barnacle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 geri vites kırıqq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=OSVJQoJ9rHY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Masquerade said: fui sin tekmesi öğrensen yeterli. asfhuasf, o topic nerde hakkatten biri bulsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Laorx said: Dartanian said: Ben gittim kız arkadaşımın eski sevgilisi için torpidoda silahla, gelmedi eleman. http://www.youtube.com/watch?v=B6bakBrTEjIbaktı dayak yicek çekip korkutucaktı çakal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Rakursi said: Az önnce kartal sahilden maltepeye doğru geliyorduk. Kız arkadaşımın bisikleti vardı. Benden ayrılıp ileriye doğru uzaklaştı. Karşıdan da 2 eleman geliyordu biri küçük biri büyük. Kızın benle olduğunu görmediler. Bu tarafa doğru gelirken 2 eleman arkasını döndü bitanesi kız arkadaşımı gösterdi bişeler diyodu, yanımdan geçerken "malın kasa güzel" gibi bişey dediğini duydum. Sırf böyle hayvanlardan dolayı şu ülkeden gidicem. Herneyse, ben 2 sene wing tsun yaptım şimdi de boks yapıyorum ayrıca cebimde biber gazı vardı. Bu adamın kolunu kıçına monte edebilirdim orda, uğraşmadım ama şimdi de pişmanım sinirlerim bozuldu. Siz olsanız ne yapardınız? bu arada yapabilecek olsan yapardın. demekki 2 kişiye dalıcak genital kapasite yok. hakkaten git bu ülkeden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bisikletten bahsediyolardi belki de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 minnoş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 arkadaslari foruma davet et bi bakariz icabina ona laflar hazirlariz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=ZvSBuJBasVU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ahuahuah, yes alright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 abi bide ben konuyu sey diye dusundum ilk basta bole taksimde falan sevgililer birbirine bakarak yuruyo sonra onune gelene carpiyo fln, topic openerda buna atarlaniyo zannettiydim. megersem olay reverse rage mis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Ardeth said: Penthesilea said: adamlarin yaptiginda yanlis bisey yok, her erkek yapar, sen de yapiyorsundur. adamlara birşey yapamayınca vicdanını rahatlatma çabası gibi şu sözler daha ziyade. mal denmiş kıza, sen her güzel kıza "of mala bak" mı diyorsundiyorum sahsen, yurtdisinda yasayinca kimse anlamadigi icin gayet okuzlesiyosun. hatta 2 hafta onceden bi animi anlatayim. liseden 3 arkadasim geldi, ciktik 2'ye kadar bi gece klubundeydik, sonra 2'de seattle'da icki bittigi icin kapaniyor her yer, neighbors diye bi gay club haric. dedim gelin abi neighbors'a muzik mukemmel ortam cok iyi, hetero kizlar da geliyo hatta gay arklariyla geliyolar ideal ortam falan. adamlari iknaya kasiyorum ama hala takside. kafam cok iyi bu arada tabi ki. indik taksiden, neighbors'da siraya girdik, ben hala iknaya kasiyorum bunlari, basladim siralamaya "bakin abi onumuzdeki kizlar da pek iyi degil ama giderleri var, bak korktugunuz gibi bi durum yok, aha bak kiz dinliyo bizi birazdan hangi dili konustugumuzu sorcak direk muhabbete girersiniz" vs vs vs dakikalarca. sonra o gruptaki erkek bisiler dedi boyle baya gay bi sesle "aa dedim bak adam da kesin ibne, super iste burda gruplar hep boyle oluyo" dedim. sonra baktim kiz acik acik dinliyo "simdi sorar abi bak dili, tahmin ettirelim falan dedim". kiz da donup, turkce "sen cok zekisin" dedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 üstteki olay interrail boyunca en büyük korkumuzdu neyse ki başımıza gelmedi ama interraildan döndüğümüzde bi kaç gün sokakta bağıra bağıra küfürler edip LA HATUNA BAK LA demiştik. 25 günde bile alışıyo insan öküzlüğe fasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 xunn said: Biber gazı dünyanın en feminen şeyi herhalde. Adam gibi muşta falan taşıyın en azından. en son muşta taşıdığımda tüm forum beni ihbar ediyodu nerdeyse nerden nereye hey hey hey, eheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 daha az once kizlara bagirdim turkce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ben "at gibi" yi ogrettim burda bikac elemana, kimi gorseler atgibi atgibi diyip duruyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 aquila said: kizarkadas mi? garip ama var böyle bi mefhum kız arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bi grup kiza anlamadiklari bi dilde biseyler soylemek kadar guzeli yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 odullusoru said: aquila said: kizarkadas mi? garip ama var böyle bi mefhum kız arkadaş. senin de kim oldugunu anlamadim hala, ama hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ahahah onu biz de yapiyoruz. barzoluk ama cok zevkli lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 cok guzel deil mi ama, suratlardaki saskinlik, lan bu adama ne diyo, nabiyo gidgeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 peki yolda kiz arkadasina bakip konusurken direge toslayan var mi aramizda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kizarkadas? sorusuna geri donuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kız arkadaş yani vücutsal sıvı transferi yapılan kız cinsi işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kan mi veriyoruz gerektiginde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar