Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NBA 2010-2011 Playoffs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi OKC ye bu kadar sans veriyorsunuz da cok zor ya
cok seviyorum OKC yi keske final oynasalar ama, objektif bakinca LALi gecebileceklerini hic ama hic sanmiyorum.

finalin bir adi LAL da diger taraf karisik hakikaten.
Mesaj tarihi:
İbaka pota altındayken hatta yanında Perkins falan da varken Gasol yine yokları oynar.

Bynum zaten sakatlanır.

LALın bütün kadrosunda Westbrooku tutabilecek adam yok.

Artest piskopatını Durantin üzerine salarlar muhtemelen, bir tek onu durdurabilirler durdurabilirlerse heralde.

Geçen sene nerdeyse eleyeceklerdi LALı ki şu an çok daha iyi durumdalar.
Mesaj tarihi:
Gasol yokları oynamaz ıyı oynar arada kobe coşarsa 30-40 atarsa okc sayı olarak yaklaşamaz bile lakersa o kadarını rahatlıkla soylıyebılırım.

Bynum harbi iptal olur ama bu adamlar nasıl 2 sene sampıyon olup birde kaç sene şu fisher ile dayandılar anlamıyorum koskoca nbade daha ıyısını bulamamışlar mı? fisherın yanında kobe iyi gözüksün diye mi var bu adam anlamıyorum ki.
Mesaj tarihi:
westbrooku durduracak adam yok evet
duranti bence dedigin gibi artest baya bir frenler

diger tarafta kobe'yi durduracak hicbisi yok? sefolosha mi durdurcak sdf
arti olarak gasolda o kadar kolay lokma degil...
Mesaj tarihi:
daha önceki postumda belirttiğim gibi OKC'nin kullanabilirse tabi kadrosu daha avantajlı. Ibaka, Perkins, Kevin Durant, Russel Westbrook, James Harden ... bu adamların hepsi formda. Hani ismi olmak ayrı, formda olmak ayrı. Bu isimlerin hepsi takır takır oynuyor ve baya korkutucu bana göre.

LAL için, ''hadi Kobe, bastır Kobe'' demekten başka diyebileceğimiz pek bir şey var mı ? Sezon içinde Miami-LAL maçlarında Gasol'ün nasıl kitlendiği gördük. OKC'nin pota altı, onlardan da iyi. Gasol'ün de, Bynum'un da ekstra performans göstermesi gerekli. Yanında da, Steve Blake, Shannon Brown, Fisher, Odom ve Artest'ten katkı gelmesi gerekli. e bunların içinde de bir tek Odom güven verici.

Yine de her şey Kobe'nin ellerinde. O kötü oynarsa, LAL'ın yapabileceği başka bir şey yok zaten.

Doğu da ise, Chicago'nun final oynamasını ben de isterim. Fakat çok zor. Neredeyse imkansız. Rose'un performansını düşürmemesi, Noah ve Deng'in de en azından Rose kadar etkili oynaması lazım. Boozer'dan bu şekilde bir performans gelebileceğini düşünemiyorum zaten.

Edit : Tabi daha önce, LAL'ın, Dallas' geçmesi gerekli. Bu da kolay eşleşme değil. OKC - Memphis tahminen 4-2 biter.
Mesaj tarihi:
Ciprian said:

İbaka pota altındayken hatta yanında Perkins falan da varken Gasol yine yokları oynar.

Bynum zaten sakatlanır.

LALın bütün kadrosunda Westbrooku tutabilecek adam yok.

Artest piskopatını Durantin üzerine salarlar muhtemelen, bir tek onu durdurabilirler durdurabilirlerse heralde.

Geçen sene nerdeyse eleyeceklerdi LALı ki şu an çok daha iyi durumdalar.

Boxscore'dan mı takip ediyorsunuz basketbolu? No offence ama bu tarz eşleştirme muhabbetini yapmayın artık, en azından Lakers için
  • Yeni Oluştur...