TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 said: KKTC'de Sendikal Platform'un Cumhuriyet Meclisi binası önünde düzenlediği mitingde, açılan bazı pankartlar ve Rum bayrağı dolayısıyla arbede çıktı. http://www.hurriyet.com.tr/planet/17486797.asp?gid=381 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Adamların Türkiyeden gördüğü yararlar vs zararlar olarak bakarsan kıbrıslıların rumları sevmesini, onun ötesinde türkleri sevmemesini gayet normaş karşılarsın bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 hurriyetteki haberin başlığı: KKTC mitinginde arbede patideki konunun başlığı: kıbrıslıların rum sevdası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ha birde ben kıbrıslı türkler cok rörörö diye tartışma bekliyordum, Soimyr herşeyi bozmuş millet post kasamamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 kıbrıslıların çok fazla röröröröröröreğ olduğunu bildiğimizden artık dile getirmiyoruz bile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 cinsel içerikli seagle postu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Kıbrıslılar çok cins olduğu için posta cinsel diyebiliriz. Evet kıbrıslılar kadar kötü bi espri, kabul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Soimyr said: Adamların Türkiyeden gördüğü yararlar vs zararlar olarak bakarsan kıbrıslıların rumları sevmesini, onun ötesinde türkleri sevmemesini gayet normaş karşılarsın bence. türkleri sevmemesi derken sanki herifler rummuş gibi anlaşılabilir. madem rumlar o kadar seviyor ve onlara çok faydalı olmaya hazır, sınırın öteki tarafına geçebilirler. demem o ki; ezbere mesaj atmadan önce biraz durup düşünsek nasıl olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 SeaGle said: Kıbrıslılar çok cins olduğu için posta cinsel diyebiliriz. Evet kıbrıslılar kadar kötü bi espri, kabul. en azından türkler kadar cinsiz! OH WAIT 3 on way! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Aa federandum yapıldıda ne oldu huun? Türk kısmı istedi rum kısmı istemedi. Adamlar özet olarka rumlarla tek devlet olmayı şuanki gibi sadece sadece Türkiye/Türkelr tarafından uluslarası alanda tanınmaya yeğliyorlar ve o şekilde daha iyi ir yerlere geleceklerini düşünüyorlar. Referandumda evet diyerek bunu gösterdiler, bundan sonra adamlar rum bayrağı açınca şaşırmanız ayrı bir konu, milletin gaza gelip arbede yaratmasına şaşırmanız ayrı bi konu bunu diyorum sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Abi versinler rumlara, türkiyeye geçişi de engellesinler. Hiç bi getirisi olmayan çük kadar ada için yıllardır neler çekiyoruz ya. İsteyen de yansın istemeyen de yansın, ne yaparlarsa yapsınlar. Sanırsın rumlar bayılıyor bunlara anasını satayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ONLAR ROMLARA BAYILIYOADJAÖTMÖAÖRAS. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 türklerden gördükleri zararlar arasında mermi zehirlenmesi olduğunu sanmıyorum. bizim köhne devletin bir klonunu oraya yerleştirmemiz evet bizim hatamızdır da, rumların ya da kıbrıslıların hatası da hiç yok değildir. referandumda evet ya da hayır demeleri kendi bilecekleri iştir. türkiye'den gelen su kesilince dellenen komüniklerin eylemlerine verecekleri cevap da kıbrıslıların işidir. referanduma evet denseydi iki tarafın bayrağı da değişecekti bu arada. rum tarafının bayrağını açmakla arada çok fark var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 huun said: denseydi iki tarafın bayrağı da değişecekti bu arada. rum tarafının bayrağını açmakla arada çok fark var. wtf dude? kıbrıs cumhuriyeti hacı o rum tarafı bayrağı felan değil. öeh ama sağcılıktan solculuğa doğru kayıyorum resmen böyle cıkışmalar görünce. ayrıca referandum bayrağı cok leşti lan mavi sarı kırmızı şeklinde neyi ifade ediyorsa artık. bayrak dediğin bişeyler ima etmeni. fransız bayrağı iyi mesela bu konuda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 evet abi kars da ermenistan başkenti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 liberal said: hurriyetteki haberin başlığı: KKTC mitinginde arbede patideki konunun başlığı: kıbrıslıların rum sevdası yani... liberal said: ONLAR ROMLARA BAYILIYOADJAÖTMÖAÖRAS. yalan söylüyorsun, hiç rom içen kıbrıslı görmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 yazarın başlıkta kendi fikrini empoze etmesini yanlış buluyorum ben. "Doğuda dokuz PKK'lı öldürüldü" diye başlık girilmesi başka, "TSK yine insanları katlediyor" diye başlık girilmesi başka. ayrıca light romlar bayağı gidiyor bizde bacardi falan. saf rom alınmıyor/bulunmuyor pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 liberal tartışacak birini arıyor ama bulamıyor :(. biri uzun uzun yazsın da adam içindekileri dökebilsin. veya uzun uzun yazdık varsay direk dök içinde ne var ne yok. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 /summon Jahrein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 MeSh said: liberal tartışacak birini arıyor ama bulamıyor :(. biri uzun uzun yazsın da adam içindekileri dökebilsin. veya uzun uzun yazdık varsay direk dök içinde ne var ne yok. evet. Abi günlerdir bu konuyu bekliyorum sen ne diyorsun!! Jahrein banlı değil mi? bi ara postalamışlardı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 cystein simdi o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Şu tartışmaların sonunda birgün sarılıp öpüşmeye başlıcak birileri işten ondan korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 liberal said: hurriyetteki haberin başlığı: KKTC mitinginde arbede patideki konunun başlığı: kıbrıslıların rum sevdası reiz demekki hürriyet kıbrıs türk cumhuriyetinde rum bayrağı açılıp,işgalci türkiye kıbrıstan defol pankartları açılmasını arbededen ibaret görüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 liberal said: yazarın başlıkta kendi fikrini empoze etmesini yanlış buluyorum ben. "Doğuda dokuz PKK'lı öldürüldü" diye başlık girilmesi başka, "TSK yine insanları katlediyor" diye başlık girilmesi başka. ben de onu diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Kıbrısta işler karışık, kim haklı kim haksız karar vermek zor. Kıprıs'lı kardeşlerimiz ayrı halk olduklarını, kendi kendilerini yönetmeleri gerektiğin 38 yıl sonra Türkiye "parayı" kestikten sonra anlıyorlar. Çalışma izni olmayan, suça karışan sınırdışı ediliyor, tam ülkeden atılcak bizim elçilikten bir telefon eleman serbest. Türkiye kktc politikasını tam olarak ya belirleyemedi, yada birilerinin elinde oyuncak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar