Qualance Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Öyle pat diye konu ve resim gelince millet şoka girmiştir geçer yakında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 slikon çok yapay. Farklı bi implantın icad edilmesi gerekir. mesela böle ince deniz kumuyla doldurulmuş balon gibi bişi. o zaman işte aman yarabbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 paspatur said: slikon çok yapay. Farklı bi implantın icad edilmesi gerekir. mesela böle ince deniz kumuyla doldurulmuş balon gibi bişi. o zaman işte aman yarabbi o ne abi kum torbası mıncıklar gibi, olmaz o. Aslında vücudun yoğunluğuna ve kıvamına daha yakın bi malzeme ile yapsalar doğallık sağlanır daha fazla. Ülkemizin malzeme bilimcilerini bu konuya yönelmeye çağırıyorum. Çeliğin sertleştirilmesi hedesi hödösü tamam da, memenin de sertleştirilmesi, kaldırılması falan gerekiyor. Herçey çelik değil. Meme hayattır. Bide yerleştirme yerlerini ve şekillerini iyi hesap etmeleri lazım. Bazıları çok fena cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 direk yag koyamiyorlar mi meme yaginin icine? x kisisinden aldiklari yagi y ye koysalar fln veya yapay yag yok mu, yapsalar silikondan daha guzel hisstermez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Roqq Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 senko said: memeler gorusunde benim gorusum soyle kiz guzel degilse yani orta veya ortanin altinda ise memeleri buyuk olmasi arti puan, ama kiz guzellestikce memeleri ne kadar buyuk olursa guzelliginden o kadar dusurmeye basliyor. en iyi ornegi mervede goruyoruz iste, perfect yuzu varken memeler buyudugu icin guzellik pointine negatif etki yapiyor. isin ozeti, kiz cok guzelse memeleri kucuk olsun. normalse memeleri buyuk olsun, cirkin veya sisko ise ölsün Olay budur, durumu özetlemiş. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 plastiği elleyip napcanız. Meme dediğin böyle olur; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 bi meme kriteri olarak kate upton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 3. ve 5. iyi diğerleri inek gibi inek gibi benzetmesi yapılmadan bu başlık kapanmamalıydı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 2'yi ciplak gordum ben sarkik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Meme konusunda Elisha Cuthbert 1 numara bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Hangisi o ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 2nomero 45yaşında. hepsi o yaşta sarkacak.. ama 2nomero diğerlerini o yaşa kadar hep ezdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Ortada ki memelinin adını bitürlü getiremedim aklıma neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 tyra banks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 scarlet ne güzel ya. keşke her kız aynı onun gibi olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 senin ismini bilmediğin memeli var mı dasaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 O kadınlardan bütün olarak en güzeli Salma Hayek. En güzel meme Tyra Banks. En güzel yüz Scarlett. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 doğrusu isim yüz hafızam çok iyidir ama sadece ad soyad söylerseniz hatırlarım. birisi ile tanıştığım ilk anda ad soyad söyleyip tokalaşmışsam seneler sonra dahi hatırlarım. sadece ad söylenmişse.. piyu.. ertesi güne bile hatırlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 napae said: O kadınlardan bütün olarak en güzeli Salma Hayek. En güzel meme Tyra Banks. En güzel yüz Scarlett. katılıyorum gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Cons said: valla boğa boğa..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 SoulCube said: ememedikten sonra adsfşlgajsdfgşlj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 barbu said: scarlet ne güzel ya. keşke her kız aynı onun gibi olsa. +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ben bu kızı yakından gördüm. her şeyi hak edicek güzellikte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ona interneti bile hediye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 zamanla üzerine yata yata daha normal bir görüntü alır herhalde? şimdi baya patlayacak gibi duruyor.. korkarım ben ellemeye.. >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar