Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ntvspora şifre falan girmedi ki, ama tabi ''olsun, ben yine de tv den izlemek yerine, pc'den izlerim diyosan'' ve tivibu yoksa yapacak bir şey yok tabi.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 tv yok evde ya. ttnet abonesi birinden de tivibu şifresi dilencem bi ara
Shimone Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 delonte west göz göre göre harcadı pozisyonları senin neyine o kadar uzun adamın içine dalıpta smaç yapmaya çalışmak
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ahmedinejad said: tv yok evde ya. ttnet abonesi birinden de tivibu şifresi dilencem bi ara o zaman pardon ya. Bu arada Boston ne kadar kötü oynuyorsa, Wade bir o kadar iyi oynuyor. Miami'nin 51 sayısının 23'ünü Wade attı.13 ünü de James Jones attı benchten gelerek. Skor 51-36 bu arada (devre)
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Shimone said: delonte west göz göre göre harcadı pozisyonları senin neyine o kadar uzun adamın içine dalıpta smaç yapmaya çalışmak http://www.youtube.com/watch?v=sQ8eWq25iew&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=pb_EpxNqlQM&feature=related
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 hakemler rezil etti yahu. boyle devam etmez umarım. miami haketti gerci her turlu de. seri daha heyecanlı gecmeli. su haliyle cok sıkıcı.
Slint Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Crawford gene Boston maçlarını katletmeye devam ediyor.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 iyi oldu ya. 2. maç boston daha atarlı oynayacaktır, gazla çalışan dedeler.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 stern amca miami la finali için kasıyor bariz ama.
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 paticik, bu ne abi nba takip etmeyen forum mu olur. efsane maç oluyor yani, özellikle 2.yarı neyse maçın bitimine 6 dk kala, bana göre ve kaan kural ve murat murathanoğluna göre de faul bile sayılmayacak harekete teknik faul çalınıp, Paul Pierce oyundan atıldı. Tamam Boston kötü oynuyor, tamam Miami de çok iyi oynamadığı halde, savunmaları gerçekten iyi. Ama ilk maçtan bu kadar ikili münakaşaya girilip, sürtüşme olması beklenmiyordu. Ki hadi beklense bile, -ki bekleyebilen de olabilir.nitekim maçın atmosferi düşünüldüğü zaman- hakemlerin pek iyi bir maç çıkartabildiklerini pek söyleyemiyorum. Maçın bitimine 5 bucuk dk var Wade 33 sayı ...
Dartanian Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Hakemler katletti maçı tam gaza gelmişlerdi.
Masquerade Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 ray allen mekanizmayı kurdu yine de yetmez bu sefer.
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 RAY AAALEEEENNNNNNNN ! adam sırtlıyor resmen ya, hadi çevirelim buradan maçı
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 mokoko said: nate robinson niye oynamıo okc'de maynor yerine. adam mal olmasına malda her an bi 15 sayı atabilitesi var sonucta. sakat falan mı acaba? westbrook'un kamyonculuğu tuttuğu zaman bile hemen kontrolden çıkıyor takım, kamyoncular derneği başkanı nate'le olmaz o iş.
khala Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 2 gündür yoktum, yarı final tahminlerimi gireyim hemen. Memphis 4 Oklahoma 2 Dallas 3 Los Angeles 4 Boston 3 Miami 4 Atlanta 3 Chicago 4
knox Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 hakemler çok komediydi,izleyici olarak bile bu kadar sinirlerim bozuluyorsa kim bilir oyuncular ne alemdedir. RONDO L2P
lucretia85 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Kilit adam Rondo diyorduk gerçekten gösterdi bize ne kadar kilit olduğunu ama felaket kötü oynayarak. Hakemlerin maçı katletmesi artı Boston'ın bu kadar kötü oynamasına rağmen Miami zorlandı. Daha iyi bir Bostonla nasıl olur bilemem artık. Memphis çok güzel basketbol oynuyor. Boston-Miami maçından oyun anlamında çok daha iyi bir basketbol maçı izledim.
BulletRide Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 khala said: 2 gündür yoktum, yarı final tahminlerimi gireyim hemen. Memphis 4 Oklahoma 2 Dallas 3 Los Angeles 4 Boston 3 Miami 4 Atlanta 3 Chicago 4 Dallas Lakers'tan 3 maç alırsa banla beni bölümden kanka
Ciprian Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Zach Randolph ne çalışmış yazın ne yapmış öyle ya, herif o kiloda o boyda bildiğin kobe şutu atıyor şutlardaki o bombeler o vücut kontrolleri falan. Marc Gasol abisinin en iyi zamanlarından daha iyi nerdeyse şu ara. Gay sakatlanmasaydı konferans finali kesin olurdu heralde :p
Hotdog Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Ciprian said: Marc Gasol abisinin en iyi zamanlarından daha iyi nerdeyse şu ara. öeeeh
radagast62 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=7AddwFbCS8g
Öne çıkan mesajlar