Jarlexly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Thecur3 said: Jarlexly said: Eğer Kadir mal kaçırıyorsa - Ya şirketten ayrılacaktır - Ya kendi şirketini kuracaktır - Ya Alliance çökecektir ve 6. His olarak ona mal olmuştur - Yada her 6 ayda bir ona malum olan "Oyuna ara veriyorum abi ondan malları çıkarıyorum" deyip 1 ay sonra Eve'in başka bir köşesinde RAT'lerin canını okuyodur sessizce. Kadir gördüğüm en iyi örümcek adam hislerine sahip kişidir. Malları nereye yığıyorsa sizde oraya yığın. Bu konuyu buraya taşıyıp,adını bile duymak istemediğim insanlara yorum yaptıran arkadaşlarımı yuhlar ve SANANE ÖRÜMECEK HİSSİNDEN VS.diyerek beni büyüklere saygısızlık yapmaya zorlayan sana 2 kez yuuuhhhhh.(Senin adını bile anmıyorum sende aynısı yapmanı rica ediyorum.)Bilgizin olsun diye yazıyorum taşıdığım gemiler ''FARM'' gemilerimdir. Kadir sen bi hava al gel istersen, gene delikanlılık damarın tutmuş. Aslan parçası, dediğimde dellenecek birşey yok, hem kendinde itiraf etmedinmi ben farmer'ım diye , yani ar damarı patlamış köyün delisi modunda saldırmana gerek yok. Zaten burdaki arkadaşlarda aynı şeyi ima ediyor sana "Gemilerini taşıyorsun" derken. Farmer adamın empire'a tutupda PVP gemisi kaçıracağı yok, tabiki "Farm" gemilerini kaçıracak. Dediğimiz bu dellenme hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi dallasın mmosu gibi bişey galiba bu oyun, ibretle takip ediyorum jargon çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 nomsaR said: abi dallasın mmosu gibi bişey galiba bu oyun, ibretle takip ediyorum jargon çok iyi. yaş ortalaması 28 olunca TBMM deki kavgalar burdakilerin yanında solda sıfır kalıyor :) yaw kadir bişi demedik ki sen zaten farm gemilerini kaçırdın dedik. Köşede sağda solda drake falan, 2-3 de bs yığmışındır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Jarlexly said: Kadir sen bi hava al gel istersen, gene delikanlılık damarın tutmuş. Aslan parçası, dediğimde dellenecek birşey yok, hem kendinde itiraf etmedinmi ben farmer'ım diye , yani ar damarı patlamış köyün delisi modunda saldırmana gerek yok. Zaten burdaki arkadaşlarda aynı şeyi ima ediyor sana "Gemilerini taşıyorsun" derken. Farmer adamın empire'a tutupda PVP gemisi kaçıracağı yok, tabiki "Farm" gemilerini kaçıracak. Dediğimiz bu dellenme hemen :) Sen kendi işine bak ben oyundan zevk aldığım gibi oynuyorum. bu bölumdeki konuyuda saptırma anlayışı kıt NOYAN, konu nc / vs/ruslar ve yandaşları, KADİR'in farmer oldugu değil kaldıki kimin daha farmer oldugunu araştırmak sana kalmaz sayın bregan farmer ceo'su(eski)benim için arabistanlı NOYAN'sın umarım yeter ve konu hakkında yorum yapmayı bırakırsın.keçinin bir yeri kaşındığında çobanın deyneğine sürtermiş Son olarak sana gıcık oluyorum adını bile duymaya tahamulum yok de haydi iyi akşamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 DERT3 said: nomsaR said: abi dallasın mmosu gibi bişey galiba bu oyun, ibretle takip ediyorum jargon çok iyi. yaş ortalaması 28 olunca TBMM deki kavgalar burdakilerin yanında solda sıfır kalıyor :) yaw kadir bişi demedik ki sen zaten farm gemilerini kaçırdın dedik. Köşede sağda solda drake falan, 2-3 de bs yığmışındır. KONUYU saptırmayın işinize bakın benim için 5 kuruş etmeyecek adamları konuşturup uğraştırıp durmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 lol harbi ar damarın tutmuş, yakınların diyince bişi olmuo karşı taraf diyince emorage'e giriosun be kanka. ayemsori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Dağılın ulen!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Kadir mallarini geri tasidi tartisma bitmistir arkadaslar. not: su ana kadar kadire farmer diyenlerin hepsi farmerdi cikipta eli da... alemi deviren 1v10 dalan bi pvpci cikip kadire sen farmersin demedi, o yuzden kadir bu kadar atar yapio sinirlenio bi delikanli pvpci cikip kadire farmer derse oda bukemedigi eli opecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Megete bi yana diger arkadaslar isin icinde olmadan sirf spylarin dediklerine bakarak nasil oluyorda Nc olayi ciddiye aliyor yok cta cikiyor gibi yorumlar yapiyosunuz ben onu anlamis diilim..Zamaninda gyps band icin bile cta cikardik biz ki cta dedin mi kimse kcini kaldirmiyor ya drake ile giderler ya cane. Ruslar icin kayiplar kazanclardan fazla olacak da daha fazla sir acik etmemek gerek :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 abi NC olayi ciddiye alio napicaklar fleete gelmeyeni corptan aticazmi dicekler CAP fleeti cikartamiolar cunku sayi cikmio insanlar capleri sokmak itemior okdr rus sayiliri meydanda NCyi ikiye katlio adamlar SCAP gucu olarak titan scap isin icine girmedigi surece butun sovlar dusmeye mahkum ha bence D7ye gelirse DRF sov icin yada H-Wye NCnin cikaricagi SCAP gucu DC olmadan ruslardan az kalir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Aslında sanırım bizim biraz geniş konuşmamızdan kaynaklanıyo sorun. Hani NC ciddiye alıyo almıyo diyoruz ya. 2 side yanlış aslında. Şimdi saldırı altında olan rage vb alliancelar ciddiye alır tabi ki. NC yönetiminden bir kesimde ciddiye alabilir, sonucta bir tehlike var diye. Ama MM, Razor, Goon gibi NC ağır topları ciddiye alıyo dersek o biraz yanlış olur. Yani ciddiye alan var almayan var, biz dalgamıza bakalım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Nc vs ruslarda ruslar daha fazla adam cikarir diyosan senin ciddi yakindan uzaktan alakan yok olaylarla = ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Daha fazla supercap cikartiolar evet 121 SC 33 Titan Su sayida bir fleet NCde gormedim ben belki bana denk gelmedi ama PL destegi ile bu kadar Superin karsisina cikaricak fleet yok ha cikartirsa NC bu kadar fleet kapisirsa bir blogun sonu gelir o savasta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Yalniz soyle birsey var sistemde kimin scap cok ise o kazanir diye birsey yok belki 33 titan 200 ms olmaz ama 1k dread olunca ordaki super caplerde yalan olur ztn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Dreadler vuramio lagda malesef o yuzden zaten |SC|ler ustun ya boyle buyuk 1k+ localde eger denk gucler savasirsa lag karar verio galibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gluposti Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Valla 2 tane büyük capital savaşına gittim 2 sindede gemiyi verdim. Sc vurur diye birşeyde yok, lagı dengeleme olayı geldimi bilmiyorum(1 haftadır takılmıyorum),ama lag bi tarafa koyduğu an direk client kilitleniyor. İlk savaşta son 1 saat boyuna Lag Soul'mu ne o tarz bi uyarı gelip duruyordu ve clientiniz şu kadar süredir cevap vermiyor çözüm için bla bla bla... Ne drone'lar vuruyor,ne modüller çalışıyor vs. 2. savaşta yine aynısı bu sefer Lag Soul'u göremedik :) Log off olmamız istendi, olduğumda yine bomberların 2 si dışarıdaydı ve hiç bir şekilde komut algılamıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 iste sorun su patladigina gore sana birileri vurmus ama demekki biri illa vurucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 benımde anlamadıgım ulen lag var dımı? var herkez bunu bılıo dımı? eee neden savasa gıdıonuz abı? ya da o taraf neden saldırıyor o şekilde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Sc lerin tek avantaji o su anda lagde ise yaramalari ama Nc sc veya titan getirmiyor cunku overpower super cap gucu var karsisinda.Bununla beraber savaslari supercapitalleri cok olan degil bsleri fazla olan kazanir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Thecur3 said: Jarlexly said: Kadir sen bi hava al gel istersen, gene delikanlılık damarın tutmuş. Aslan parçası, dediğimde dellenecek birşey yok, hem kendinde itiraf etmedinmi ben farmer'ım diye , yani ar damarı patlamış köyün delisi modunda saldırmana gerek yok. Zaten burdaki arkadaşlarda aynı şeyi ima ediyor sana "Gemilerini taşıyorsun" derken. Farmer adamın empire'a tutupda PVP gemisi kaçıracağı yok, tabiki "Farm" gemilerini kaçıracak. Dediğimiz bu dellenme hemen :) Sen kendi işine bak ben oyundan zevk aldığım gibi oynuyorum. bu bölumdeki konuyuda saptırma anlayışı kıt NOYAN, konu nc / vs/ruslar ve yandaşları, KADİR'in farmer oldugu değil kaldıki kimin daha farmer oldugunu araştırmak sana kalmaz sayın bregan farmer ceo'su(eski)benim için arabistanlı NOYAN'sın umarım yeter ve konu hakkında yorum yapmayı bırakırsın.keçinin bir yeri kaşındığında çobanın deyneğine sürtermiş Son olarak sana gıcık oluyorum adını bile duymaya tahamulum yok de haydi iyi akşamlar Karısını sırf, Farm'a daha fazla zaman ayırıyor çoluğuna çocuğuna zaman ayırmıyorsun dedikten sonra tokadı çakıp karakollara düşen adam benmiyim senmisin kadircim, daha sonra gelipte abi ben bi bok yedim ne yapıcam diyip bana gelende sensin, geçipte bana böyle delikanlı ayaklarına yatıp hiç laf etmeye hakkın yok bu bir. Kusura bakma bu konuda kendin kaşındın.Dediğin gibi çobanın değneğinin bazen hangi keçiye denk geleceği belli olmaz. İkinci olarak bana farmer diyecek adamın aklından şüphe ederim, hadi kendine yalan söyleye söyleye kendini inandırmışsın bu fikirede de ama kusura bakmada şu oyunda beni tanıyan bir adam dediğin bu laf'a inanmaz. Bu farming konusun da da boşuna atar yapıyorsun, oyunu kendi paranla ödeyecek kadar paran olmadığından sabah akşam oturup rat yapıyorsun kısacası oyunun asıl amacı olan PVP yapmaya vaktin kalmıyor, bu sebeptende çinli bot farmerdan bir fark'ın yok tek fark'ı çinliler bu iş için BOT kullanıyor sen kendini. Yukarda yazdıklarımı dikkatli okursan bir kişiye atar yapmadan önce o insana verdiğin kozları iyi düşünmelisin. Bizleykende kafanı kullanamazdın halen kullanamıyorsun. Kısacası şu oyunda bana laf atacak son adam sensin, bence dahada zorlama işine bak, bir espiriyi bu noktaya getirdiğin için de bu yazıların sorumlusu sensin. Daha fazla yazı yazmaman dileğiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Jarlexy bazen cidden tartışma çıkartmak amacıyla yazdığını düşünüyorum. Adamın karısından çocuğundan bahsettiğini gördüm ve gerisini okuma zahmetine girmedim. Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez. Sende benim gibi birine sataşcaksan oyunda yaptıklarından bahsetmeni tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jarlexly Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 megetege said: Jarlexy bazen cidden tartışma çıkartmak amacıyla yazdığını düşünüyorum. Adamın karısından çocuğundan bahsettiğini gördüm ve gerisini okuma zahmetine girmedim. Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez. Sende benim gibi birine sataşcaksan oyunda yaptıklarından bahsetmeni tavsiye ederim. Onu o şahsiyet şahsıma "Arabistanlı Lawrance" küfürünü yani "Türk Katili" sözünü söylemeden önce ve kendisini çoban ve benide keçi yapıp elindeki çomağıda bitarafıma sokmayı ima etmeden önce düşünecekti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thecur3 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 senin kadar ahmak gerizekalı bir adam daha görmedim. ne kadar aptal oldugunu kanıtmakta ısrar etmene anlama veremiyorum.Sana cevap verecek kadar düştüğüme inanamıyorum kaldıki şükrü askerde oldugundan plexle oduyorudum.Malum senin gibi ahmak bir kiracı değilim anıl terimle ''EV'' yaptım.Gerizekalı mahluk olayları çarpıtmakta üstüne yok eşime neden tokat attıgımı bile kıçından uyduruyorsun haysiyetsiz ve aşağılık insan(insanlara hakaret ettim sana insan diyerek) ve arabistanlı noyan alp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Yanlışa yanlış bir hareketle karşılık verip veremiceğimize karar verecek kapasite var hepimizde. Onun önce yapması senin yaptığını haklı çıkarmaz. Hatta ailesinden bahsedecek kadar düşmen baya kötü oldu. Kadiri tanıdığım kadarıyla öyle bir şey yapmayacağını biliyorumda hadi farz edelim ki öyle bir şey yaptı ve bunu senle paylaştı. Sana güvenip özel bir meselesini anlatan birine laf sokmak amacıyla sana anlattıklarını public bir forumda kullanmak cidden çok düşük (buraya daha güzel sıfat bulurdumda neyse) bir hareket. İnsanlar sana bir şeylerini anlatmadan 2 kere düşünmeli demekki. Her an bunu onlara karşı kullanabilrsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s05 Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2011 Jarlexly said: megetege said: Jarlexy bazen cidden tartışma çıkartmak amacıyla yazdığını düşünüyorum. Adamın karısından çocuğundan bahsettiğini gördüm ve gerisini okuma zahmetine girmedim. Kimsenin özel hayatı bizi ilgilendirmez. Sende benim gibi birine sataşcaksan oyunda yaptıklarından bahsetmeni tavsiye ederim. Onu o şahsiyet şahsıma "Arabistanlı Lawrance" küfürünü yani "Türk Katili" sözünü söylemeden önce ve kendisini çoban ve benide keçi yapıp elindeki çomağıda bitarafıma sokmayı ima etmeden önce düşünecekti. Senden de zaten ancak keci olur işe yaramaz insan dısı bi varlıksın ayrıca sunuda söleyeyim alısın okadar kuvvetliymişki sopayıda aldın senin gibilerede zaten deynek gider benim kim oldugumu mrk edersen bilki senin gibi gerizekalı deilim ayrıca senin gibi 5 para etmezin biri deilim cünkü sen hayvan oglu hayvansın ancak böle forumlarda karı gibi saga sola laf atarsın ee zaten seninde karıdan farkın yok zaten bunca yazıdan sonra bu konu üzerine ancak senin gibi ahmak biri yorum yazabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar