Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fail olmayı bile başaramadım: Episode 2

acilmisti

Öne çıkan mesajlar

aquila said:

Off noir ortam hayap ettim. Adam bimij karsisindaki ara sokaktan kizi izliyo golgeden, hafif bir yagmur serpistirmekte, karanliktaki figur elindeki siseyi azina goturup bir yudum aliyo, sonra siseye zoom yapiyoruz, got milk. Sonra kiz cikista erkek arkadasiyla bulusuyo ve bunu goren adamimiz sutunden bi yudum daha alip siseyi duvara firlatiyo, binbir parcaya dagilan sise ardinda beyaz bir iz birakiyor. Sonra kahramnin sirtina kesiyoruz, basi onunde omuzlarini ukari cekmis yagmurda islanarak mekandan uzaklasiyor, ardinda biraktigi sigara dumanina odaklanirken yeni sahneye geciyoruz. Karanlik dumanalti bi ofisteyiz...

http://www.shillpages.com/movies/darkcorner1946dvd.jpg
MILK EDITION
Sosyal ağlarda paylaş

bim mağazası,fakir ve güzel kasiyer kız hmmm..

bence mağaza müdürü bizim kasiyer kızı trak trak trak...

aşağıdaki cümle tezimi doğrular nitelikde.
alınmıstı said:

sonra kapanışı bekleyeyim bakalım birisi bunu bekliyor mu çıkışta görmüş olurum dedim. yarım saat bekledim ama çıktığını görmedim fakat bim kapanmıştı (wtf).

Sen bim i boşver tansaşa filan bak
Sosyal ağlarda paylaş

@acilmisti
dostum bi şey için zor veya kolay derken ne düşündüğümüz önemlidir aslında. zor diyosak onu zorlaştırıcı şeyler düşünüyor, hayal ediyoruzdur. kolay diyosak da... hikayenin ilk kısmını yaşarken sen, kimbilir neler konuşuyordun kızla "kafanda" ya da neler konuşamıyordun. şimdi sen başaramamayı başarmaktan bile bi pay çıkarıyorsun ya, hani bu çekingenliği üzerimden atarım, deneyim olur falan diye düşünüyorsun ya, işi yokuşa sürüyorsun aslında.
şimdi sen gittin konuştun rahatladın falan peki şimdi? yarın da gidip şoktaki kızla konuşabilir misin, yine başarısız olursan da diasadaki kızla konuşabilir misin, elbetteki konuşursun ama yine aynı işkencelerden geçmeyecek misin bunu soruyorum aslında. geçeksin, bunu sen de iyi biliyorsun, belki çok sonraları artık bu zorluklar ortadan kalkacak ama ne gerek var onca zaman beklemeye falan. e o halde soruna başka bi şekilde yaklaşmak lazım.
önce zihniyet değişecek dostum, bi kızla diyaloğa girmenin çok doğal olduğunu hazmetmelisin, diyaloğa girdin diye, artık muhabbet ediyorsunuz diye, henüz erkek arkadaş anlamında hiçbi atak yapmadım diye düşünmeyeceksin, ona ondan hoşlanmış biri olarak yaklaşmadım, arkadaş gibi muhabbete başladık gibi korkularını atacaksın bi kenara. emin ol diyalogdur her şeyin başı. gelmesi gerekirse gelir gerisi. sen kızla diyaloğa girdiğinde, bunu neden yapmış olabileceğin kızın aklına gelmeyecek mi sanıyosun? kızların çoğu sığ düşünür, biliyosundur, yüzeyseldirler yani. sen diyaloğa girdin mi, kızın aklından geçecek ilk şeylerin arasında senin ondan hoşlanmış olabileceğin vardır. çünkü onunla diyaloğa girmeye çalıştıysan ona ilgi gösteriyosun demektir, bu bile yeter. ki erkek arkadaşı olsun olmasın, tüm kızlar ilgiyi hoş karşılar. ilgi'ye kapıları her zaman açıktır onların.
açalım şu zihniyet değişikliği muhabbetini iyice. ne dedik, kızla diyaloğa girmek çok doğal/normal bişi. yani? yanisi, heyecan yapmana, panik yapmana, bin dereden su getirtmene gerek yok. bu, kızla sağlıklı bi iletişim kurmana da engel olur, hızlı ve etkili düşünemezsin de. yanlış hamle yapar yanlış sonuç alırsın. fişin arkasına telefon yazmak gibi. bunun nedeni diyalog başlatmamış olmandır işte. Bir de çekingenlik olayı var. neden çekiniyorsun dostum otur bi düşün, koy kendini ortaya, ölç biç..çekingenliğin içinde "korku" ve "utanma" duygusu vardır. kimden korkacaksın dostum? kim seni korkutabilir? kime karşı bu utangaçlık, neyden/kimden utanasın ki? bimde sen kasadayken arkaan gelen teyzelerden mi? onların mına koyyim. onlar oradayken bile kahve içmeye çağırabilirsin, emin ol kızı 1 milyon kat daha fazla etkilemiş olurdun, kız gece yastığa kafasını koyduğunda senin yaptığın çılgınlıkla gülümseyecektir, bu da ilerki zamanlarda sana karşı pozitif reaksiyon göstermesine neden olucaktır di mi?
""""kaybedecek hiç bi şeyin yok""""" dostum kız mevzularında. çevrene bi bak, sadece bakma ama, gör de aynı zamanda, analiz et o gördüklerini ve de, milletin ne kadar arsız ve piç olduğunu anlayacaksın.
her yol mübahtır, ne yapsan yeridir onu elde etmek için. ama dediğim gibi önce diyalog kuracaksın, bunu yaparken kaybedecek bi şeyinin olmadığını, kimseden ve hiçbir şeyden çekinip korkmayacağını, utanmayacağını da bileceksin. diyalog kurarken etraftaki tüm canlıların mına koy gitsin, onlar kim la??!! bu düşünceyi yala yut, oturacak midene ilk başta, ama sindireceksin, sonrasıysa klozet keyfi gibi bişi.

bak bunları sana 6 yıldır sevgilisi olmayan biri sölüyo, o kadar basit şeler yani bunlar :)
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada yukarda yazdığım hiçbi şeyi uygulamadım ben. ama bu işlerin yolu yordamı yukarda yazdığım gibidir gözlemlediğim kadarıyla. yani uygulamamış biri olarak eksiklerim veya yanlışlarım olabilir her ne kadar sanmasam da. uygulayanlar düzeltsinler bi zahmet, doğrusuyla aktaralım arkadaşa.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...