PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 5800ı dağıttım telefon almam lazım sfdgf. mümkünse direk tuşlu veya tuşu da olan dokunmatik (samsungların var ya modeli hatırlayamadım şimdi) telefon istiyorum. hantal bi telefon olmasın (yazılım açısından), tercihen yanında hafıza kartıyla gelsin, ses kalitesi kötü olmasın, kamerası da arada öyle geyik bi fotoğraf çekebilsin yeter dsfkj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eftelyarex Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Samsung Monte kullanıyorum, iphone almayacaksan seçilebilecek iyi bir alternatif bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 istediklerine göre o fiyat fazla ace ve wildfire denebilir ama tuşlu değiller monte iphone'a alternatif değil :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 abi o fiyata iphone a alternatif bişi 2. el iphone sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 iphone a alternatif aramıyorum zaten ben, tuşu olan telefon istiyorum argadaş dsfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 xaty eydi yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 eftelyarex said: Samsung Monte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 xperia x10 mini güzel gözüküyor ya, android 2.1, wifi, ufak bi de gayet. bu fiyat aralığında en iyisi sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 ne kadar x10 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2011 iyimiş de çok ufak değil mi ya. 550 lira civarı olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 ufak olsun zaten, iphone falan çok büyük geliyor bana tam benlik aslında. biraz kalın gibi gerçi ama olsun. galaxy mini diye bişi varmış bi de o nasıldır ki acaba telefon almaya karar verdim lan. optimus one alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 5800'ı sattım vodafonedan bb 8520 aldım 3g olmamasına rağmen aşırı memnunum. Diğer modellerine bakabilirsin 600'e bold vardı sanırım. bb 8520 heryerde 550-650 arası iken vodafoneda 400 bu arada :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2011 DoruK said: xperia x10 mini güzel gözüküyor ya, android 2.1, wifi, ufak bi de gayet. bu fiyat aralığında en iyisi sanırım. şunu alan kullanan kimse yok mu almaya niyetliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 samsung i5510 düşünüyorum, ne dersiniz sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2011 x10 mini bende alcam sanirim lan hic ufak telefon uretmiyorlar diyordum sony yatisti imdadima. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 x10 mini ne güzel bi aletmiş yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 cok sirin demi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2011 Samsung Galaxy Fit S5670, bu da ilginç bir aletmiş, biraz daha gaza gelirsem alacak gibiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2011 onu da düşündüm, hatta lan tuş olmasa da olur mu gibisinden ama tuş istiyorum laan :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehmetalp Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2011 Pruden T o fiyata düşündüğünden daha iyi bir telefonu başka markalardan alabilirsin diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jeeztro Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 LG Optimus One, 600 liraydı geçen hafta aldım. İnanılmaz bir telefon, android fln epey iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2011 O fiyata LG Optimus One tek olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 600 liraya huawei x5 çıkacak haziran başı gibi. türkiye'de fazla bilinmiyor gerçi ama araştır derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 bu optimus one'nin 2.4e cikma garantisi var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2011 Şu hızlıal.com güvenilir bi yer mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar