy dedım. Bu kadarı bayaaaa açık ve netti be kendime kıyaslıyarak bu adam uzun ondan basketçi bende o boy olsa bende oynardım mantıgıyla soylemedıgım ortada :D Nba her zaman 2.10 ve üzeri adamlarda sıkıntı yaşamıştır kolay kolay kaliteli cıkmaz onun ithalini buluyolar mantıgıyla söyledim.
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Sonuç olarak Gasol çok iyi bir uzun. Bu sene oynamadı diye bu değişecek değil. Kobe de tek başına hiçbir takımı şampiyon yapamaz.
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 kobe tek başına 2. lig takımıyla yavaş euroleague şampiyonu olsun 1)euroleague'in kalitesi gerçekten çok yüksek 2)basketbol bir takım oyunudur sen ne kadar iyi olursan ol takım arkadaşlarından yardım almadığın sürece bir yere kadar gidebilirsin. gasol kardeşlere gelecek olursak dünya üzerinde 2.10 üzeri basketbol oynayan insan çok olmasa da yeteri kadar vardır emin ol ve bu adamlar onlar arasından çıkmış en iyileri ve gayette iyiler özellikle pau'nun fundementalı,oyun zekası vb. özelliklere sahip olmayan guardlar bile var.
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Kobe Lebron Wade Durant. Bu adamlardan hiç biri farketmez cidden tek başlarına avrupada 16 oynamış her takımı rahatlıkla bakın belki demiyorum açık ara net ve rahat bir şekilde şampiyon yapar. 2. lig falan tabii ki abartı ama Marc Gasol başka uzun yok dıye oyle hatta bu sene gördük ki Pau Gasolde baya rezil oynıyabılıyor. Uzun olmak yetenek gerektırmez uzun olman lazım onun üstüne averaj bişi koydun mu bu oluyor sonuç ama dedigim gibi şu avrupalıların gelip nbade yaptıgı afra tafradan bin kat daha etkili olur gelmeleri. Yani tl,dr için versiyonu ; amerikalılar avrupada giderse ezer avrupalılar amerikaya gelince anca vasatlar.
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Ya abi dalga mı geçiyorsunuz. http://www.euroleague.net/news/i/44607/180/item şurda (uzun olmakla bağdaştırdım nedense) ribaund alan kişilere bakalım ve nba'e gelen varsa onların nbade ne kadar başarılı olduklarına bakalım isterseniz? Ya da siz beni hiç uğraştırmayın Scola ortada Howard ortada hem döneme uygun hem aktif adamlardan örnek verıyorum avrupada bayaa adını sanı duyulmuş harika bir oyuncu olan Scola'nın nba de ne kadar vasat oldugu ortada en azından bir Howard ile kıyaslanınca. Bu harbiden o kadar konuşulmamıi deginilmemiş bir olay degil ki. Bir shaq bir hakeem ve şuan saymaya üşendigim geri kalan hepsi bir mirsad bir sabonisten falan 1000 kat daha iyi adamlar sadece onlardan her takıma 1 tane düşmüyor diye geri kalan takımlarda onlardan gidip getirtiyo avrupadan. Şuan 30 tane Howard olsa ya da o wizardsta ki yeni çocuk ya da blake griffin falan bunlardan 30 tane olsa avrupadan uzun gelir miydi sanıyorsunuz. Pau Gasol bile parmakla gösterilecek kadar muazzam bir ispanyol önce memphiste pişti sonra gitti lakersa şampiyon takıma öyle ilk haliyle dakika almakta zorlanırdı lakers gibi takımda.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 avrupalı basketbolculara laf deme 90larda kaldı. avrupa olmasa nba çöker direk.
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Yahu olmasın demiyorum olsun elbette olsun hatta bütün dünyanın her yerinden en iyi oyuncular bir araya gelsin onda sıkıntı yok. 'Pau gasolün bir howarddan ne farkı var hatta daha bile etkili' denmesine gıcık oluyorum ben howard'ın lakersa adımını attıgı günden ayrıldıgı güne kadar şampiyonlugu kımseye vermez lakers gasol sadece uzun açıgını kapatmak ıcın var. Yani avrupalılar tü kaka demiyorum avrupalılarla amerikalıları kıyaslamayın dıyorum hatta avrupa çıkışlı ile amerika çıkışlıyı dıyorum adam avrupalıdır ncaa de oynamıştır 4 sene o da iyi oluyor .
