Jarlexly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 megetege said: Belkide. Ama senin aksine burda onu ispatlayacak şeyler yapmadığım için mutluyum. O da tartışılır ve ispatlanabilir istiyorsan. Tabi bu konunun bu topic altında daha da uzamasına neden olacak istersen başka bir topic aç bu konuda ordan tartışırızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 gerek yok, ben baktim ip adreslerine fake almak zaten ucurtur adami, ama kufur amacli fake almak hem komik, hem suresiz ucurtur ek olarak jarlexly, senin de uslubun siniri gecmis, 1 ay sonra donersin bolume, arada sakinles biraz kizdiginizda unlem kullanmayi ogrenin, fake alip kufur etmek, seviye dusurmek falan komik ve faydasiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Dinlenmeye çekilen arkadaş Yonja'da takılıyormuş dediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uLToR Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Sonun da konu tekrar düzeldi o neydi öyle..8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 1 ay kadar daha böyle düzgün devam eder. Tadını çıkartın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordElminster Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Majesta Empire başkenti diye bilinen TVN sisteminde dün gece yine büyük bir çatışma yaşandı.. 400+NC ye karşılık 500+ yakın PL,Rus ve WN fleeti vardı.. PL fleeti tek başına 185 kişi olup bunlardan 96 tanesini "tengular" oluşturmaktaydı.. :) IHub'in reinforcedan çıkmasına yakın DRF ve NC gate başlarında birbirlerini bekliyorlardı.. (kim kimin üstüne atlıycak, belki sistem çöker, oyun yuklenmez ve ağaçtan elma toplar gibi yuklenmemiş gemileri alırız rahat rahat mantıgı) NC nin filosu (armor bs+guardian) WBR5 sisteminde gate e yapışmış vaziyette dururken.. Sebebini anlıyamadıgım bir komut geldi" içeri atlayın" heh dedim şimdi bıraktık gemiyi.. yuklenmeden armor bs ler içimizden geçicek diye.. :) Lag ile boğuşurken(lokal 1100+) ve NC armor bs lerini temizlerken bir anda etrafımda parlayan ışıklar gördüm.. (ışığa doğru gellll gelll) ufak bir heyecandan sonra parıltıların sebebinin içeriye atlayan ally SC ve Titan ların oldugunu farkettik. Gate başında dram yaşanırken bir çözüm alamayacagını anlayan NC bs gang tvn sistemine atladı.. (yağmurdan kaçarken doluya tutulma durumu) gate başında bekleyen drf kuvvetleri ve sistemde dolaşan hatırı sayılır 30+ titan,65+supercapital ve istemediginiz kadar support ile NC fleeti arasında gözyaşartan sahneler yaşandı.. Olayı ciddiye almayan NC'nin ağır toplarından bir iki ufak izlenim.. Çoşku ile komuta eden Plague Black'in savaş esnasında ilk başta command shipte gorulmuştur.. bir ara pod ile warplıyordu.. en son Majesta posunun içinde NC ve Drf+PL fleetleri başbaşa otururken (nasıl??) Plague Black in ceptore geçmiş oldugu görüldü... Imperian bir ara gözüktü.. herkes sevgisinden ne yapacagını şaşırdı.. en son hatırladıgım frozen corpse unu almak için milletin birbirine scramble ve web basmasıydı.. unutmadan topicin asıl konusundan uzaklaşmadan hatırlatayım.. I hub yeniden reinforce a girdi.. 1 gun içerisinde istasyon reinforcedan cıkıyor.. Majesta malı mulku tribute içine kaçırıyor.. kısaca oyun tabiri ile "Vale is Burning".. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 O diilde plague black kral adam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Plyi cok agar trollemis yanliz PB adamlar infoya bile koymuslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Bana razor'un NC icin yapigi propaganda afislerini fln hatirlatti bu olay karsi tarafa psikolojik olarakta saldirmaya calisiyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Pb tek basina yeter alayina :D zamaninda bob ve it ye yaptiklarini yazsam destan olur tasar = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 adam oyuna döneli 1 ay oldu, kaldı ki PB nin ne kadar iyi bir fc olduğunu adamın tadına zamanında bakanlar bilir. Gerçi çok konuşuldu bu, PL tengu filosunu ilk çıkardığında, 100 tengunun önüne bs bc hac atmak saçmalık, zaten gene aynı yere döndük bunu daha önce de söylemiştim, PL pahalı gemileri az sayıda iyi pilota vererek iş yapıyor. İyide yapıyor. superlere gelince, NC deki superlerin çoğu pvp yapmayan adamların elinde, dolayısıyla mal gibi fitler ve mal gibi fcler var başında (low sece titan atlatan malları hatırlayalım). High command yakında ciddi bir değişiklik yapmazsa MM için sıkıntılı anlar başlayacak, razorun ne halt karıştırdığı her zaman ki gibi belli değil. bunun dışında bu savaş NC nin super üretimine 1 nebze olsun zarar verebilmiş değil. Pet alliance lara ne olduğu gerçekten kimsenin umurunda değil, bu gün majesta olur yarın başkası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Aha tutamadı kendini :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Bu spylarin dibi dussun :D Bu gece ki tengroo fleetimizi spylar sayesinde bloblayan pl guzel bi is yapti tengu vs tengu gayet iyi giderken doom kirmasi herifler abbadon fleetle jumplayinca gg no r :/ tengaroos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Ve Tribute saldırı almaya başladı... Aramızda tartışmalar çıkmasına bile sebep oldu Ruslar :( xxx > dedim size scalardan hiç ayrılmıcaktık!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 H-w Mshd under attack !!! Ruslar denildigi gibi geldiler bakalim bizde dedigimiz gibi savunabilecek miyiz ?? Guzel savaslar bizi bekler o7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 megetege said: Ve Tribute saldırı almaya başladı... Aramızda tartışmalar çıkmasına bile sebep oldu Ruslar :( xxx > dedim size scalardan hiç ayrılmıcaktık!! ooo linkle abi buraya tearzz görelim eheheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordElminster Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Daha önce güncelleme yapacaktım fakat 2 günden beri oyuna giremediğim için bu güne kısmet oldu...Majesta Empire başkenti ve ana istasyon sistemi TVN bugün itibari ile White Noise kontrolüne geçmiştir.. Geminate bölgesine saldırı başladıgında durum baya ciddi gidiyor diye yazılmıştı fakat; NC üyesi arkadaşlardan yok canım NC olayı ciddiye almıyor eğlencesine fleetler yapılıyor diye sesler çıktığını hatırlar gibiyim.. Geminate kaybedildi... Rage Dağılma yolunda hızla ilerliyor.. Majesta Empire başkentini kaybetti ve dağılmalar ile birlikte Tribute'nin içine çekilmeye başladı bir süredir.. Geminate olsun.. Rage olsun Majesta Empire olsun hepsi kaderlerine terk edildiler.. NC'nin ağır toplarından elbetteki yardım geldi fakat bu yardım istenilen düzeyde olmadığı için 3 ittifak telef oldu... Felaket Tellaklığı yapmak istemem fakat NC bu durumunu uzun bir süre daha devam ettirirse Tribute ellerinden gidebilir.. DRF,WN,Raiden ve PL'nin toplu yaptığı organize ataklar cidden başarılı olmuştur... Cumartesi gecesi sadece TVN sisteminde 1000 e yakın mavi fleetler dolaşmaktaydı... İlerleyen günlerin bizlere neler göstereceğini hepbirlikte göreceğiz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 d7 mshd ve h-w sistemlerindeki cyno jammerlar up oldu ayni zamanda butun jump bridgeler repair edildi.Ruslarin verdigi tek hasar bi kac pos gundan ibaret su an icin asil savas 2 gun sonra olacagi icin beklemekten baska yapilacak bisey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Eskilerin en buyuk merclerinden olan TRI NC ye bob ile saldirdigi donemde IRON - o zmnki adini unuttum ama butun branchi ellerinde tutan suanki Mostly Harmless ve irili ufakli alliancelar savas doneminde dagilmis NC branch ve Tenali sadece 72 saatte tamamiyle kaybetmisti. Ancak 7 alliance birden Tribute icinde olunca her sistemde Goon destegi ile beraber ortalama 300 player bulunuyordu tribute icerisinde zmn yine bu zmnlardi 1 aylik bir NC direncinin ardindan Ruslar ortadan kaybolunca (Yaz tatili) NC tum kaybettiklerini 1 haftada geri aldi dagilan alliancelar yeniden toplandi. Bu savasta once tribute elden duserse nasil olur bilemiyorum izleyip gorucez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Draco Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Dün -9 Mayıs- Rusların kurtuluş bayramı idi dolayısıyla 1 günlük tatilleri vardı. Oldukça kalabalık ve organize bir şekilde aynı anda birçok sisteme saldırı düznlendi. EU timezone dışında olduğu için olaylar savunan kimse de olmadı. (Hoş akşam da bir savunma olmadı ya) Benim anlayamadığım nokta Rusların bu kadar hazırlığından kimsenin haberi olmadı mı? Afedersin tribute da hapşursak haberi oluyo düşmanın. Durumun vahametini şöyle anlatayım oyuna yeni girdim, PLden eski corp arkadaşım "xxx FCnin abadon filosu kalkmak üzere çabuk olursan yetişirsin" dedi. Sonuç olarak dün herşey tamir edildi, ayrıca ruslar bu kadar adamı bu kadar sisteme biraz zor toplar. En azından tekrar reinforce etmeleri zor gözükmekte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cnpp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Umm bakalım yarın hangi istasyon düşücek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordElminster Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 PL için geminate ve vale kontratları sona ermiş bulunmaktadır.. Bu kontrat süresi içerisinde yaşanan başlıca NC kayıpları şu şekilde olmuştur.. 3 Titan 6 SuperCarrier 119 Carrier 34 Dreadnought 1400 Battleship 35 istasyon kaybedilmiştir.. (ve her 2 günde bir reinforceda olan diğer istasyonlar düşmektedir..) Bu istatistikler içerisinde diğer ıvır zıvır gemi türleri veya CSMA'lar içinde yapım aşamasında telef olan supercarrier ve titanlar yer almamaktadır.. Geminate ve Vale'in düşmesinden sonra bekleyişe geçen PL yeni bir kontrat almıştır.Yeni kontratın hedefi tahmin edebileceğiniz üzere "Tribute"dir.. Rus/WN ve Raiden Tribute ve Morsus Mihi üzerinde saldırılarını yoğunlaştırırken PL bu saldırılara dışardan destek verecektir.. Goonswarm Test ve daha ne kadar yancı türevi alliancelerin Tribute savunmasına destek olacağı varsayıldıgından PL direkt olarak saldırıya geçmeyecektir.. Tributedeki CSMA,Technetium moonları,Jumb Bridgeleri ilerleyen günlerde çok renkli anlar beklemektedir.. Fırsatı bulunduğu an Titan ve Supercapitallerin kullanımında hiç bir kısıtlama yoktur.. %100 reimburse garantisi tüm gemileri kapsamaktadır.. NC üyelerinin PL'ye ilerleyen günlerde ellerinden gelenin fazlasıyla yardımcı olacağına canı gönülden inanıyorum..(eğlenceli ve keyfi fleetler kurmak, makarasına frigate roamlar düzenlemek,jblerde afk takılmak, farm carrier ile sanctumlarda plexlerde cirit atmak ve PL'nin kullanımına açık olan bütün NC poslarında Supercarrier ve titanlar ile afk durmak, yan sistemlerde düşman fleetler cirit atar iken kendinden geçercesine Farm yapmak gibi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Pl ne zaman birine direk saldirdi ki ?? Hem saldiramaz hemde sov tutamaz cunku daha once denedi bu konuda basarisiz olduklarinin farkina vardilar.Onun yerine basarili olduklari konuda yogunlastilar.. MM+RZR tum ruslarla kafa kafaya carpısacak guce sahip bunu ruslarda biliyor,bunun yani sira Darejedi'in dedigi gibi yaz geldiginde 1 rus kalmayacak o zaman asil dusunmesi gereken sov tutmaya calisan Raiden ve Northren coalation... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Ben de katılıyorum Moss'un dediklerine. Ruslar bir ay içerisinde amaçlarına ulaşamazlarsa daha da bir halt edemezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Erhan abi. Savaş Durumu yazılarını sizin corptan Elise Randolph'u örnek alarak yapmanı tavsiye ederim. Daha başarılı :) Sen sadece dalga geçmeye çalışıyosun. Onun için bu kadar uzun yazıya gerek yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar