Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

On camda cizik =/

Esh

Öne çıkan mesajlar

haftasonu balikesire yaptigim asker ziyareti tatsiz bitti.

susurlukta "arabayi yikamayin" uyarima ragmen, 15 dakika sonra dondugumde, elinde yikama fircasi ve bula$ik deterjaniyla arabama grupca tecavuz eden gencleri gordugumde kendime dedim ki, "sakin ol, tanri ordaysa $u an seni siniyor" .

verdim 1-2 lira gectim gittim. ertesi sabah on camda boyle ince cizikler farkettim. sanki ku$ pisligi temizlenmeye zorlanmi$ gibi. tirnakla da hissedilebiliyor.

$imdi;

1- on camda su kaydirici bi cila oldugunu varsayiyorum, arabayi almadan once yaptirtmi$tim. bu cizilmi$ olabilir mi? ki en du$uk ihtimal bu.

2- plastik firca cami nasil cizer? ucuna elmas mi taktilar arkada$? bu cizikleri gidermenin bir yolu var midir? daha once ba$ina gelen eden burda tecrube payla$irsa sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Selam,

Ovalanan bir kuş pisliği çok güzel cam çizer. Deneyimle sabittir. Eğer o vatandaşlar da bu tarz bir uygulama yaptıysa yazık olmuş. Çiziği parmakla fark edilebilen bir kaplama ben daha duymadım :P Dışardan film kaplanmadıysa eğer ;)

Sonax'ın cam çizik gidericisi var. Genelde uzun yol neticesinde kum, taş gibi aşındırıcıların etkisi olan ufak çizikler için kullanılıyor. Belki bu ürün biraz hafifletir.

Saygılar.
Sosyal ağlarda paylaş

mecidiyekoydeki 30 ya$indaki herif atladi zaten cama.

cam silecegini cali$tirican adam yakla$inca, sonra gidiyo ba$ka arabaya otomatik silecek var diye.

ama bendeki durum iki ucu boklu degnekti. yani hayvan gibi kus pisligi vardi ve cam silecegini cali$tirirsam cizerim dusuncesiyle, adami kacirma konusunda ikilemde kaldim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...