Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yolda kız arkadaşına bakıp konuşanlar

Rakursi

Öne çıkan mesajlar

Rakursi said:

Az önnce kartal sahilden maltepeye doğru geliyorduk. Kız arkadaşımın bisikleti vardı. Benden ayrılıp ileriye doğru uzaklaştı. Karşıdan da 2 eleman geliyordu biri küçük biri büyük. Kızın benle olduğunu görmediler. Bu tarafa doğru gelirken 2 eleman arkasını döndü bitanesi kız arkadaşımı gösterdi bişeler diyodu, yanımdan geçerken "malın kasa güzel" gibi bişey dediğini duydum. Sırf böyle hayvanlardan dolayı şu ülkeden gidicem. Herneyse, ben 2 sene wing tsun yaptım şimdi de boks yapıyorum ayrıca cebimde biber gazı vardı. Bu adamın kolunu kıçına monte edebilirdim orda, uğraşmadım ama şimdi de pişmanım sinirlerim bozuldu. Siz olsanız ne yapardınız?

bu arada yapabilecek olsan yapardın. demekki 2 kişiye dalıcak genital kapasite yok.

hakkaten git bu ülkeden.
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

Penthesilea said:

adamlarin yaptiginda yanlis bisey yok, her erkek yapar, sen de yapiyorsundur.

adamlara birşey yapamayınca vicdanını rahatlatma çabası gibi şu sözler daha ziyade. mal denmiş kıza, sen her güzel kıza "of mala bak" mı diyorsun
diyorum sahsen, yurtdisinda yasayinca kimse anlamadigi icin gayet okuzlesiyosun. hatta 2 hafta onceden bi animi anlatayim.

liseden 3 arkadasim geldi, ciktik 2'ye kadar bi gece klubundeydik, sonra 2'de seattle'da icki bittigi icin kapaniyor her yer, neighbors diye bi gay club haric. dedim gelin abi neighbors'a muzik mukemmel ortam cok iyi, hetero kizlar da geliyo hatta gay arklariyla geliyolar ideal ortam falan. adamlari iknaya kasiyorum ama hala takside. kafam cok iyi bu arada tabi ki.

indik taksiden, neighbors'da siraya girdik, ben hala iknaya kasiyorum bunlari, basladim siralamaya "bakin abi onumuzdeki kizlar da pek iyi degil ama giderleri var, bak korktugunuz gibi bi durum yok, aha bak kiz dinliyo bizi birazdan hangi dili konustugumuzu sorcak direk muhabbete girersiniz" vs vs vs dakikalarca. sonra o gruptaki erkek bisiler dedi boyle baya gay bi sesle "aa dedim bak adam da kesin ibne, super iste burda gruplar hep boyle oluyo" dedim. sonra baktim kiz acik acik dinliyo "simdi sorar abi bak dili, tahmin ettirelim falan dedim". kiz da donup, turkce "sen cok zekisin" dedi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...