Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ayrıca arkadaşım, bisürü insana cevap atarak kendini açıklamaya çalışmışsın ama çeliştiğin bi nokta var. madem bu kadar gerçekçi bi insansın kızın suratına gerçekleri vurmak istiyosun... önce biraz düşünmeye başla. beyin cidden bedava kullanman lazım onu. bi kızın "kaşar" olması kavramı ne kadar gerizekalı bi kavramdır. herkes özgür herkes istediği şeyi yapar sanane faşist misin arkadaşım? sana noluyo yani eğer sen diğer insanların özgürlüğüne saldırıp haketmediği aşağılamaları yaparsan zaten gavatın tekisin, forumda da insanlara gelmiş çok "cool" bi hareket yapmış gibi anlatıyosun. Çok sertim çok realistim verdiğim ayar da çok pisti. git bi eğitim al kitap oku ciddiyim iyiliğin için söylüyorum yoksa bu gidişle hiç bi baltaya sap olamaz fakir ve yalnız yaşayıp yine fakir ve yalnız ölürsün ben gelip bi ahlak kavramı keşfetsem ve uymadığın her bi kural için seni angut diye etiketlemeye çalışsam üstüne de insanlara anlatıp onların da seni angut diye bilmelerini şuan sağlasam nası hissederdin acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 adam kıza kaşar olduğunu söylemiş,belkide peynir cinsi olarak hitap etti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ben bütün ekleri birleşik yazıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Sahasrara said: ayrıca arkadaşım, bisürü insana cevap atarak kendini açıklamaya çalışmışsın ama çeliştiğin bi nokta var. madem bu kadar gerçekçi bi insansın kızın suratına gerçekleri vurmak istiyosun... önce biraz düşünmeye başla. beyin cidden bedava kullanman lazım onu. bi kızın "kaşar" olması kavramı ne kadar gerizekalı bi kavramdır. herkes özgür herkes istediği şeyi yapar sanane faşist misin arkadaşım? sana noluyo yani eğer sen diğer insanların özgürlüğüne saldırıp haketmediği aşağılamaları yaparsan zaten gavatın tekisin, forumda da insanlara gelmiş çok "cool" bi hareket yapmış gibi anlatıyosun. Çok sertim çok realistim verdiğim ayar da çok pisti. git bi eğitim al kitap oku ciddiyim iyiliğin için söylüyorum yoksa bu gidişle hiç bi baltaya sap olamaz fakir ve yalnız yaşayıp yine fakir ve yalnız ölürsün ben gelip bi ahlak kavramı keşfetsem ve uymadığın her bi kural için seni angut diye etiketlemeye çalışsam üstüne de insanlara anlatıp onların da seni angut diye bilmelerini şuan sağlasam nası hissederdin acabakaşar argosundan yola çıkarak ataerkillik tanımı ve toplumların sosyal psikolojisine hiç girme abi o iş uzar pompiş gg de geç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 neyse ya gg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 hayır hızlı ve yakışıklı olmaktan yanayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bazı insanlar kızların özgürce sevişmesini sıkıntı yapıyolar. kıçlarına tekme yiyince rage yapıyolar. samursam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 O MESAJDAN SONRA KIZ NAPTI? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 odullusoru said: Ardeth said: ya arkadaşların kaşar olmayacak ya da kaşar olan arkadaşlarına kaşar demeyeceksin sen seç ben doğru bildiğimi söylerim işlerine gelir mi gelmez mi benle konuşmak karşıdakinin bileceği iş. O zaman ilk mesajındaki sorunun bir manası yok, madem umursamıyorsun tepkileri. Bu durumda o sorunun tek işlevi "soru sormak için konu açıyormuş gibi gözükeyim" oluyor halbuki tek amacın "of ne süper ayar verdim bunu hemen paylaşayım" iken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Pipet said: potansiyel pompayı da kaçırmışın hadi hayırlı işler damn right bro! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 APTAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Ardeth said: odullusoru said: Ardeth said: ya arkadaşların kaşar olmayacak ya da kaşar olan arkadaşlarına kaşar demeyeceksin sen seç ben doğru bildiğimi söylerim işlerine gelir mi gelmez mi benle konuşmak karşıdakinin bileceği iş. O zaman ilk mesajındaki sorunun bir manası yok, madem umursamıyorsun tepkileri. Bu durumda o sorunun tek işlevi "soru sormak için konu açıyormuş gibi gözükeyim" oluyor halbuki tek amacın "of ne süper ayar verdim bunu hemen paylaşayım" iken genel bakış açısını merak ediyorum ama kaşar olduğuna kanaat getirdiğim birine kırılmasın kınalı yapıncak belki bi kenarda durursa ilerde bişiler verir diyerekten doğru bildiğimi söylemekten kaçınmam. konuyu açma sebebim evet hem ayarı verdim demek, hem de soru sormak ikisi de. hayır ne bekliyorsunuz ki ? illa ki sevgilimden ayrıldım intihar edicem elimde bıçak var şu an titriyorum gibi konular mı veyahut klasik 2 hatun var hangisi 3 hatun var hangisi gibi burayı milli piyango idaresi tadına mı çevirelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Pipet said: kız seni kıskandırmak istemiş sen biraz açık sözlü olmuşsun potansiyel pompayı da kaçırmışın hadi hayırlı işler Red said: ilerde ağlarsın söyliyim kız milleti bu.seni zarflamışta olabilir.öyle bi cocuk yoktur bile KAŞARSIN diye sazanlamışsın bence.nubluk örneği oysa ben nerden biliyim diyip sallamıcaktın pek.yüzük takmıyoruz beyler sakin gencecik adamlarsınız.dursun köşede patiden al taktiği :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Pipet said: kız seni kıskandırmak istemiş sen biraz açık sözlü olmuşsun potansiyel pompayı da kaçırmışın hadi hayırlı işler ahaa süper doğru cevap ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 karşılıklı kötü oynamışlar ama.. kızın attığı pasa adam ULTRA KILL çekmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bence bu smste inanılmaz mantık hatası var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OMGClayAiken Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 nice sms. olm salak misin? kizlarla muhabbet edilmez ki yataga atmayacaksan, cok nadiren akilli / kafaya uygun bir tanesi cikar onla da iyi dost olabilirsin ama belli ki bu oyle biri degilmis ya yataga at ya da 3-4 ay neyin muhabbeti? hala keyif aliyorum konusmalarimizdan demisin madem oyle niye boyle bisey dedin kasarsa kasar so what bu soylenir mi herhangi bir insana? okuz oldugunu dusunuyorum acikcasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 kaşar insan mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dayman Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 OMGClayAiken said: nice sms. olm salak misin? kizlarla muhabbet edilmez ki yataga atmayacaksan, cok nadiren akilli / kafaya uygun bir tanesi cikar onla da iyi dost olabilirsin ama belli ki bu oyle biri degilmis ya yataga at ya da 3-4 ay neyin muhabbeti? hala keyif aliyorum konusmalarimizdan demisin madem oyle niye boyle bisey dedin kasarsa kasar so what bu soylenir mi herhangi bir insana? okuz oldugunu dusunuyorum acikcasi. bu nasıl bir çöplük ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 bunelan ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 OMGClayAiken said: nice sms. olm salak misin? kizlarla muhabbet edilmez ki yataga atmayacaksan, cok nadiren akilli / kafaya uygun bir tanesi cikar onla da iyi dost olabilirsin ama belli ki bu oyle biri degilmis ya yataga at ya da 3-4 ay neyin muhabbeti? hala keyif aliyorum konusmalarimizdan demisin madem oyle niye boyle bisey dedin kasarsa kasar so what bu soylenir mi herhangi bir insana? okuz oldugunu dusunuyorum acikcasi. askdjfernt5hyjedfh Of, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 geçen yine sevişiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 so what roket! huh! SO WHAT!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 OMGClayAiken said: nice sms. olm salak misin? kizlarla muhabbet edilmez ki yataga atmayacaksan, cok nadiren akilli / kafaya uygun bir tanesi cikar onla da iyi dost olabilirsin ama belli ki bu oyle biri degilmis ya yataga at ya da 3-4 ay neyin muhabbeti? hala keyif aliyorum konusmalarimizdan demisin madem oyle niye boyle bisey dedin kasarsa kasar so what bu soylenir mi herhangi bir insana? okuz oldugunu dusunuyorum acikcasi. sultan II. mathilda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 incisozluk2.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar