Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 48÷2(9+3)=? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 2 küsür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 288 mod 2 medyan 48. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 kaç yaşında adamlarsınız bölme işleminin öncelikli olduğunu nasıl bilemezsiniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 7 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 288 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ben de 2 buluyorum of sdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 2 bulanlarin ipsi tespit edildi, ekiplerimiz yolda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://lmgtfy.com/?q=48%C3%B72(9%2B3) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 lan nası 2 buluyosunuz ya.bölme işlemi önceliği var zaten 48 böl 2 ye kaldımı 24.24(9+3) yani 24 tane (9+3).24 dağıtırsın 24*9+24*3=216+72 den sonuç 288.devlet bahçeli gibi anlattım sdfad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 dün ev arkadaşım yapı statiği sorusunda ki bir işlemi getirdi, sonuç yanlış çıkıyordu, sonra bizde bundan olduğunu çözdüydük, sabah karşıma bu işlem çıktı. heheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 cevabın 288 olmadığını iddaa edenlerin diplomalarını ellerinden almak lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ya da kaçırdığım bi espri var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 espri yok abi, gercekten 2 zannedenler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 cleavelanda sordum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Wolfram ne güzel birşeymiş lan :) Cidden 2 diyen varsa da , şaşırıp kaldım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 parantezin önceliği yok mudyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ya işlem önceligi şehir efsanesi değil miydi?288se harbiden fena binmeyin o uçaklaraa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 olm parentezin islem onceligi var bolmenin de var o yuzden hangisi ilk yaptiginiz farketmez, ilk buldugunuz sonuc onemlidir. cevap 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 topiğe gel =) 2 diyenlere 48/(2(9+3)) iki verelim ayıp olmasın. Bu arada wolfram çok harikadır matlab olmadığı zaman elimin altında çok yardımı oluyor =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Tyrannus said: ben de 2 buluyorum of sdfsg İlkokul terk uçak mühendisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Phyx said: olm parentezin islem onceligi var bolmenin de var o yuzden hangisi ilk yaptiginiz farketmez, ilk buldugunuz sonuc onemlidir. cevap 2 abi parantez önceliği dediğin senin, parantez içindeki işlem. senin bahsettiğin çarpma önceliği. ama çarpma ile bölme arasında da bölme önceliği var. Tryannus kaarşim, lisede bize matematik öğreten bağyan söylediydi bunu, hatta sınavın birinde bile vardı diye hatırlıyorum. Sen o sırada Tunca ile magic oynuyordun kuvvetle muhtemel. Sınavlarda kullandığım hesap makinası ile de yaptım, sonuç 288 beyler. dağılın. edit:araya mesajlar girmiş tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 2 buldum lan ben de muhendisim slm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 288 İşlem önceliği olarak bakarsak parantezin içini bi toplarsın. 48/2*12 olur parantez -> çarpma-bölme -> toplama çıkarma diye gider çarpma bölme varsa sadece sırayla yapılır. Otur sıfır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar