Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

The Killing (2011) - Netflix

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
http://www.dizboyudizi.com/wp-content/uploads/2011/02/killing-amc-poster_3411.jpg

AMC nin yeni dizisi The Killing Danimarka'da yayınlanmış Forbrydelsen dizisinin uyarlanması. Bir Twin Peaks değil ama ilk 3 bölüm itibariyle çok çok iyi. Aksiyonu yok, gayet durgun ama şu sahnede artık bitse denilen bir durum yok ortada. Umarım Rubicon'un başına gelen bunun başına gelmezde adam gibi bir dizi izleriz.

http://www.youtube.com/watch?v=t2podjmVdug
Mesaj tarihi:
olması gerektiği gibi, ne gereksiz uzun sahneler ne de 5 dakikada çözülen olaylar ve sonuca gitmeler. dediğim gibi 3 bölümü üst üste izledim ve arkasından bi 5 bölüm daha gelse oturur izlerdim.
Mesaj tarihi:
5. bölüm çıktı gayet güzel ilerliyor.Bu kadar basit bir konudan, ne kadar güzel olaylar çıkartıyor adamlar, karakterlerde çok iyi tam böyle boğucu depresif bir havası var dizinin.

izlesenize tek ben mesaj atmıyım konuya alala :P
Mesaj tarihi:
Red said:

allahsızlar rubicon gibi diziyi bitirmeselerdi nolurdu

hakikaten muhteşem diziydi

sabırla on bölüm falan izleyince sonunda meyvesini veriyordu, gerçekçiydi, sırıtmıyordu falan. kimse anlamadı bitirdiler.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
logtrig said:

izleyen var mı? dün sezon finalini yaptılar 13.bölümle.
tek kelimeyle muhteşem, enfes bir finaldi.

2.sezona onay çıkmış, tarih belli değil.

Finalmiydi bu bölüm. Hay be kardeşim burada bitermi. :@
Mesaj tarihi:
cok agir islenmesine ragmen super dizi bu ya, fena bitti birinci sezon. su larssen aile dramasi donmese cok daha iyi olacak kendi acima ama olsun.

esasinda bir sezonda bitecek diye biliyordum ama ikinci sezonu da izleriz, misss.
Mesaj tarihi:
lanet olsun sonradan uzattılar heralde ya

orijinali var bunun, aha linki olayların gelişimi, sonu ne kadar aynı bilemem de, bunda bir sezon 20 bölümde bitirmişler. amc karlı gelince sonradan uzattı heralde. işin yoksa bi sezon bekle.
  • Yeni Oluştur...