odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 facebookunu vereyim istersen p.m. at ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Ahahahahahahah. En son atilmadan once de benzer bi konu acmistin da bulamadim. Ayni atar, ayni denyoluk. Neyse kuyruk acinin sebebini anlamis olduk. Haklisin ama bisey diyemeyecegim. Cok fena giydirmistim cunku. lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bu ayar değil, öküzlük ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ya arkadaşların kaşar olmayacak ya da kaşar olan arkadaşlarına kaşar demeyeceksin sen seç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 "nutella yerim" said: PrudenT said: herkes istemeden de olsa illa ki meriç pozisyonuna düşmüştür bence evet çünkü bazı kızlar da erkek arkadaşlarını kıskandırmak için saçma sapan şeyler yaparak diğer insanları geçici meriç rolüne düşürebiliyor mümkün mertebe o kızlarla ilişkini kesiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Aslında onlarda kaşar denilince hissedilen durumun birebir aynısı bizim forever alone. Kız tepki olarak sende forever alonesun veya ben beceremem sımdı laf koymayı tabii ama bunun civarı bişiler soylese o hissi sende yakalardın gıbıme gelıyor. Forever alone denmesi bana koymaz falan dıyen ınsan kendi kendine yalan soyluyodur bence bundanda baya emınım ki forever alone dogru zamanda dogru yerde dogru sekılde soylendıgınde aglatabilir bile bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 aferin doğru olanı yapmışsın. gerçekleri konuşmak lazım her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Abi kaşar toplumda kızları aşağılamak için kullanılan bir hakaret. Madem 4-5 aydır konuşuyordun, konuşmaktan da zevk alıyordun adam gibi bir cevap atsaydın. Öyle davrandığını düşünüyorsan da düzgünce bunu belirtirsin. Sana mesaj atıyor, sen de çünkü kaşarsın diye cevaplıyorsun. E vallaha kızın yerinde olsam gelir ağzına vururdum bi tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bence bedava seviye düşürmüşsün.Daha orjinal erkek bu replik yerine, demekki sen kararlarının doğruluğundan emin olcak yetişkinliğie ulaşamamışsın der geçerdi. kız salmış oltayı,sende sazangida Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bi kıza kaşar demek ne olursa olsun çok ayıp ya. öyle olması seni rahatsız ediyorsa, görüşmezsin olur biter. biraz efendi olun. zibidiliği bırakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 hemen ardindan msj gonderseydin sunu yazsaydin "iyi anlamda" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 kaliteli kaşar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 adam bi an kendine güvenip bişey yapmış, sonra da "iyi yaptım di mi lan? iyi yaptım iyi. iyi yaptın diyin bana!!1" düşüncesiyle gelmiş burda anlatmış olayı. aslında kaybettiğinin kendi de farkında. ehe. böle işte. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 di said: Ahahahahahahah. En son atilmadan once de benzer bi konu acmistin da bulamadim. Ayni atar, ayni denyoluk. Neyse kuyruk acinin sebebini anlamis olduk. Haklisin ama bisey diyemeyecegim. Cok fena giydirmistim cunku. lulz. atar ve denyolukla bir başkasını itham edecek en son adam sensin bu forumda bilmem müzmin rage nöbetlerinin farkında mısın ? Ardeth said: ya arkadaşların kaşar olmayacak ya da kaşar olan arkadaşlarına kaşar demeyeceksin sen seç ben doğru bildiğimi söylerim işlerine gelir mi gelmez mi benle konuşmak karşıdakinin bileceği iş. Mithat said: Aslında onlarda kaşar denilince hissedilen durumun birebir aynısı bizim forever alone. Kız tepki olarak sende forever alonesun veya ben beceremem sımdı laf koymayı tabii ama bunun civarı bişiler soylese o hissi sende yakalardın gıbıme gelıyor. Forever alone denmesi bana koymaz falan dıyen ınsan kendi kendine yalan soyluyodur bence bundanda baya emınım ki forever alone dogru zamanda dogru yerde dogru sekılde soylendıgınde aglatabilir bile bence. evet bi süredir yalnızım ama bu forever aloneluk ile alakası yok. şöyle bi düşünsem 10 tane hatun girip çıkmıştır son 2-3 senede hayatıma cinsel/duygusal manada. SoulCube said: aferin doğru olanı yapmışsın. gerçekleri konuşmak lazım her zaman. olay tam aziz nesinlik, türk milleti gariptir kaşar dersin kızar da yatarsan helal kanka der. Myshkin said: Abi kaşar toplumda kızları aşağılamak için kullanılan bir hakaret. Madem 4-5 aydır konuşuyordun, konuşmaktan da zevk alıyordun adam gibi bir cevap atsaydın. Öyle davrandığını düşünüyorsan da düzgünce bunu belirtirsin. Sana mesaj atıyor, sen de çünkü kaşarsın diye cevaplıyorsun. E vallaha kızın yerinde olsam gelir ağzına vururdum bi tane. adam gibi cevap atmak kıza yavşaklık edip, boşver üzülme o çocukla yatmanda da bi hayır vardır moduna geçip, aynı şeyi kendim için de ummayı da içeriyor galiba. hayır karşıdaki beni az çok biliyor onla yattım buna verdim muhabbetlerinde düşünebileceklerimi de biliyor ona rağmen bunla yattım bilemiyorum sence neden diye soruyorsa çok da bozulmaması lazım. TD)Pentagram said: bence bedava seviye düşürmüşsün.Daha orjinal erkek bu replik yerine, demekki sen kararlarının doğruluğundan emin olcak yetişkinliğie ulaşamamışsın der geçerdi. kız salmış oltayı,sende sazangida bunu bi 5-6 kez söylemişimdir zaten ben kibar yollu. nomsaR said: bi kıza kaşar demek ne olursa olsun çok ayıp ya. öyle olması seni rahatsız ediyorsa, görüşmezsin olur biter. biraz efendi olun. zibidiliği bırakın. abi boşuna savunup duruyorsunuz kaşarlığı altta karikatürünüzü koydum sizin. senko said: hemen ardindan msj gonderseydin sunu yazsaydin "iyi anlamda" hahahaha iyi fikirmiş. olitere said: kaliteli kaşar kaliteli olma ön şartı kaşar olduğu söylenince kabul etmemek mi ? :) @mr_hand: ne kaybetmesi sanki milyar dolarlık şirketi iflas ettirdik. alt tarafı bi gerçeği dile getirdim. pişman değilim. daha önce de benzer laflarım oldu, alışılageldik acaba benle yatar mı diye her boku sineye çeken erkek modunda gezemem zaten pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Valla gayet goruyoruz biliyoruzkimin nasil rage nobeti gecirdigini, kimin adam akilli yazabildigini. =) En son atildiginda da boyle milyon kisiye laf yetistirmeye calisiyordun. Siz devam edin, ben cekirdegi kapip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 odullusoru said: @mr_hand: ne kaybetmesi sanki milyar dolarlık şirketi iflas ettirdik. alt tarafı bi gerçeği dile getirdim. pişman değilim. daha önce de benzer laflarım oldu, alışılageldik acaba benle yatar mı diye her boku sineye çeken erkek modunda gezemem zaten pek. :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sahasrara Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 http://26.media.tumblr.com/ApftSg4I1ih8f34g8oaxuA5fo1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 bu sımayli çok güzel ifade ediyo abi hissiyatı. :D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ben sevdim ayarı lol ama üzerine topic açılıp bu kadar konuşulacak bişey mi bilmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 odullusoru said: Myshkin said: ... adam gibi cevap atmak kıza yavşaklık edip, boşver üzülme o çocukla yatmanda da bi hayır vardır moduna geçip, aynı şeyi kendim için de ummayı da içeriyor galiba. hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Saeros said: ben sevdim ayarı lol ama üzerine topic açılıp bu kadar konuşulacak bişey mi bilmem yok ayar güzel o ayrı. ama ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 dostum o kadar quotelayabilecek enerjiyi NEREDEN BULUYORSUN!! hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Saeros said: ben sevdim ayarı lol kısa ve öz olmuş yerinde olmuş bende sevdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Bi de alakamız olmayan bir kızla ilgili ne gibi bir white knightlık yapabiliriz ki snlek onuşuyoruz burda. bence bu ben yavşak değillim herkese lafı goyarım taam mı triplerinden kurtul. kıza yavşa diyen yok zaten. herkes gayet net mesajlar atmış hala modlardasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 @myshkin: kıza yavşa diyen yok keşke yavşasaydın diyen çok ne fark var ki arada ? ilk iki sayfadaki mesajları bir daha oku istersen fırsatı kaçırmışsın pompiş gg kız yollu bak tam vercekmiş eşeklik etmişsin kaçırdın elinden temaları döndü bolca. Saeros said: ben sevdim ayarı lol ama üzerine topic açılıp bu kadar konuşulacak bişey mi bilmem üzerine topic açmamın sebebi spoilerın altındaki soruda yani paragrafta yazılı. nomsaR said: dostum o kadar quotelayabilecek enerjiyi NEREDEN BULUYORSUN!! hahah sade türk kahvesi dene kahvaltıdan sonra. baya enerji veriyor. Llama said: kısa ve öz olmuş yerinde olmuş bende sevdim sağol. bir de şuna bakarsan boş bi zamanında: http://tinyurl.com/3c8saar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar