Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 çizgi film seviyorsan venture bros izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Aluriel said: peter sellers'ı da beğenmiyordun sen yanlış hatırlamıyorsam yok o ben değilim fakat ilk sezonun o 7 bölümdü sanırım zor izledim.zachin hatrına izledim ama genel olarak baydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 genis aile vs yahsi cazibe ikiside cok ii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 friends tadında (himym değil) güzel bir dizi önerir misniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delihan Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 DarKRideR said: TRT'de Onur Ünlü'nün yönetmenliğini ve senaristliğini yaptığı Leyla ile Mecnun var. Gerçekten başarılı, dene bi :) gerçekden başarılı bir dizi. ama ismi yanıltmasın ben tavsiye ettim arkadaşlara bir saat dalga geçmelerini dinledim sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 reddiye said: friends tadında (himym değil) güzel bir dizi önerir misniz ? friends tadi derken nasi istion bilemedim de, karili kizli arkadas ortami dizisi istiyorsan coupling var en efsanesinden ama 99 yapimi, eski bayagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Masticore said: It's Always Sunny in Philadelphia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 it crowd modern family Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 cougar town yonetir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bu arada venture bros'u içeren top 10 top 20 american cartoons mu ne öyle bi liste vardı. venture bros birinciydi, "why venture bros is the best cartoon in 20 mins" mi ne öyle isimli bir video konulmuştu. o listeyi içeren siteyi arıyorum arıyorum bulamadım. venture bros'tan sonra onları da izlemek istiyordum. o listeyi bana bulana vorpal sword hediye edicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bigbenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 tam olarak istediğim site değiller ama şöyle bişiler buldum: http://www.neatorama.com/2008/04/18/five-cartoons-you-should-look-into/ http://watchplayread.com/a-weird-kids-top-10-adult-swim-shows/ http://screwattack.com/blogs/memnarchs-blog/Top-10-Cartoons-for-Adults Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bigbang yok listede dslfksdlş bi de cheers eski ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Okumadım hepsini de, Black Books var. Çok güzel bir İngiliz dizisi (oyuncular irlandalı galiba). Çok bomba ama kesinlikle tavsiye ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Eski olmasın demişsin ama Frasier izlemeden komedi dizisi izledim deme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 raising hope acayip eğlenceli. mimiklere dikkat edilmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 yanlız philedelphia nın son sezonu ne warez ne piratebay hiçbi yerde doğru düzgün bulamıorm kendimi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Jeeztro said: Okumadım hepsini de, Black Books var. Çok güzel bir İngiliz dizisi (oyuncular irlandalı galiba). Çok bomba ama kesinlikle tavsiye ediyorum. Black Books bence baya overrated. Dylan Moran komik değil. Bill Bailey kurtarıyor biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Oha çarpılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Red said: Aluriel said: bored to death gerçekten sıkıcı bir dizi yok işte o öyle değil, big lebowski tarzı bi hava var. çok sevdiğim bi dizidir, öneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 coook gec kalmis ama ben de community diyorum. ilk bunu izle hatta, epic otesi. outsourced da guzel. bunu da izle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DooRoo Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 what i like about you olabilir yazın sabah 4 te izliyodum comedymax te vardı :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Yazılanların hemen hemen hepsi Amerikan sitcomları. Gavin and Stacey, The Inbetweeners, Mighty Boosh, Rev gibi İngiliz komedilerine de bi göz atın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaxx Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 oha parks and recreation yazılmamış. cCc Ron Swanson cCc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 shameless yazılmış, şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar