Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

az önce sms ile kıza verdiğim inanılmaz ayar capssiz

odullusoru

Öne çıkan mesajlar

"nutella yerim" said:

PrudenT said:

herkes istemeden de olsa illa ki meriç pozisyonuna düşmüştür bence

evet çünkü bazı kızlar da erkek arkadaşlarını kıskandırmak için saçma sapan şeyler yaparak diğer insanları geçici meriç rolüne düşürebiliyor mümkün mertebe o kızlarla ilişkini kesiyorsun
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında onlarda kaşar denilince hissedilen durumun birebir aynısı bizim forever alone.

Kız tepki olarak sende forever alonesun veya ben beceremem sımdı laf koymayı tabii ama bunun civarı bişiler soylese o hissi sende yakalardın gıbıme gelıyor.

Forever alone denmesi bana koymaz falan dıyen ınsan kendi kendine yalan soyluyodur bence bundanda baya emınım ki forever alone dogru zamanda dogru yerde dogru sekılde soylendıgınde aglatabilir bile bence.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi kaşar toplumda kızları aşağılamak için kullanılan bir hakaret. Madem 4-5 aydır konuşuyordun, konuşmaktan da zevk alıyordun adam gibi bir cevap atsaydın. Öyle davrandığını düşünüyorsan da düzgünce bunu belirtirsin. Sana mesaj atıyor, sen de çünkü kaşarsın diye cevaplıyorsun. E vallaha kızın yerinde olsam gelir ağzına vururdum bi tane.
Sosyal ağlarda paylaş

di said:

Ahahahahahahah.

En son atilmadan once de benzer bi konu acmistin da bulamadim. Ayni atar, ayni denyoluk.

Neyse kuyruk acinin sebebini anlamis olduk. Haklisin ama bisey diyemeyecegim. Cok fena giydirmistim cunku.

lulz.

atar ve denyolukla bir başkasını itham edecek en son adam sensin bu forumda bilmem müzmin rage nöbetlerinin farkında mısın ?

Ardeth said:

ya arkadaşların kaşar olmayacak ya da kaşar olan arkadaşlarına kaşar demeyeceksin sen seç

ben doğru bildiğimi söylerim işlerine gelir mi gelmez mi benle konuşmak karşıdakinin bileceği iş.

Mithat said:

Aslında onlarda kaşar denilince hissedilen durumun birebir aynısı bizim forever alone.

Kız tepki olarak sende forever alonesun veya ben beceremem sımdı laf koymayı tabii ama bunun civarı bişiler soylese o hissi sende yakalardın gıbıme gelıyor.

Forever alone denmesi bana koymaz falan dıyen ınsan kendi kendine yalan soyluyodur bence bundanda baya emınım ki forever alone dogru zamanda dogru yerde dogru sekılde soylendıgınde aglatabilir bile bence.

evet bi süredir yalnızım ama bu forever aloneluk ile alakası yok. şöyle bi düşünsem 10 tane hatun girip çıkmıştır son 2-3 senede hayatıma cinsel/duygusal manada.

SoulCube said:

aferin doğru olanı yapmışsın.
gerçekleri konuşmak lazım her zaman.

olay tam aziz nesinlik, türk milleti gariptir kaşar dersin kızar da yatarsan helal kanka der.

Myshkin said:

Abi kaşar toplumda kızları aşağılamak için kullanılan bir hakaret. Madem 4-5 aydır konuşuyordun, konuşmaktan da zevk alıyordun adam gibi bir cevap atsaydın. Öyle davrandığını düşünüyorsan da düzgünce bunu belirtirsin. Sana mesaj atıyor, sen de çünkü kaşarsın diye cevaplıyorsun. E vallaha kızın yerinde olsam gelir ağzına vururdum bi tane.

adam gibi cevap atmak kıza yavşaklık edip, boşver üzülme o çocukla yatmanda da bi hayır vardır moduna geçip, aynı şeyi kendim için de ummayı da içeriyor galiba. hayır karşıdaki beni az çok biliyor onla yattım buna verdim muhabbetlerinde düşünebileceklerimi de biliyor ona rağmen bunla yattım bilemiyorum sence neden diye soruyorsa çok da bozulmaması lazım.

TD)Pentagram said:

bence bedava seviye düşürmüşsün.Daha orjinal erkek bu replik yerine, demekki sen kararlarının doğruluğundan emin olcak yetişkinliğie ulaşamamışsın der geçerdi.

kız salmış oltayı,sende sazangida

bunu bi 5-6 kez söylemişimdir zaten ben kibar yollu.

nomsaR said:

bi kıza kaşar demek ne olursa olsun çok ayıp ya. öyle olması seni rahatsız ediyorsa, görüşmezsin olur biter. biraz efendi olun. zibidiliği bırakın.

abi boşuna savunup duruyorsunuz kaşarlığı altta karikatürünüzü koydum sizin.

senko said:

hemen ardindan msj gonderseydin sunu yazsaydin

"iyi anlamda"

hahahaha iyi fikirmiş.

olitere said:

kaliteli kaşar

kaliteli olma ön şartı kaşar olduğu söylenince kabul etmemek mi ? :)

@mr_hand:

ne kaybetmesi sanki milyar dolarlık şirketi iflas ettirdik. alt tarafı bi gerçeği dile getirdim. pişman değilim. daha önce de benzer laflarım oldu, alışılageldik acaba benle yatar mı diye her boku sineye çeken erkek modunda gezemem zaten pek.

Sosyal ağlarda paylaş

odullusoru said:

@mr_hand:

ne kaybetmesi sanki milyar dolarlık şirketi iflas ettirdik. alt tarafı bi gerçeği dile getirdim. pişman değilim. daha önce de benzer laflarım oldu, alışılageldik acaba benle yatar mı diye her boku sineye çeken erkek modunda gezemem zaten pek.

:D:D:D:D:D
Sosyal ağlarda paylaş

@myshkin: kıza yavşa diyen yok keşke yavşasaydın diyen çok ne fark var ki arada ? ilk iki sayfadaki mesajları bir daha oku istersen fırsatı kaçırmışsın pompiş gg kız yollu bak tam vercekmiş eşeklik etmişsin kaçırdın elinden temaları döndü bolca.

Saeros said:

ben sevdim ayarı lol

ama üzerine topic açılıp bu kadar konuşulacak bişey mi bilmem

üzerine topic açmamın sebebi spoilerın altındaki soruda yani paragrafta yazılı.

nomsaR said:

dostum o kadar quotelayabilecek enerjiyi NEREDEN BULUYORSUN!! hahah

sade türk kahvesi dene kahvaltıdan sonra. baya enerji veriyor.

Llama said:

kısa ve öz olmuş yerinde olmuş
bende sevdim

sağol. bir de şuna bakarsan boş bi zamanında:

http://tinyurl.com/3c8saar
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...