Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maltepe-Kadikoy Arasi Balik Restorani

Frantic

Öne çıkan mesajlar

Basliktan da anlasildigi gibi Maltepe-Kadikoy arasinda daha once gitmis oldugunuz ve memnun kaldiginiz balik restorani tavsiyelerine ihtiyacim var.

6-8 kisi civari olup dogum gunu kutlama amacli olucak, o yuzden ortayas ve ustune hitap eden bir yer olmaz ise daha iyi olur.

Masada kisi basi 3 kadehten fazla raki tuketilecegini sanmiyorum, dolayisiyla boyle bi masaya yaklasik ne kadar hesap gelir belirttiginiz mekanda onu da soylerseniz pek bi guzel olur.
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

caddebostan saros balık. deniz kenarında değil ama. ortalama fiyat 60-70 tl.

problem değil abi deniz kenarı olup olmaması. ben sadece öyle çok orta yaş ve üstü insana hitap eden bi mekan olmasın istiyorum. bahsettiğin yerin mezeleri nasıldır, verdiğin paraya değecek bi mekan mı?

@bitch abi maltepe'de oturuyorum maltepedeki balıkçılar aklıma gelmedi vallahi :)

kadıköydeki mekanın müzikleri felan nasıl, hizmetinden memnun muydunuz?
Sosyal ağlarda paylaş

peki bahsettiğin fiyata balık dahil değil o zaman? :)

tamam saros balık alımda su an. birde bi arkadaş bugün idealtepe sahilde lakerda diye bi restoranı önerdi, var mıdır bi bilginiz? o mekanın nesi güzeldir, hangi içkisi daha uygundur veya şu mezesini kesinlikle yiyin tarzı yorumlarınıza açığım.
Sosyal ağlarda paylaş

Maltepe sahil iyi, Çapari'ydi galiba ismi, tavsiye ederim. Burgaz falan da var ama dediğin aralıkta sayılmaz sanırım.

Ama maltepe sahildeki yerler biraz ağır olabilir, çok ağır bir ortam yok yine eğlenilip keyfi çıkarılır ama aşırı şamata hoş karşılanmayabilir..
Sosyal ağlarda paylaş

Frantic said:

peki bahsettiğin fiyata balık dahil değil o zaman? :)

tamam saros balık alımda su an. birde bi arkadaş bugün idealtepe sahilde lakerda diye bi restoranı önerdi, var mıdır bi bilginiz? o mekanın nesi güzeldir, hangi içkisi daha uygundur veya şu mezesini kesinlikle yiyin tarzı yorumlarınıza açığım.
hayir dahil yahu. internet sitelerinde menusu var. bakabilirsin oradan. raki fiyatlari yazmiyor ama piyasa gore normal. www.sarosbalik.com
Sosyal ağlarda paylaş

xaty said:

Maltepe sahil iyi, Çapari'ydi galiba ismi, tavsiye ederim. Burgaz falan da var ama dediğin aralıkta sayılmaz sanırım.

Ama maltepe sahildeki yerler biraz ağır olabilir, çok ağır bir ortam yok yine eğlenilip keyfi çıkarılır ama aşırı şamata hoş karşılanmayabilir..

heh bende aynı nedenden dolayı pek sevmiyorum maltepedeki restoranları,hep böyle +50 yaş civarı insanlar oluyor genelde. işin diğer boyutu kesin orda lisdeki hocalarıma maltepeden tanıdıklara felan rastlarım sonra gerilirim ben :)

saros aslında çok güzel bi yere benziyor.öyle biraz ufak ama samimi bir yer. ikna edebilirsem arkadaşı oraya gidebiliriz heralde.

Peki sizden x balık - y mezesi -z içkisi şeklinde uyumlu ikililer veya üçlü tavsiyeler istesem, çok şey istemiş mi olurum :)
Sosyal ağlarda paylaş

haydari - acı ezme - fava - semizotu (opsiyonel) - cacıki - patlıcanlı bir meze - beyaz peynir - kalamar

balık olarak zaten bunları yedikten sonra patlayacağın için çiftlik balığı almak yerine 2 kişi bir deniz balığı yemenizi tavsiye ederim. Çok daha lezzetlidir.

İçecek tabi ki de aslan sütü. Yeşillerden birini seçin :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...