Zyrobod Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Legbra son girişimlerle adres üzerinden yorum ve fikirleri alıyor. Facebook Willow grubundan: Facebooktaki grubumuz ile Legbra'nın ilgisini çekmeyi başardık. Legbra, UO-Developer ile yaptığı röportajı ve bizlerin istekleri sonucu www.willow.gen.tr web sitesine kullanıcıların yorum yapabileceği ve facebook üzerinden web sitesini beğenip, talep gösterebileceği bir sistem ekledi. Hepinizi www.willow.gen.tr adresinde yorum yapmaya ve sesinizi duyurmaya davet ediyoruz. The Willow Oyuncuları http://www.willow.gen.tr/
hayspat Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 güzel günlerdi fakat tadında bırakmayı bilmek lazım.
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 cidden bi yürüyün gidin, yine aynı sistemleri görecez sonra kahkaha atacam istemsiz sdfs
Zyrobod Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Yürüyüp gitmesi gereken sizsiniz kardeş. Başlığı kirletmeyin bari. Herşeyden anlıyormuş gibi.
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 feci leş insanlar mesaj atmışlar link verdiğin yere
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 uo ve willow hakkında konuşmak için her şeyden anlamaya gerek yok ki, uo ve willowdan anlasak yeter
liseli Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 abi uo nun olayı skill farkında.Herkesin skillerinin hepsi 100 olduktan sonra ne anlamı var oynamanın?
Helarix Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Zyrobod said: Yürüyüp gitmesi gereken sizsiniz kardeş. Başlığı kirletmeyin bari. Herşeyden anlıyormuş gibi. Katılıyorum . Başlığı kirletmeyin en azından. Willow eski sunuculardan. Ki o zamanın en düzgün sunucusuydu. o zamanki sphere ile onları yapabildiyse şimdiki sphere ile neler yapabilir düşünemiyorum. tekrar gelsin.
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 o zamanın spheresiyle adam gibi bir iş yapan SNN ve nebulaydı, diğerleri de aynı tabanın üstüne kondular.
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Senelerce sphere oynadım tr second age le başlayıp in por ylemle devam eden t2a serüvenimden sonra sphere oynamanın kerizlik olduğu kanaatine vardım.
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 17, 2011 Helarix said: Zyrobod said: Yürüyüp gitmesi gereken sizsiniz kardeş. Başlığı kirletmeyin bari. Herşeyden anlıyormuş gibi. Katılıyorum . Başlığı kirletmeyin en azından. Willow eski sunuculardan. Ki o zamanın en düzgün sunucusuydu. o zamanki sphere ile onları yapabildiyse şimdiki sphere ile neler yapabilir düşünemiyorum. tekrar gelsin. Adam dünyayı düz sanıyor beyler hayal gücü kıt yahu ne yapıcak en fazla horseu kırmızıya boyamak yerine lamayı kırmıza boyar orb lama der dsfjkş
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Crematorium said: Senelerce sphere oynadım tr second age le başlayıp in por ylemle devam eden t2a serüvenimden sonra sphere oynamanın kerizlik olduğu kanaatine vardım. in por ylem sphere miydi ?
Crematorium Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Boddur, insurancetır, slayer weapon, lrc, hit chance increase, bilmem ne derken iyice tiksinmiştim runuodan meğer olay t2aymış onun farkına vardım, sphere zaman kaybı. Ipynin skillerde ki rested-exhausted olayı, skill scroll, afk gatheringin yasak olması, citizenship falan daha da sevdirdi.
Artariel Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 öyle deme be tr secondun hakkı yenmez, senelerdir oynamadığım ultimaya tekrar başlattı. emek vardı sunucuda en azından. http://stratics.secondage.gen.tr hala açık duruyor arada girip okurum.
Endlessly Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Açılıyor uo-developer'ın topiclerine bakın. Test oyuncularına bakıyor.
Artariel Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2011 bi bıkın artık eski defterleri yağlayıp ballayıp açmaktan. balonlara reklam yaptırmaktan
Öne çıkan mesajlar