Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Perkins'i göndermekle yapılan mantık hatası, sonuçlarını gösteriyor demekki.

Tıpkı Rashard Lewis <-> Arenas takasındaki mantık hatasının ortaya koyduğu sonuç gibi.

Arenas'a yıllık 20 milyon euro ödeniyor Orlando'da bu arada.
Mesaj tarihi:
Of chicago harbiden biraz daha playoff tecrübesi olsaydı da şurda öttürseydi şampiyon olunca harbiden bayaa duygulu anlar yaşardı mekan süper şeyler izlerdik.

Bazende bobcats wizards timberwolves falan şampiyon olsun ıstıyorum onlar kendimi bildim bileli oynamıyolar :D hatta bobcats bobcats bile degildi galiba o kadar başarısızlar ki utançtan isim degiştirdiler :D
Mesaj tarihi:
chicagonun kaderi bugün belli olacak, çıkarıp masaya vururlarsa,15-20 sayı farkı koyup mesajı verirlerse finale çıkabilirler, yok kafa kafaya gidip yenerlerse ya da yenilirlerse iş biter gibi miami rahat rahat çıkar nba finaline şampiyonluğu da alır gibime geliyor. ha chicago çıksa yine geçer miami o ayrı ama olsun :D
Mesaj tarihi:
geçmiş olsun lakers'a 2-0 oldu seri gelecek maç dallas'da. 4-0 olmaz herhalde :p ama lakers böle oynamaya devam ederse özellikle gasol düzelmezse, dallas çıkar gibi sanki
Mesaj tarihi:
daha hiçbişi belli değil tabiki ama lakers'ın hali hiçte iyi değil hakkaten. ben artık lakers maçı seyretmesem mi ne ya? ilk turda 2 maç izledim 2sinde de paul coştu kaybettik. şimdi izledim barea coştu bi 5 dakka maçı aldı goturdu. nowitzki'ye ztn laf edemem bile. adam inanılmaz. gasolde sinirlendirmesin beni evini falan basıcam ya...

dreagloth said:

Kerem nerdesin

dur olm geldik işte ne var ...
Mesaj tarihi:
Ben bu sefer yine erken konuşmak istiyorum. Hem belki ben konuşunca Lakers bi maç alır ahaha.

http://www.costumebox.com.au/images/P/Witch%20Broomstick%20%20-%20Small%20Wispy%20Halloween%20Costume%20Accessories.detail.jpg
  • Yeni Oluştur...