Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

az önce sms ile kıza verdiğim inanılmaz ayar capssiz

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

ayrıca arkadaşım, bisürü insana cevap atarak kendini açıklamaya çalışmışsın ama çeliştiğin bi nokta var.

madem bu kadar gerçekçi bi insansın kızın suratına gerçekleri vurmak istiyosun...

önce biraz düşünmeye başla. beyin cidden bedava kullanman lazım onu.

bi kızın "kaşar" olması kavramı ne kadar gerizekalı bi kavramdır. herkes özgür herkes istediği şeyi yapar sanane faşist misin arkadaşım? sana noluyo yani eğer sen diğer insanların özgürlüğüne saldırıp haketmediği aşağılamaları yaparsan zaten gavatın tekisin, forumda da insanlara gelmiş çok "cool" bi hareket yapmış gibi anlatıyosun. Çok sertim çok realistim verdiğim ayar da çok pisti.

git bi eğitim al kitap oku ciddiyim iyiliğin için söylüyorum yoksa bu gidişle hiç bi baltaya sap olamaz fakir ve yalnız yaşayıp yine fakir ve yalnız ölürsün

ben gelip bi ahlak kavramı keşfetsem ve uymadığın her bi kural için seni angut diye etiketlemeye çalışsam üstüne de insanlara anlatıp onların da seni angut diye bilmelerini şuan sağlasam nası hissederdin acaba
Sosyal ağlarda paylaş

Sahasrara said:

ayrıca arkadaşım, bisürü insana cevap atarak kendini açıklamaya çalışmışsın ama çeliştiğin bi nokta var.

madem bu kadar gerçekçi bi insansın kızın suratına gerçekleri vurmak istiyosun...

önce biraz düşünmeye başla. beyin cidden bedava kullanman lazım onu.

bi kızın "kaşar" olması kavramı ne kadar gerizekalı bi kavramdır. herkes özgür herkes istediği şeyi yapar sanane faşist misin arkadaşım? sana noluyo yani eğer sen diğer insanların özgürlüğüne saldırıp haketmediği aşağılamaları yaparsan zaten gavatın tekisin, forumda da insanlara gelmiş çok "cool" bi hareket yapmış gibi anlatıyosun. Çok sertim çok realistim verdiğim ayar da çok pisti.

git bi eğitim al kitap oku ciddiyim iyiliğin için söylüyorum yoksa bu gidişle hiç bi baltaya sap olamaz fakir ve yalnız yaşayıp yine fakir ve yalnız ölürsün

ben gelip bi ahlak kavramı keşfetsem ve uymadığın her bi kural için seni angut diye etiketlemeye çalışsam üstüne de insanlara anlatıp onların da seni angut diye bilmelerini şuan sağlasam nası hissederdin acaba
kaşar argosundan yola çıkarak ataerkillik tanımı ve toplumların sosyal psikolojisine hiç girme abi o iş uzar pompiş gg de geç
Sosyal ağlarda paylaş

odullusoru said:

Ardeth said:

ya arkadaşların kaşar olmayacak ya da kaşar olan arkadaşlarına kaşar demeyeceksin sen seç

ben doğru bildiğimi söylerim işlerine gelir mi gelmez mi benle konuşmak karşıdakinin bileceği iş.

O zaman ilk mesajındaki sorunun bir manası yok, madem umursamıyorsun tepkileri. Bu durumda o sorunun tek işlevi "soru sormak için konu açıyormuş gibi gözükeyim" oluyor halbuki tek amacın "of ne süper ayar verdim bunu hemen paylaşayım" iken
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

odullusoru said:

Ardeth said:

ya arkadaşların kaşar olmayacak ya da kaşar olan arkadaşlarına kaşar demeyeceksin sen seç

ben doğru bildiğimi söylerim işlerine gelir mi gelmez mi benle konuşmak karşıdakinin bileceği iş.

O zaman ilk mesajındaki sorunun bir manası yok, madem umursamıyorsun tepkileri. Bu durumda o sorunun tek işlevi "soru sormak için konu açıyormuş gibi gözükeyim" oluyor halbuki tek amacın "of ne süper ayar verdim bunu hemen paylaşayım" iken

genel bakış açısını merak ediyorum ama kaşar olduğuna kanaat getirdiğim birine kırılmasın kınalı yapıncak belki bi kenarda durursa ilerde bişiler verir diyerekten doğru bildiğimi söylemekten kaçınmam. konuyu açma sebebim evet hem ayarı verdim demek, hem de soru sormak ikisi de. hayır ne bekliyorsunuz ki ? illa ki sevgilimden ayrıldım intihar edicem elimde bıçak var şu an titriyorum gibi konular mı veyahut klasik 2 hatun var hangisi 3 hatun var hangisi gibi burayı milli piyango idaresi tadına mı çevirelim
Sosyal ağlarda paylaş

Pipet said:

kız seni kıskandırmak istemiş sen biraz açık sözlü olmuşsun potansiyel pompayı da kaçırmışın hadi hayırlı işler

Red said:

ilerde ağlarsın söyliyim

kız milleti bu.seni zarflamışta olabilir.öyle bi cocuk yoktur bile

KAŞARSIN diye sazanlamışsın bence.nubluk örneği

oysa ben nerden biliyim diyip sallamıcaktın pek.yüzük takmıyoruz beyler sakin gencecik adamlarsınız.dursun köşede

patiden al taktiği :)
Sosyal ağlarda paylaş

nice sms. olm salak misin? kizlarla muhabbet edilmez ki yataga atmayacaksan, cok nadiren akilli / kafaya uygun bir tanesi cikar onla da iyi dost olabilirsin ama belli ki bu oyle biri degilmis ya yataga at ya da 3-4 ay neyin muhabbeti? hala keyif aliyorum konusmalarimizdan demisin madem oyle niye boyle bisey dedin kasarsa kasar so what bu soylenir mi herhangi bir insana? okuz oldugunu dusunuyorum acikcasi.
Sosyal ağlarda paylaş

OMGClayAiken said:

nice sms. olm salak misin? kizlarla muhabbet edilmez ki yataga atmayacaksan, cok nadiren akilli / kafaya uygun bir tanesi cikar onla da iyi dost olabilirsin ama belli ki bu oyle biri degilmis ya yataga at ya da 3-4 ay neyin muhabbeti? hala keyif aliyorum konusmalarimizdan demisin madem oyle niye boyle bisey dedin kasarsa kasar so what bu soylenir mi herhangi bir insana? okuz oldugunu dusunuyorum acikcasi.

bu nasıl bir çöplük ya
Sosyal ağlarda paylaş

OMGClayAiken said:

askdjfernt5hyjedfh
Of, yazık.
Sosyal ağlarda paylaş

OMGClayAiken said:

sultan II. mathilda
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...