Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
DOGU
Bulls vs. Pacers (4-0)
Heat vs. Sixers (4-1)
Celtics vs. Knicks (3-4)
Magic vs. Hawks (3-4)

BATI
Spurs vs. Grizzlies (4-2)
Lakers vs. NOH (4-1)
Dallas vs. Portland (3-4)
Thunder vs. Nuggets (2-4)
Mesaj tarihi:
banami oyle geliyor sizcede boylemi bilmiyorum ama batidaki takimlarin 10 yillardir dogu takimlarindan cok daha gucsuz takimlar olmalari hep lakersin isine geliyormus gibime geliyor, bu hissi hic ustumden atamadim, hani miami boston vs batida olsa lakersla beraber, lakers bu kadar rahat final goremezdi senelerce diye tahmin ediyorum, simdide gene lakers finale gelir herhalde pekde yipranmazlar, sonra dogudaki kiran kiran mucadeleden cikmis bir takimla sonuna kadar giderler.

dogu hep genel anlamda takimlar bazinda cok daha rekabetli bir playoffa gebe...

belki yaniliyorum...
Mesaj tarihi:
Dallas olsun spurs olsun hatta pippenlı portland olsun 1-2 takviye ile batıda kan çıkardı eskiden.Hatta hala kalbimde bir yaradır suns o meşhur zamanı kazanamadı bir sampıyonluk dıye. Nash amare marion 3lüsü bile sadece yetmeliydi şampiyonluga ama dallas durdurmuştu sanırım lakers bile degil. Bu boston 3lü cektirince bu kadar göze batmaya basladı dogu
Mesaj tarihi:
Doğu'nun tepesi Batı'ya göre daha güçlü fakat Doğu'da 6-7-8'den playoffa giren takımlara bak Batı'dan son sırada giren Memphis'e bak. Bundan 3 sene önce Atlanta rekor dereceyle playoffa girdi 8. olarak %40 fakandı galibiyet oranı
Mesaj tarihi:
Doğu:
Chicago - Indiana (4-0)
Miami - Philadelphia (4-1)
Boston - New York (4-2)
Orlando - Atlanta (4-1)

Batı:
San Antonio - Memphis (4-1)
Los Angeles - New Orleans (4-0)
Dallas - Portland (4-3)
Oklahoma - Denver (4-2)

Skorlar illa yatar da, Thunder - Nuggets serisini merak edenlerdenim ben de. Dallas Portland da çekişmeli geçer gibi görünüyo da, verdiği heyecan açısından, meh.
Mesaj tarihi:
Denver'ın takastan sonraki çıkışına gerekenden fazla prim veriyor herkes. Görev dağılımını iyi yapmış, uyumlu ve mücadeleci bir takım ama playoffta esip kükremelerini filan beklemesin kimse.

Ayrıca OKC hem oyun yapısı olarak ters geliyor, hem de eşleşme problemi yaratıyor Denver'a
Mesaj tarihi:
indiana yavaş böyle şut atsın bidaha hansbrough ve granger 2. yarı şut kaçırmadı maşallah, genel olarak 3lükte de çok iyi isabet buldular. 1 maç alırlar 4-1 olur
Holy said:

Indiana dişleri gösterdi yalnız, kolay maç yok size dedi resmen.

Zevkli maçlar izleyelim şöyle oh.
  • Yeni Oluştur...