seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 eskilere geçmeden önce yeni örneklerden istiyorum, böyle karanlık sokaklar, alttan verilen ışıklar, düşük renk skalası, duman, trençkot vs.. sin city ile dark city güzeldi. azıcık ucundan 89 yapımı batman de sayılabilir. gotik aramıyorum tabi, anlam kayması olmasın. eskileri bulması ve izlemesi de ayrı bi dert tabi, alt yazısı şusu busu; ayrı bi eziyet. o yüzden yeniler daha çok işime yarayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 house md 7x11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 un prophete, in bruges, 4 months 3 weeks 2 days, tzameti falan geldi aklıma yenilerden. daha iyiden iyiye dizdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burtonesk Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 the black dahlia bence batman sayılmaz. bi de ne varsa eskilerde var(haliyle). double indemnity'yi tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 film noir seven herkes film noir filmini izlesin: http://forum.paticik.com/read.php?11,3406415,3406415#msg-3406415 ayrıca max payne öneririm. oyunu kadar olmasa da güzel bir film noir yapısı vardı http://www.imdb.com/title/tt0467197/ ilk terminator filmini izle, punk-noir karışımı bir atmosferi var. (hatta filmdeki barın adı tech noir idi) eskilerden north by northwest filmini izle. belki v for vendetta ve 12 monkeys de noir'e dahil edilebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Onları izledikten sonra kiss kiss bang bang'i izle, bir kamyon film noir göndermesi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 LA Confidental vardı. Oda film noir sayılır mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 gotik istemiyorum diyerek kitlemişsin insanları bence yoksa bunun crowu var underworldu var dolu, neyse aklıma şunlar geldi big nothing the lost boys gone baby gone kiss kiss bang bang in the mouth of madness Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 pek film noir olmayan filmleri araya katmışlar, kötü bişey anlatacak ya, hemen KARA FİLM aradığın şey bu bence, değişik bir soluk. Just Another Love Story (2007) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar