ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 aha döşşek çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 hangi cins köpek aldın kanka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 nette yok ne zaman vereceklerki bi daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bay j iiydir, power fm de iken sonra noldu bilmem tabi bide sabahlari nihat sirdari dinlerdim ben best fm de cidden bu adam kadar siyasiler tarafindan dava acilmis radyocu yoktur, lan adam turneye cikiyodu otobusten telefondan radyo yayini yapiyodu sdfdsf sonra aksamlari eve gelince okan karacani dinlerdim.. adam radyoda cok iyiydide tv ye cikinca bozuldu ayni sey ceyhun yilmaz icinde gecerli, adam radyoda resmen bir cem yilmaz ama tv de cok cok kotu.. demek yapi meselesi ta onun oncesinde my name is seker oglna seker oglan is number one diye bi radyocu vardi artik bebe caglarim oda cok iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 sabahları hakan gündüz dinlediğimi hatırlıyorum, remixleri çok komk oluyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 yil 2011 ne radyosu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 olur mu ne radyosu ya radyo ölmez şimdi elimizin altında tüm radyolar ama gecenin bi vakti o saçma sapan frekansları tutturmak yayını net bi şekilde dinlemek için yapılan şaklabanlıklar. İstanbul da bizim evin olduğu yerde kanal d frekansında hep problem olurdu dinlemek için radyo anten kablosunu çatıya kadar uzatmıştım =) Hiçbir şey o zamanın tadını veremez. güçlü metenin best fm i melon şapkalar sarı tramvaylar. gökhan özen'in o zamanlar bambaşka aşk şarkıları (böyle abuk subuk şarkıları yoktu gitarı alırdı istek çalardı aşık olduğumuz da açar hüzünlenirdik tabi o zaman facebookta yok nasıl gidip konuşucaz hep bunları düşünürdük) öğlen okuldan servisle dönerken arzunun inleyen nağmeleri kanal d de muzo kaybedenler kulubü boran kaya nın oldies but goldies i küçük iskender in şiirleri oha lan kendimi adamışım radyoyla yaşıyormuşum resmen. Tv de tek izlediğim şey dawson's creek'ti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar