Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 haftasonu balikesire yaptigim asker ziyareti tatsiz bitti. susurlukta "arabayi yikamayin" uyarima ragmen, 15 dakika sonra dondugumde, elinde yikama fircasi ve bula$ik deterjaniyla arabama grupca tecavuz eden gencleri gordugumde kendime dedim ki, "sakin ol, tanri ordaysa $u an seni siniyor" . verdim 1-2 lira gectim gittim. ertesi sabah on camda boyle ince cizikler farkettim. sanki ku$ pisligi temizlenmeye zorlanmi$ gibi. tirnakla da hissedilebiliyor. $imdi; 1- on camda su kaydirici bi cila oldugunu varsayiyorum, arabayi almadan once yaptirtmi$tim. bu cizilmi$ olabilir mi? ki en du$uk ihtimal bu. 2- plastik firca cami nasil cizer? ucuna elmas mi taktilar arkada$? bu cizikleri gidermenin bir yolu var midir? daha once ba$ina gelen eden burda tecrube payla$irsa sevinirim.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Yanlış bilmiyorsam o cila sürüldükten sonra fırçalarsan böyle sonuçlar oluyor.
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 abi belki de o çizikler önceden başka sebeplerle oldu ama sen bu yıkama olayından sonra fazla dikkat edip ona yorumladın.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 o cila sertle$en bi$ey mi ki acaba?
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Eralp said: abi belki de o çizikler önceden başka sebeplerle oldu ama sen bu yıkama olayından sonra fazla dikkat edip ona yorumladın. sanmiyorum ama olabilir. yok yok orda olmu$tur, daha once olsa farketmemem imkansiz.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 cam çizilmemiştir cila, film, koruyucu ya da kaplamada çizik vardır. Kalsın bence.ille çıkarmak istiyosan az nemli microfiber bez ile ovala
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 cila ve mikrofiber bez ile ovaladim ama i$e yaramadi pek.
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Camın çizilebileceğini sanmıyorum. Kaydırıcıyla ilgiliyse de "fırçayla yıkatma" demedilerse yaptığın yere götürüp göster derim garantisi vardır belki düzeltirler.
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Büyük ihtimal koruyucu tabaka zedelenmiştir. Eline anahtar alıp cama girişsen bile çizemezsin, camın sertliği baya yüksektir.
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Selam, Ovalanan bir kuş pisliği çok güzel cam çizer. Deneyimle sabittir. Eğer o vatandaşlar da bu tarz bir uygulama yaptıysa yazık olmuş. Çiziği parmakla fark edilebilen bir kaplama ben daha duymadım :P Dışardan film kaplanmadıysa eğer ;) Sonax'ın cam çizik gidericisi var. Genelde uzun yol neticesinde kum, taş gibi aşındırıcıların etkisi olan ufak çizikler için kullanılıyor. Belki bu ürün biraz hafifletir. Saygılar.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ya goturecektim de kaldi oyle i$ guc arasinda, cok gozume batmiyor $imdilik ama yine de aklimda kalacagina yaptirmaya cali$ayim. Carglass adinda bir firma var, ata$ehirde yeri var, haftaya pazartesi sali falan goturecegim.
taz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 geçmiş olsun. fazla takma devam et bence. çok mu büyük?
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Selam, Olmadı git camcıya, kaskodan değiştir. Senede 1 cam hakkın var zati ;) Saygılar.
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Var tabi , ama derin oldugunu sanmiyorum bu ciziklerin, giderebilecegi kadarini gidersin yeter.
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 o tipleri fırçayla evire çevire dövmek istiyorum, ama abi kabahat sende, vermeyeceksin para bi de azarlayacaksın, para verdikçe devam ederler.
samaella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bu yoldada atlıyorlarya siliyimmi falan diye, onların süngerlerinin aralarına ufak kum taneleri kaçmış olsa (kaldırım kenarına falan vuruyorlar) çizilir dimi cam ?, yani kolay okadar ?
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 oyle oldu zaten muhtemelen.
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bu yolda atlayan çakallara napmak lazım mecidiyeköyde otuz yaşında at gibi herifler yapıyo bunu bide, çocuk değil ki kışkışlayasın
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 mecidiyekoydeki 30 ya$indaki herif atladi zaten cama. cam silecegini cali$tirican adam yakla$inca, sonra gidiyo ba$ka arabaya otomatik silecek var diye. ama bendeki durum iki ucu boklu degnekti. yani hayvan gibi kus pisligi vardi ve cam silecegini cali$tirirsam cizerim dusuncesiyle, adami kacirma konusunda ikilemde kaldim.
Öne çıkan mesajlar