Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ya bi Mexico Yemeğü vardi Fajitasmıydı neydi.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: DiaBLeSSe, 09 Eylül 2004 23:24 tarihinde demiş ki: İskender! Karnıyarık! Ayşe Kadın! ünlemler noluyo yani sonundaki ne tribe giriyosun mannak =oP[signature][hline]we modify worlds [Bu mesaj Eternal tarafından 09 Eylül 2004 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Heh diab.. İskender! Karnıyarık! Ayşe Kadın! toplayın tası tarağı gidiyoruz buradan! der gibi...[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Durumu ozledim ulan! Elin amerikasinda bi bunu beceremiyolar bi de iskenderi.. ama en cok durumu ozledim ah ulan berk, benim icin de ye ulan... gelince ilk is "inadina durum"u ihya edecem heralde, sonra bi bursa cikartmasi, iskender pideli kofte ve koko - midye - bira sonuna kadar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Dun kanat yedim cok gzl di bea :) ... Valla gzl soslu ateste soyle mangal usulu pisirlmis kanat super oluyo valla. cok lezzetli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Napim yemek denilince helecanlanıyorum =oP[signature][hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Energizer tav$ani Gizli Ninja2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Echoes_From_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 boğazda ekmek arası köfte mantı her tür kebap -bir de portakallı ördek:))-[signature][hline]I have no options left again. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 acılı yemekleri de çok severim + hünkar beğendiye bayılırım yemek değil ama yeşil zeytin favori olayımdır(düşündüğüm an bile aazım sulanıyor)[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem Estel_Anorien, 03 Eylül 2004 01:16 tarihinde Head'e demiş ki: ulan kelle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ben çıkıyorum ... yatmadan önce tavsiye edeceğim şey :: " sıcak bir mercimek çorbası " ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 şimcik şöyle güzel bir kurufasülye-pilav, yanında da turşu ve ayran olacaktı ki :) Mıımmmmm mis mis....[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Bu saatte ne yiyebilirsiniz? Midenize dokunmayacak ..Size tavsiyem : Ekmek arasına (diyetteyseniz kepekli ekmek) 2-3 dilim domates, 1 sivri yeşil biber, bir iki dilim yumuşağından beyaz peynir, bir kaç tane çekirdeksiz yeşil zeytin koyun , yanına da sıcak bir fincan çay... Afiyet olsun ... Not : Şu anda tatbik edilmektedir. Saygılar efendim... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Evet Memeç konusu benim Branjımdır; 1.Olarak Zeytin Yağlı Yapraklarına Zeval Gelmemiş Yaprak Sarması ( Sarma Dolması ) kesinlikle bayılıp bitiyorum bu sarmaya , bide böle Sıcaq , Sıcaq yiyeceksin hmmss leziz bide ben yapınca bambaşka oluyor :) 2.Olarak İse Turkish Classik Sofralarımızn En meşur yemeği olan Pilav Üstü Kurufasülye Sofralarımız vazgecilmez Lezzeti. 3.Patetes Böreği ve Ispanak Göreği.Bayılırımmmmmmm 4.Köy ve Yöre Memeçleri;Üfff , Üfff işte bunlarrr hele köyde olacaksınız;Sabah Kahvaltısında Taze Süt , Tandurda pişmiş ekmek sıcaq sıcaq , taze peynir vs vs.. köy ürünleri[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 patates kızartması ketçaplı offf ve et (adana urfa şiş) yemek olarakda mercimek çorbası , ezo gelin ve bezelye[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Pakize, 11 Eylül 2004 02:44 tarihinde demiş ki: Evet Memeç konusu benim Branjımdır; 1.Olarak Zeytin Yağlı Yapraklarına Zeval Gelmemiş Yaprak Sarması ( Sarma Dolması ) kesinlikle bayılıp bitiyorum bu sarmaya , bide böle Sıcaq , Sıcaq yiyeceksin hmmss leziz bide ben yapınca bambaşka oluyor :) 2.Olarak İse Turkish Classik Sofralarımızn En meşur yemeği olan Pilav Üstü Kurufasülye Sofralarımız vazgecilmez Lezzeti. 3.Patetes Böreği ve Ispanak Göreği.Bayılırımmmmmmm 4.Köy ve Yöre Memeçleri;Üfff , Üfff işte bunlarrr hele köyde olacaksınız;Sabah Kahvaltısında Taze Süt , Tandurda pişmiş ekmek sıcaq sıcaq , taze peynir vs vs.. köy ürünleri ağzımın suları akıyor şu anda walla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: somebody, 11 Eylül 2004 02:47 tarihinde demiş ki: said: Pakize, 11 Eylül 2004 02:44 tarihinde demiş ki: Evet Memeç konusu benim Branjımdır; 1.Olarak Zeytin Yağlı Yapraklarına Zeval Gelmemiş Yaprak Sarması ( Sarma Dolması ) kesinlikle bayılıp bitiyorum bu sarmaya , bide böle Sıcaq , Sıcaq yiyeceksin hmmss leziz bide ben yapınca bambaşka oluyor :) 2.Olarak İse Turkish Classik Sofralarımızn En meşur yemeği olan Pilav Üstü Kurufasülye Sofralarımız vazgecilmez Lezzeti. 3.Patetes Böreği ve Ispanak Göreği.Bayılırımmmmmmm 4.Köy ve Yöre Memeçleri;Üfff , Üfff işte bunlarrr hele köyde olacaksınız;Sabah Kahvaltısında Taze Süt , Tandurda pişmiş ekmek sıcaq sıcaq , taze peynir vs vs.. köy ürünleri ağzımın suları akıyor şu anda walla ... Öghhkk Çabuk Topla Salyalarını.. Böghhgkk İğrenççççççsinnn memeçleri mahvedecennnn [signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... [Bu mesaj Pakize tarafından 11 Eylül 2004 02:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 hehehehe ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bu topice bakalım kim "pok" cevabı verecek dayanamayıp:D:)[signature][hline]+i don't see dead people...*creepy* -aaand? +screw you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 kim verir bilmem de sorumlusu sensin onu rahatlıkla söyleyebilirim. bu akıllara zarar bi thread rica ediorum benim bu başlığa girmemi engelleyin oy oy oy. ikiler de döner sanırım hala favorim.edit bi yemek sanki..[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar