aquila Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 baya iyiydi de, hadi herseyi yiktiralim biraz abartilmisti ilk film icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 beğenmedim net ya. Keşke ilk parttaki konuya focuslasalardı. Dünyaya hiç bulaşmasaydı filmin konusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 God @TheTweetOfGod 14 Jun I could totally beat Superman in a fight. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=hUwkqeI7XWk filmden sonra şunu seyrettim bir daha da. Filmin executive producerlarından biri Jon Peters ve filmde hem kutup ayısı vardı hemde örümcekimsi düşman asdfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2013 kötü film Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 güzeldi, beğendim. dövüş sahnelerinden birinde lexcorp yazılı bir kamyon vardı, başka dikkat eden oldu mu bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2013 herhalde izleyen 10 kişiden 9'u farketmiştir onu ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 lexcorp,wayne,starlabs, green lantern daki karı ondan sonra gemideki kapsül (hala yaşayan kryptonlu var demek) sürüyle şey var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Silphatos said: herhalde izleyen 10 kişiden 9'u farketmiştir onu ahah püü halbuki 2d izlemiştim anca bu detayı yakaladım diye sevindiydim. -babanın ölümüne facepalm çektim. -zod'un ölümüne facepalm çektim. -henry cavill'e ıslık çaldım ama pek gülmesin o. -hans zimmer semigod. -zod ve tayfasının zırhları şahaneydi. -süpermen sapına kadar amerikalıyık dedi :D -insanların ölmesine sevindim, pembe bir film olmamış. baya baya ölüyorlar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 http://i.imgur.com/kLTGf0B.jpg böle bi sahnede suratı bi an chistoper reeves'e dönüyordu gibi. Onun gifini yapmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Livered Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 HarveyQuinn said: lexcorp,wayne,starlabs, green lantern daki karı ondan sonra gemideki kapsül (hala yaşayan kryptonlu var demek) sürüyle şey var lex zaten bir sonraki filmdeki düşman olacak hatta büyük ihtimalle gemideki kapsül = supergirl yapacaklar onu. 3 filmide doomsday ile sonuclandıracaklar deniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Supergirl'un origini zaten Prequel comic olarak çıkardılar. http://imgur.com/a/mMCZm merak eden burdan okusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Şu kareye geldim dikkatim dağıldı. O nasıl bir ifade lan? (Kara I love it derkenki) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2013 ahaha o kareye bende gülmüştüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Hmm. Şimdi birincisi, bu seride Süpermen'i aynen Henry Cavill gibi çizdiklerine göre, Kara'yı oynayacak kişi de belli o zaman? Kime benziyor bu çizgi romandaki tip? Çıkarabilen var mı? İkincisi, ise spoiler: Kara O Süpermen'in bulduğu ilk scout ship te miymiş yani, öyleyse binlerce yıldır dünyada mı, ölü mü, niye kimse görmemiş onu, nasıl olayaro? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2013 He işte Clark'ın buludğu gemi Kara'nın gemisi ama Kara'ya noolduğu belli değil işte. Filmde de gemide bir tane boş açık uyuma şeysi göründüydü. Artık devam filmlerien koymaya karar verirlerse göreceğiz işte ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2013 Çok kötüydü ya Tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 http://www.hornoxe.com/wp-content/picdumps/picdump317/hornoxe.com_picdump317_012.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2013 internetten türkçe dublaj izleme gafletinde bulundum. filmin sonuna kadar hadi iyi kurtardık derken o kadın subayın cümlesi.. lan madem hayalet bölgede insanlar hayatta kalabiliyor, sizde kalsaydınız ya. cins misiniz. ayrıca bu nolan yıne matrix ten mi esinlenmiş son dövüş sahnesini? inception daki matrix esinlenmelerinden sonra bu da dikkat çekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Film beklentimin altında idi. Ben çok şey bekledim herhalde hatta bir ara matrix 3 izliyorum sandım. Güzel başladı kötü bitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 berbat hiç gitmeyin yani sıkıntıdan patlayacaksınız aksiyon demişler ama ordan oraya uçan çarpışan ve matrix patlama efektleri dolu, anlamsızca birbirine vuran ( ulan bişi olmuo zaten ) tipler derken bi anda saçma sapan bi şekilde biten. ne bileyim,terraforming aleti güzeldi mesela, ama çok tırt ya, sürekli bi gaz sürekli bam güm bam güm zaten ses efektlerinden müzik duyulmuyor işte gaz vermeye çalışmış ama yok abi,çok beter. sürekli işlemediği halde kurşun sıkan marinler bot abi hepsi, bide yani süpermande salağın önde gideni. Uzaklaşsa şehrin dışına çıksa, çöle kaçsa oraya kadar gelecek adamlar orda kapışın yani yazıktır günahtır o kadar binaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sawer Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Hayatımda izlediğim en güzel efekleri, dünyanın en kötü filmine koymuşlar. Arkadaş ben hayatımda bu kadar kopuk, saçma sapan bir film görmedim. Arka arkaya 2 cümle söylenen sahne yok filmde, hele clark ile louis'in ilişkisi komedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Film gayet iyi. Superman'i en iyi şekilde günümze uyarlamışlar. Başarılı bir ilk yarıya sahip, kurgusu çok iyi. Sadece baba Kent'in ölümü çok malcaydı, mesajı önemli ama daha düzgün bir sahneyle anlatabilirlerdi. Yapulan değişiklikler çok iyi olmuş, Superman denilince akla gelen komedi unsurlarını silmişler. Aksiyon sahneleri çok yoğun olabilir ama "scale" olarak Superman'in adına yakışır olmalıydı. Sonuçta herif hero'ların "babası" niteliğindedir çizgi roman dünyasında. Daha evvel de yazmıştım ama yineleme ihtiyacı hissettim çünkü forumda yine yetersiz mesajlar bulunuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 peh süperman oluşuna takılmışınız, hikaye darkwing duck ve süvarileri olsaydı ıyyy ne kötü film dicektiniz. Hikaye güzel olabilir,ama film kötü. Baya kötü hemde, bütün salonca sıkıldık of puf hadi bitir aman yeter beler geldi üstü üstüne. Çin işkencesi olsa böle olmaz. En son sümela manastırı diye bi film vardı o böyleydi. film deil işte bu, parça parça skeçler, böle dizi olcakmış aslında ama birleştirmişler. eziyet çektim izlerken. Grinch,sümela manastırı ve man of steel la üçledi hayatımın en kötü filmlerini. ben otursam çeksem gayet daha güzel çekerdim,en azından eziyeti 2-3 saate yaymaz, 1.5 saatte bitirir izleyiciye "güzel taraflarında görün yae ekieki" olayı yaşatırdım. klişe üstüne klişe dolu film ( hikayesel klişeleri saymıyorum, onlar olabilir ). Ve izleme zevki diye bişi yok yani öldürüyor. baya kötü baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2013 suark sen pek anlamıyon bu işlerden ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar