Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ahmedinejad said:

tv yok evde ya.

ttnet abonesi birinden de tivibu şifresi dilencem bi ara

o zaman pardon ya.

Bu arada Boston ne kadar kötü oynuyorsa, Wade bir o kadar iyi oynuyor.

Miami'nin 51 sayısının 23'ünü Wade attı.13 ünü de James Jones attı benchten gelerek.

Skor 51-36 bu arada (devre)
Mesaj tarihi:
Shimone said:

delonte west göz göre göre harcadı pozisyonları senin neyine o kadar uzun adamın içine dalıpta smaç yapmaya çalışmak

http://www.youtube.com/watch?v=sQ8eWq25iew&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=pb_EpxNqlQM&feature=related
Mesaj tarihi:
paticik, bu ne abi nba takip etmeyen forum mu olur. efsane maç oluyor yani, özellikle 2.yarı

neyse maçın bitimine 6 dk kala, bana göre ve kaan kural ve murat murathanoğluna göre de faul bile sayılmayacak harekete teknik faul çalınıp, Paul Pierce oyundan atıldı.

Tamam Boston kötü oynuyor, tamam Miami de çok iyi oynamadığı halde, savunmaları gerçekten iyi. Ama ilk maçtan bu kadar ikili münakaşaya girilip, sürtüşme olması beklenmiyordu. Ki hadi beklense bile, -ki bekleyebilen de olabilir.nitekim maçın atmosferi düşünüldüğü zaman- hakemlerin pek iyi bir maç çıkartabildiklerini pek söyleyemiyorum.

Maçın bitimine 5 bucuk dk var Wade 33 sayı ...
Mesaj tarihi:
mokoko said:

nate robinson niye oynamıo okc'de maynor yerine. adam mal olmasına malda her an bi 15 sayı atabilitesi var sonucta. sakat falan mı acaba?

westbrook'un kamyonculuğu tuttuğu zaman bile hemen kontrolden çıkıyor takım, kamyoncular derneği başkanı nate'le olmaz o iş.
Mesaj tarihi:
Kilit adam Rondo diyorduk gerçekten gösterdi bize ne kadar kilit olduğunu ama felaket kötü oynayarak.
Hakemlerin maçı katletmesi artı Boston'ın bu kadar kötü oynamasına rağmen Miami zorlandı. Daha iyi bir Bostonla nasıl olur bilemem artık.

Memphis çok güzel basketbol oynuyor. Boston-Miami maçından oyun anlamında çok daha iyi bir basketbol maçı izledim.
Mesaj tarihi:
khala said:

2 gündür yoktum, yarı final tahminlerimi gireyim hemen.

Memphis 4
Oklahoma 2

Dallas 3
Los Angeles 4

Boston 3
Miami 4

Atlanta 3
Chicago 4

Dallas Lakers'tan 3 maç alırsa banla beni bölümden kanka
Mesaj tarihi:
Zach Randolph ne çalışmış yazın ne yapmış öyle ya, herif o kiloda o boyda bildiğin kobe şutu atıyor şutlardaki o bombeler o vücut kontrolleri falan.

Marc Gasol abisinin en iyi zamanlarından daha iyi nerdeyse şu ara.

Gay sakatlanmasaydı konferans finali kesin olurdu heralde :p
  • Yeni Oluştur...