Masakari Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Hoş geldin Çetin Abi saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 bir üstteki mesajı alıntılamıyoruz çetin abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 sipeys'i abileri dolduruyomus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 sipeys'i bile cemaatçi diye gösterdiler ya.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 iyi de dün akşam abilerle takılırken "çok şükür sipeysi de cemaatimize kattık. patide artık daha güçlüyüz" demiyor muydun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 elhamdırılüeğh! çaktırmaeğ.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 seagle sen de cemaatçisin de çekiniyosun uluorta söylemeye. söyle de kurtul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 dasaa sosyal bir eyleme şahit olayım ilk işim dasaa istifa diye ufak bir pankart açıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 hg çetin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 yüreğine sağlık kardeş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Tamam, üst üste mesajlar alıntılanmıyor, anladım. Hoşbulduk arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 DoruK said: seagle sen de cemaatçisin de çekiniyosun uluorta söylemeye. söyle de kurtul. Güney Marmara Bölge Abisi olarak faaliyetlerimi sürdürüyorum tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Tartışmalar yine bizim gibiler, sizin gibiler kalıplarına girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Abi su noktadan sonra cevap vermeme gerek yok orta yolu bulma gibi bir sansimiz yok ne de olsa. Sen ak diyeceksin ben kara, bu abi ayaklarini da gecelim bence. Burada gercek hayattaki kimliklerimizle degil takma isimlerimizle tartisiyoruz. Sen benim ne yasimi ne egitimimi ne de yasadigim hayati bilemezsin keza ben de seninkini ayni sekilde. Ha bilseydik de senin reel kimligin benim reel kimligimin onunde diz cokerdi orasi ayri. O yuzden biz cok gorduk gecirdik senin abilerin anlatmis sana muhabbetini falan gec yani, eski moda bunlar. Ben maklube yemeye gidiyorum, gorusuruz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Şeker çocuk, sevgi kelebeği... Ben 38 yaşımdayım. Her nedense aramızda en az 10 yaş fark olduğundan da eminim. Adım Çetin, soyadım Taş...Sahte kimlik falan da kullanmıyorum. Dileyen FACEBOOK'dan girip beni listesine ekleme talebi gönderebilir. Kimseden korkum yok çünkü ben KEMALİST'im. Senin gerçek kimliğin önünde diz çöktürmek için benimle yumruk yumruğa kavga etmen gerekir canım şekerim. Tavsiye etmem. Güreş dersen onda da sikletim olmazsın. 104 kg'yum, kaslıyım ve hem de bol Türk kaslıyım... Sonuç olarak kişilerin bana abi diye hitap etmeleri kendi bilecekleri iş ama eğer aramızda yaş farkı varsa, biz de TÜRK olduğumuza göre bana böyle hitap edilmesinden de bir rahatsızlık duymuyorum. Sen nasıl hitap edersen et şeker çocuk. Fetocu olamayacak kadar bilinçsizsin, o yüzden de espiriye bile vurma. Hiç komik değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Abi ilk 3 cumleyi okudum bir sakin ol diyorum gerisini simdi okuyacagim dur. ADIM CETIN SOYADIM TAS KOD ADIM YILDIRIM MESLEGIM OZEL HAREKAT http://www.youtube.com/watch?v=0FBFlP0JnMY sen bir gazini al bununla ben cevap yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Ha bu arada benden 15 yas buyuksun. Bu yuzden tartismayi burada kesiyorum ben kendi adima zira jenarasyon farki var ve benim gorduklerimi senin gormeni bekleyemem, sen de ayni sekilde. Senin sahip oldugun dusuncelere sahip olan genc sayisi oldukca az ama abi, artik farkli bir cagdayiz. Bunu bil yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 cetintas said: Senin gerçek kimliğin önünde diz çöktürmek için benimle yumruk yumruğa kavga etmen gerekir canım şekerim. Tavsiye etmem. Güreş dersen onda da sikletim olmazsın. 104 kg'yum, kaslıyım ve hem de bol Türk kaslıyım... Bu diz çökme meselesini düşünce ve karakter yerine direk kas gücüne meylettiğin için bende aynı ilkel üslupla sipeys yerine cevap vericem peki şakaklarına silahı dayayıp tetiği çekse yada gece tenhada göbeğini deşse diz çöker miydi ruhun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 senin kimliğin benim kimliğim önünde diz çöker af diler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 neyse ya gerek yok, KOŞUN BEYLER GIRGIR VAR! deyip geçelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olitere Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Yok abi ben böyle kuul adam hayatımda görmedim.İyi ki gelmiş çetin abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Cetintas hala daha Atatürk'ün arkasına sığınıp politika yapmaya devam arkadaşlardan, hala daha CHP gibi Atatürkçü geçinen partilerin ve kişilerin hatalarını yapmaya devam ediyor. Artık halkın bu tür söylemlere kanacağına inanmıyorum. Bir çok konudan bahsetmiş, bir çoğu yanlış, önceden tartışıldığı için cevap vermiyorum. (yaş farkı da yok :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Beyler forumun adını kurtlarvadisistayla yapıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 12, 2011 ahaha kendilerine pay çıkaranlar da spawn olmuşlar hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar