Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NC vs DRF/NC./PL vs.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2 tarafın toplam oyuncu sayısına bakıver rankingsten bak bakalım kim daha fazla :)

bu arada benim öyle deme amacım çeşitliliğin bol olmasının daha keyifli bir ortam oluşturacagını düşünmemdendir.. güneydekilerinde tadı damağımızda kaldı killboardda devamlı NC ve türevleri keyif vermiyor eheh
Mesaj tarihi:
@lord Bide dalga geçmek gibi bir amacım yok diyorsun :)

Neyse sizlerde PL'e laf anlatmaya çalışmayın. Herkez kendi işine geldiği gibi konusuyo. NC de PL de blobu kendi yaparsa "oo nası yendik" deyip, karsı taraf blob yaptığında "anca blobla yenebilirsiniz zaten" moduna giriyo.
Mesaj tarihi:
oyunu oynuyorsan PL nin nasıl takıldığını gayet iyi biliyorsundur..

outnumber blob ve elite pvplik konusunda yorum bile yapmıyorum.. (görünen köy klavuz istemez,merak eden açar araştırır öğrenir)

Bu arada turnuvanın yaklaşıyor olması opları fena vurdu.. Çoğunluk test serverda takılıyor bu aralar..
Mesaj tarihi:
PL in nasil takildigini biliorm. Parayı verenin dedigini yapan bi alliance. Onun disinda elit falan onu biliyoruz. Kolay kolay kimseyi almiolar seciciler falan. Ama suan parayi veren grup nc kadar kalabalik. Hatta sivilleri saymazsak ( yani savasa katilmayan, afk yada renter kesim) NC yi gecio bile bazi savaslarda. Bu nedenlede pl blob yapan tarafta bu savasta. Bunda inkar edecek bi durum yok.

Sunu bir aciga kavusturalim. Yeri geldiginde blob taktigini uygulamamis bir alliance yoktur su oyunda. Blobda oyunun taktiklerinden biri. Blobu kotu bisiymis gibi dusunmeyelim, benimseyelim, kucaklayalim :)
Mesaj tarihi:
Blob da bir şey yok da 2000 kişi ile lag yaratıp milletin sisteme girmesini yada savunmasız login olmaya çalışmasını benimseyemedik bir türlü.
Mesaj tarihi:
Ben Pl nin sov tutmaya calistigi zamanlari da hatirliyorum hatta Nc ye yardima gelip titan killerine girmeye calistigi zamanlarida eyy gidi nerden nereye geldi adamlar
Mesaj tarihi:
reampage said:

Birde sey dedi TSde FCyi soruolarmis Kula Kainse millet alkisliomus :D

Daha beteri var "elena stormbringer" namı diğer fleet-melter. Bu adam beni kanser edecek. Dün akşam tam gatede "durun yeni bir taktik deniycem" dedi. Biz de adam değişik bir atraksiyon yapacak diye bekliyoruz. TSden emir geldi "Herkes beklesin wing 1 jump, (10 sn sonra) wing 2 jump, (10 sn sonra) wing 3 jump wing 4, wing 5...." Demekki neymiş gatelerde trafiğe yakalnmıycaz bundan sonra :P
Mesaj tarihi:
güncelleme yapamadığım için kusuruma bakmayın bu ay içerisinde sadece 3 kez doğru dürüst online olabildim.. (nasıl 201 kill almışım onuda anlamış değilim hala :)

PL açısından durumda bir farklılık yok...

LordElminster said:

Bu arada turnuvanın yaklaşıyor olması opları fena vurdu.. Çoğunluk test serverda takılıyor bu aralar..

bu 13 Mayıstaki yapmış olduğum post.. Turnuvaya az kaldı o yüzden çalışmalar iyice hızlanıyor...

Buna rağmen killboardlarda renkli sahneler ile karşılaşmak mümkün.. Killboarddaki losses kısmını düzenli takip et durumun nasıl gittiğini iyi görmüş olursun... :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
az ve öz yazıcam.. :)

PL Turnuva hazırlıklarına hız verdiği ve tributeye daha rahat ulaşabilmek için Geminate bölgesinden empire low sec'e çekildi..

Ufak ama etkili fleetler faaliyetlerine devam ediyor..(dram forever)

NC son 5 günde "5 SC ve 3 Titan" daha kaybetti.. (Mayıs başından beri patlayan SC sayısı 10'a ulaştı)

Dün gece herkesi duygulandıran ayrı bir gelişme daha oldu...

Morsus Mihi Declares War Against Pandemic Legion
From: CONCORD
Sent: 2011.05.26 20:33

Morsus Mihi has declared war on Pandemic Legion. Within 24 hours fighting can legally occur between those involved.

Hayırlı Uğurlu Olsun.. :)
Mesaj tarihi:
Moss said:

niye duygulandiniz ki ole el kol sallayarak empire da gezmemek ???

Sadece gülüyorum :)

PL'nin büyük çoğunluğu -5.0 securitynin altında olduğu için zaten high secte istesede gezemez,görev yapan adamda bulunmaz..(keyfi olarak highsec lowsec roam yapılmıyor burda..) ve jita 4-4 istasyonun etrafında tüm gün belki bir war target undock eder diye bönbön bekleyen tiplerde yok ne yazıkki..Şu an bulunduğumuz yerde sabit ve belli Hakkonen sistemi (M-OEE8'e 2 jump) buyrun gelin bekleriz (15*20 kişi geldiğinde saatlerce sağa sola fleet advertleri yapılıp karşı tarafın 4*5 katı kadar adamda toplanmıyor burda ne yazıkki elbet savaşan birileri çıkar.. :) Sizler gelmeseniz bile PL zaten her akşam düzenli olarak misafirliğe gelip istediğini alıyor.. bknz:killboardlar..
Mesaj tarihi:
Moss said:

niye duygulandiniz ki ole el kol sallayarak empire da gezmemek ???

herkes en birinci Triax.

PL nin çok iyi gemi patlatabiliyor olması, kendi gemi üretemedikçe bir anlam ifade etmiyor malesef.
3 titan 4 sc heralde 1 haftalık gelir. Her corpun bir kerede 2-3 titan üretimine başladığını ve Sc lerin non stop üretildiğini düşünürsek, ki bu eve deki her büyük alliance için aynı.

Lordelminster sürekli, PL ile cap üreten SOV holding alliance ları karşılaştırıyorsun ve yıllardır PL desin. PL nin yaptığıyla bu allianceların yaptığının bambaşka olduğunu, PL nin gerçek anlamda lojistiği halletmiş production alliancelarına zarar veremeyeceğini kavramamışsın. PL nin işi alliance çökertmek değil, income i düşürmek.

işin gerçeği şu ki NC pvp pilotlarından oluşmuyor. Deli gibi gemi üretip bu açığını kapatıyor hepsi bu. Farklı oyun stili daha iyi diye birşey yok, Sandboxın anlamı bu.

Sanırım Triaxin defalarca anlatmaya çalıştığı da bu.

PL ye o gemileri alacak geliri birileri veriyor sonuçta. PVP yaparak kazanılmıyor ISK.
Mesaj tarihi:
tamamda abi celistigin bir olay var pvp yapilarak isk kazanilmio diosun ama su var ki oyunda isk pvp yapmak icin kazanilio ya sonucta isk bi yerden geliosa adamlar onunla pvp yapiosa ayni kapiya cikio adamlar merc olarak isk kazanio mm uretim yaparak kazanio oyundaki farkli dallar
Mesaj tarihi:
Sanırım onun demek istediği NC patlayan gemiyi fırındakini çıkararak direk yerine koyuyor bu böyle kısır döngü şeklinde devam ediyor ama üretmeden sadece ISK ile s.cap ya da titan almak biraz daha zor sonuçta her dakika satmak için üretilen titan bulunmayabiliyor olsa bile genellikle öncelik kendi ally stoğu olduğu için vakit geçiyor. Yani NC ürettiğini tüketirken PL sürekli tüketim yapmış oluyor.
Mesaj tarihi:
Eve deki savaşlar bu kadar düz mantık değil. IT'nin de çok parası vardı, habire gemi üretiodu, patlatılan her gemiyi reimburse ediyodu, hali ortada.

NCnin de sonu öyle olacak illa demiyorumda NC nin sürekli ürettiği gemiden kayıplarını karşılaması çokta bi anlam ifade etmiyo fleete girecek adam bulamadıkça.
Mesaj tarihi:
Simdi bu yukarda ki arkadasin anlamadigi ki benim bunda hatam oldugunu sanmiyorum Pl denilen olusum ex tri ve bunun benzeri pvp corplarindan gelen pilotlarla guclenmis yeri geldimi internet uzerinden isk alan (ben buna karsi deilim)bi topluluk.
1 ay contract alamasin serseri mayin gibi gezecekler etrafta.Cok fazla spylari var ozellikle Nc de buna ragmen ben inanmiyorum ki bi super cap savasina giripte kaybederlerse hemen geriye koyabilsinler kayiplari.
Bide şu laflara hastayim biz empireda gezmeyiz.Cok elitiz hep low sec 0.0 = )))
Mesaj tarihi:
moss şu anki lossları ruslar tarafından zaten karşılanıyor diye biliyorum, hani boş filan kalsalar bile npc spaceine filan çöküp en kötü kendilerine bakabilrler herhalde... insanları kötülemenin alemi yok:P bnde ncdeyim
  • Yeni Oluştur...