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Erken kalkmıssın sen biraz daha uyu. typo
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 sen uyusanda bişi degişmiyeceginden ayık kal ayık kafayla boyleysen uykulu hiç ugraşılmazsın. Şimdi avrupalı ve amerikalıdan özele gelmeyi bitirdiysek eger soyledıgımın karsıtı bırsey soylıyeceksenız benım gıbı ıspat edın gelın. 'abi adam cok ıyı yaeee' dıye cevaplayınca boşu boşuna cevap vermişsiniz gibi duruyor.
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Biraz agresifleşmiş olabilirim özür dilerim ama cidden orlandonun ilk turdan doguda elenip memphisin bi ihtimal batı finali oynama şansı olması sabah sabah gıcıgıma gıttı aklıma ilk gasol geldi falan saydırdım oyle.
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mithat sabah sabah güzel saçmalamışsın ya. Ilgauskas, Gasol, Memo gibi adamlar çok farklı özellikleri olan ve gayet de iyi olan adamlar. Uzun kontenjanından falan gelmiyorlar yani. Ayrıca senin mantıkla Lebron'dan 300 tane daha olsa, tüm basketbol takımları 5 Lebron ile çıkardı, hiç başka adama gerek kalmazdı. Howard benzetmene baya güldüm bu yüzden. Takımın taktiğine göre uzun oynatabilirsin. Mesela Mehmet sağlıklı olduğu dönemde Boozer'in ekmeğine az yağ sürmüyordu. Rakip pivot dış şut tehtidi olduğundan dolayı Mehmet'i savunmak için üçlük çizgisine kadar çıkardı ve Boozer'a inen her top kolay basketti. Ilgauskas da oynadığı takımlarda aynı görevi gördü her zaman. Bunların hepsini görmezden gelip, "sadece uzun kontenjanından geliyor yeaa" demen ne kadar sığ ve kötü bir basketbol izleyicisi olduğunu gösteriyor.
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Bilmeyenler konuşmuş yine, çok düz mantıklar kurulmuş, iyi oldu sabah sabah.
mokoko Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 amerikalı uzunların %90'ı gymden çıkmadan surekli kas çalışıp beyinlerini kullanmadan sırf boy ve sertlik kullanarak bişiler yapmaya çalışan hödükler oluyolar. avrupalı uzun dediğin zaman herturlu belli bi oyun bilgisi, pas yeteneği o yoksa şut yeteneği boyuna ek olarak ekstra kesin bi özelliği oluyo adamların. o yuzden herturlu avrupalı uzun > amerikalı uzun. ztn avrupalı amerikalı uzun ayrımını direk duncan'dan yapabilirz. adam amerika sisteminde yetişio ama adamda direk avrupalı kafası var. farkı ortada ztn. hatta oyuncu olarakta ben avrupalı oyuncuları daha çok seviorm çoğu amerikalıya gore. fundamental'ları yeter sırf.
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 beyler adama ciddi ciddi cevap vermissiniz napıyosunuz lan :DD he diyin geçin. diamantidis'i d-league'e koysanız ilk sene takımı NBA'e çıkarır 2. sene NBA şampiyonu yapar
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Amerika'dan herhangi bir oyuncu Avrupa'ya gitse steps yapmaktan, "Bu ne yeaa faul bu" diye ağlamaktan oynayamaz. Turnikeye girerken kolunu okşasınlar faul al diye bir şey yok, adamın ağzını kırarlar.
Heimdall Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mithat said: Şuan 30 tane Howard olsa ya da o wizardsta ki yeni çocuk ya da blake griffin falan bunlardan 30 tane olsa avrupadan uzun gelir miydi sanıyorsunuz. adam mcgee'yle pau'yu karşılaştırmış. http://www.youtube.com/watch?v=wl2b0fMXrGg sdf
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 beyler Mithat gerçek mi troll mü ?
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Gerçek, bizim halı saha maçını da gelmişti.
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Marc Gasole laf edilmiş yalnız şu sezonki playoff performanslarından sonra, ayıp :(
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Laf edilmemiş, mahallede herkesi ezen uzun çocuk arkasından konuşur gibi, sadece boyu var denmiş.
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2011 Polyushka said: beyler Mithat gerçek mi troll mü ? dijital
Öne çıkan mesajlar