Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Öhüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü. İlk kez başıma geldi fenaymış sağ kulağımda, hafif bir uğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğğ sesi var durmadan allahtan çok şiddetli değil uyuyabiliyorum. Ne zaman geçer bu illet, hiç olmamıştı bana bazen maçlardan sonra 3-4 saat sürer sabaha bir şey kalmazdı. 20 saat geçti hala tık yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 o değil de ufacık kulak tıkaçlarını ne kadar pahalıya satıyor namıssızlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 konserler cogu zaman gidip stres atma degilde stres depolama yeri oluyo nedense Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 kulak çöpüyle bi temizleyiver çok bastırmadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 oluyor arada öyle, sen farketmeden bi ara kaybolur gider o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Akustik Travma kulaklarını dinlendir bi iki gün çok gürültüye gelmesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 geçici olmasını ümit ediyorum, bende öle bir şans vardır ki 10000000/1 kişide kalıcıysa oda gelir beni bulur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 çok tekrar eden bişi ya da aşırı aşırı yüksek olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bu saatte ne konserine gittin abi? yurtdışındaysan allah cezamı versin edit: bir yandan maç izliyip, bir yandan forum okursam olcağı bu. 20 saat öncesini görmemiştim. geçmiş olsun diyip uzaklaşıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 20 saat geçmiş hacı. Dün geceye denk geliyor yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 dün praterdome diye bi mekana gittik işin bok yanı arkadaş aradı dogum günü varmış diye oraya gitmek zorundayım akşam, sakıncası olur mu çok fazla ? ses bastırır duymazsın çınlamayı iyi olur dedilerde, ciddi sorunlar yaratırsa ekime kadar derim ayıp mayıp sağlık derim nediyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 baba çok gürültülü değilse git yarın evdeysen kulakları dinlendir. müzik falan dinleme hiç. kulak içinde minik minik buğday tarlası gibi bölgeler var. seslerle bu arkadaşlar titreşiyor. çok ses gelirse yapışıyor yerlere.. sonra çınlama oluyor paso. yaşlanınca işitme erken gidiyor ama. sdfsdf benim sol kulakta, sağa göre daha ağır olmak üzre var. maçta konserden sonra sorun oluyor. dinlendiriyoruz paso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bence gitme abi, cumartesi geceni hiç etme. bu gece kulaklarını dinlendir yarın çıkarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ortam çok gürültülü ama bu sefer kolonlardan uzak bir yere giderim, arkadaşın dogum günü olmasa 1 ay gitmem küheylan yoksa banane yane dünden şöle bi foto koyayım :p photofiltreden geçirilmiştir orjinalinide koyarız tabi isterseniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 o zaman git tabi abi. ortam da iyiymiş dün akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 gitmedim kulagım hala ığğğğğğğğğğğğğğğğğğ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 2 gun gecmedigini biliyorum, sabirli ol =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Flor kardeş, Flex diye bir club var nehir kıyısında, bi gün hayvan gibi içip oraya git derim. Dubstep olan bi güne denk getir hatta. Avrupa'nın en güçlü ses sistemi varmış adamlarda, manyak bi yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Sonra gel sağır oldum diye topic aç. Ciddiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 her dısarıya cıktıgımda oluyo ilk defa basına gelmesi garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Floridsdorf said: geçici olmasını ümit ediyorum, bende öle bir şans vardır ki 10000000/1 kişide kalıcıysa oda gelir beni bulur of, ben de ters yazıyodum bi ara bunları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 auhaua adam neye dikkat etmiş :) haklısın ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 SNA1L said: her dısarıya cıktıgımda oluyo ilk defa basına gelmesi garip geldi. normalde sabahında geçerdi, bu sefer sabahında geçmediği gibi hala devam ediyor 48 saat olucak neredeyse dur bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 şair ben ilk defa konsere gittim yuppii demiş kimse anlamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 adam çözmüş bizi :( aslında bir kere daha olmuştu böle samiyene vedadan önceki son 2. maçta sanırım 2 gün uğuldamıştı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar