Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 haftasonu balikesire yaptigim asker ziyareti tatsiz bitti. susurlukta "arabayi yikamayin" uyarima ragmen, 15 dakika sonra dondugumde, elinde yikama fircasi ve bula$ik deterjaniyla arabama grupca tecavuz eden gencleri gordugumde kendime dedim ki, "sakin ol, tanri ordaysa $u an seni siniyor" . verdim 1-2 lira gectim gittim. ertesi sabah on camda boyle ince cizikler farkettim. sanki ku$ pisligi temizlenmeye zorlanmi$ gibi. tirnakla da hissedilebiliyor. $imdi; 1- on camda su kaydirici bi cila oldugunu varsayiyorum, arabayi almadan once yaptirtmi$tim. bu cizilmi$ olabilir mi? ki en du$uk ihtimal bu. 2- plastik firca cami nasil cizer? ucuna elmas mi taktilar arkada$? bu cizikleri gidermenin bir yolu var midir? daha once ba$ina gelen eden burda tecrube payla$irsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Yanlış bilmiyorsam o cila sürüldükten sonra fırçalarsan böyle sonuçlar oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 abi belki de o çizikler önceden başka sebeplerle oldu ama sen bu yıkama olayından sonra fazla dikkat edip ona yorumladın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 o cila sertle$en bi$ey mi ki acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Eralp said: abi belki de o çizikler önceden başka sebeplerle oldu ama sen bu yıkama olayından sonra fazla dikkat edip ona yorumladın. sanmiyorum ama olabilir. yok yok orda olmu$tur, daha once olsa farketmemem imkansiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 cam çizilmemiştir cila, film, koruyucu ya da kaplamada çizik vardır. Kalsın bence.ille çıkarmak istiyosan az nemli microfiber bez ile ovala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 cila ve mikrofiber bez ile ovaladim ama i$e yaramadi pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Camın çizilebileceğini sanmıyorum. Kaydırıcıyla ilgiliyse de "fırçayla yıkatma" demedilerse yaptığın yere götürüp göster derim garantisi vardır belki düzeltirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Büyük ihtimal koruyucu tabaka zedelenmiştir. Eline anahtar alıp cama girişsen bile çizemezsin, camın sertliği baya yüksektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Selam, Ovalanan bir kuş pisliği çok güzel cam çizer. Deneyimle sabittir. Eğer o vatandaşlar da bu tarz bir uygulama yaptıysa yazık olmuş. Çiziği parmakla fark edilebilen bir kaplama ben daha duymadım :P Dışardan film kaplanmadıysa eğer ;) Sonax'ın cam çizik gidericisi var. Genelde uzun yol neticesinde kum, taş gibi aşındırıcıların etkisi olan ufak çizikler için kullanılıyor. Belki bu ürün biraz hafifletir. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ya goturecektim de kaldi oyle i$ guc arasinda, cok gozume batmiyor $imdilik ama yine de aklimda kalacagina yaptirmaya cali$ayim. Carglass adinda bir firma var, ata$ehirde yeri var, haftaya pazartesi sali falan goturecegim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 geçmiş olsun. fazla takma devam et bence. çok mu büyük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Selam, Olmadı git camcıya, kaskodan değiştir. Senede 1 cam hakkın var zati ;) Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Var tabi , ama derin oldugunu sanmiyorum bu ciziklerin, giderebilecegi kadarini gidersin yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 o tipleri fırçayla evire çevire dövmek istiyorum, ama abi kabahat sende, vermeyeceksin para bi de azarlayacaksın, para verdikçe devam ederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bu yoldada atlıyorlarya siliyimmi falan diye, onların süngerlerinin aralarına ufak kum taneleri kaçmış olsa (kaldırım kenarına falan vuruyorlar) çizilir dimi cam ?, yani kolay okadar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 oyle oldu zaten muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bu yolda atlayan çakallara napmak lazım mecidiyeköyde otuz yaşında at gibi herifler yapıyo bunu bide, çocuk değil ki kışkışlayasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 mecidiyekoydeki 30 ya$indaki herif atladi zaten cama. cam silecegini cali$tirican adam yakla$inca, sonra gidiyo ba$ka arabaya otomatik silecek var diye. ama bendeki durum iki ucu boklu degnekti. yani hayvan gibi kus pisligi vardi ve cam silecegini cali$tirirsam cizerim dusuncesiyle, adami kacirma konusunda ikilemde kaldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar