dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 SoulCube said: rage alıcak belki söylediklerim ama kanunen yaptıkları yanlış ve dilenciler. işgaliye parası+kamusal alana rahatsızlık verme gibi bir işe giriyor. bunları kayıtsız yaparsan da dilencilik oluyor. ha ama tabi canım benim turistler ne güzel insanlar, özgür düşünce, süper hayat. birinci kısımda adam haklı ikinci kısımda da haklı.. özetle adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 görünür abi. onu zengin edecek kadar keriz varsa görünsün zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ne alaka sen her para verdiğin dilencinin çetelesini mi tutuyorsun? arastırma yapıp bu adama para verdiniz mi diye bilgi mi alıyorsun. o adamın ne oldugunu bilip bilmemek kerizlik değil, parayı verip vermemek kerizlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 İstanbul metrosundaki müzisyenleri kaldırdılar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Kadın turiste tecavüz edilmemiş çok şaşırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Kokuyormuş pis hipi ondandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 abi ne kanun fln adamlar sarkı söylüyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 zabitanin burnundan hicbisi goremedimki, tum kadraj kapanmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 disiz yasssah yassah. dis disiz yassah.SİİZ SİİİİİİİZ BURDAN GİTMEK GO VAR GO HOM HOM GO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 İstanbul'da bir resepsiyon verilir Ülkelerin elçileri davet edilir.Davet güzel devam etmektedir fakat İngiliz ateşesinin bakışları Atatürk'ün gözünden kaçmaz Davet boyunca kendisine dik dik bakmıştır.Ne olduğunu öğrenmek için yaverini gönderir. Yaver Mustafa Kemal'e şöyle der: - Paşam kendisine neden ters bir tavır takındığını sordum, o da bana zabıtaların akrabalarına Malatya'da çalgı çaldırmadığını söyledi. Atatürk'ün cevabı: Git sor bakalım hippilerin Malatya'da ne işi varmış? ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 onlar erasmusla gelmiştir,parayı türk kızları ve dansözler yemiştir sonrada yeni para kazanma yolları arıyorlarkene zabıta abilerine denk gelmişlerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 hipidir olm onlar dilenci diolarsa ayrıca malatya WTF istanbulda yapılır aga ole seler her gittiği yere kendi doğrularını goturmekte çok burnu kalkık avrupa vari hareket zati, bi yere gidiosan oraya uyacan. nublar sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Cigarada içiyordur bunlar ncık ncık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bursaya gitmedikleri sürece sorun yok bence, bursada kızın başına kötü şeyler gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Bursada bişe olmazda izmit&düzceyi bilemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 dasaaa said: SoulCube said: rage alıcak belki söylediklerim ama kanunen yaptıkları yanlış ve dilenciler. işgaliye parası+kamusal alana rahatsızlık verme gibi bir işe giriyor. bunları kayıtsız yaparsan da dilencilik oluyor. ha ama tabi canım benim turistler ne güzel insanlar, özgür düşünce, süper hayat. birinci kısımda adam haklı ikinci kısımda da haklı.. özetle adam haklı., her şeye bu minvalden bakarsanız, yaşanmaz hayat. biraz özgür irade, insiyatif almak lazım hayata karşı. kaldı ki bu örneği teoride ne kadar kanuna dayandırsanız dahi, pratikte zaten esnemiş esneyeceği kadar. ayrıca sokak müzisyenleri için de "rahatsız olan da var abi" tribine girmeyin yahu.. bu ülkede özgürlük algısı bir garip. bu algıyla kimsenin, hiç bir şey yapmaması gerekiyor. önemli olan hoşgörü toplumu oluşturmaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 hoşgörü ok. adamların ellerindeki kanunlara bakıyorum, engelleyebilir diyor. engellemiş benim ya da bana bağlı olan bir şeçim değil ki oradaki, adamın kendi insiyatifi ki benden bağımsız işliyor. olmuş olan bişiyi konuşmuş -kimi alıntıladıysam artık- ben de olmuş olana göre söyledim. adamın yerinde ben olursam ne yapardım gibi bişi değil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://i30.photobucket.com/albums/c344/ginaly/fakir.jpg böyle götürmüşler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 zabita hakli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kavurma Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Abi herkes birşeyler sallamışta sallamış turistler malatyaya kayısı yemeye mi gidecek allasen tabiki de nemrut dağını görmeye gidiyor oraya insanlar. bin yıllık tarih yatıyor anasını satam e haliyle uyanıklık yapıyor bu gavatlar şarkı türkü parayı kaldırırız diye düşünmüşlerde benim memleketimin zehir zabıtası olaya hemen el koymuş süper takdir ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Ağızlarına vursalarmış az yapmışlar.Zaten şarkılarını beğenmedim Erotmania çalsalardı başka olurdu işler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 utandım bir malatyalı olarak. Gerçekten durum böyleymiş şuanda malatya'da gitgide geriliyor orası. Yaklaşık 10 senedir akp'li belediyeler yönetiliyor ve 10 yildir 0 ilerleme şehirde. Tekm ilerleyen yobazlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 dilenci turist ne lan oauhauh adam sanat yapıyor icabında .. sensin dilenci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 dasaaa said: hoşgörü ok. adamların ellerindeki kanunlara bakıyorum, engelleyebilir diyor. engellemiş benim ya da bana bağlı olan bir şeçim değil ki oradaki, adamın kendi insiyatifi ki benden bağımsız işliyor. olmuş olan bişiyi konuşmuş -kimi alıntıladıysam artık- ben de olmuş olana göre söyledim. adamın yerinde ben olursam ne yapardım gibi bişi değil yani. bana kalırsa olay sadece işgüzar zabıtanın, kanunlara aykırı bir olaya müdahalesi değil (kaldı ki böyle bir yasa, yönetmelik var mı? kanun, kanun dedik de, sokakta müzik yapmayı da kapsıyor mu bu bahsedilen yasa? birisi aydınlatırsa iyi olur). neyse bu işgüzarlık değil bence, mantalite de tartışılmalı; "kalabalık malabalık" diyor zabıta. başka sıkıntılar da var yani, ordaki zabıtanın kişisel yaklaşımından öte, tepeden aşağıya inen bir yönetim biçimi bana kalırsa bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ya belki zabıta ters teper millet linç etmek ister diyede düşünmüş olabilir. çünkü fotoğraflar malatya ile absürd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar