toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Futbola bu kadar doyabilecegimiz baska bir 15 gun olmayabilir. Bu ziyafet kacmaz derim. Tarihleri ajandanıza falan ekleyin. 17.04.2011 / La Liga / Real Madrid - Barcelona 20.04.2011 / Kral Kupası Final / Barcelona - Real Madrid 26-27.04.2011 / CL Yarı Final 1. Maç / Barcelona - Real Madrid 3-4.04.2011 / CL Yarı Final 2. Maç / Real Madrid - Barcelona CL maclarında sıralamayı rastgele yazdım, tam tersi de olabilir. Şu da haberin linki. http://www.ntvmsnbc.com/id/25200666/ Hepsinden Barcelona ustunlugu cıkarsa Mourinho ne yapar sizce, kestirebilen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Sunları da yazayım; Lig macı NTV. Kupa macı NTVSpor. CL Star. Star iki maçtan sadece birini canlı verecek muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 valla mourinho yine maç öncesi adamları doldurmaz ise realin şansı yuksek 5-0lık maçta sahada 2 tane real madrid olsa 5-0 biterdi haha.adamlar öyle inanmıştı hırs yapmıstı ben kral kupasını real alır clde real eler diyorum ilk maç lig maçı.barça o maçı alır.geri kalan realin olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 toggie said: Hepsinden Barcelona ustunlugu cıkarsa Mourinho ne yapar sizce, kestirebilen var mı?Abi bi de milli takım alıp öyle yapalım diyebilir anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ben tamamında Barcelona ustunlugu beklemiyorum ama 2 hafta sonunda gulen yine onlar olur diye dusunuyorum. Lig macına mesela cok onem vermeyebilirler. Devamındaki maclar cok daha onemli, ligdeki kaybı telafi edebilirler ki zaten puan farkı 8. Telafiye de gerek kalmayabilir. CL maclarının ikisini birden kazanamaz ama Real'i eler. Kupa macını da Real kazanır penaltıyla ya da sıkıcı bi macla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bence barcelona seriye bağlıycak reali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 4 maçı da real alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Barça şöyle bir 15-20 gol atıverse 4 maçta ne güzel olur...Son maçta Ronaldo'nun suratını görmek isterim haha.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralp Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 aslında ronaldoya o kadar yüklenmemek lazım. Son barça mağlubiyetlerinde diğer bütün realli oyuncular çirkeflik yaparken efendi akıllı yenildi adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 morinyo reyize güvenim tam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erucalavera Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 hayvanlar 550 euro diyor lig maçının en ucuz bileti için ya kupa finali olayı zaten taraftar kartı olanlara kurayla mı ne belirlenmişti şampiyonlar ligi için de kombine + belirli süreye kadar taraftar kartı olunlara satılıyor biletler, ondan sonra barca web sitesine koyuyor kalan biletleri, sanmıyorum onun da kalacağını hazır ispanyadayken hiçbirini izleyemeyecek olmak acı veriyor az biraz asdsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bana da barcelona seriye bağlicak gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bi maç izlemek için 500 yuro verilir mi ya. sinemaya bile 10 lira vermyiorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 şu taraftar kart sistemine bizde geçsek artık bonus kart diyorlar 2 ay oldu geri dönmedi banka haha 500 euro bence iyimiş ya.günübirlik gidip izleyip ucakla döncen tertemiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 sinema ne ya öyle.evde yayılıp baskı altında olmadan rahat rahat izliyosun.maça gitmekte anlamsız abi taraftar olmasın bence hiçbir maçta.atmosfer falan motivasyon yalan.futbolcu isterse oynar bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 tek maç açılırsa 4 maça da varımı yoğumu basarım. GO BARÇA! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 3-1 barca alir seriyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bittus Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 2-2 kupayi ve turu barca alir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 sabah sabah ne mutlu oldum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Barca Morinyo yu reskille bağlayacak. Mourinho mourns & moans Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 MORİNYO REİZE GÜVEN TAM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Red said: ben kral kupasını real alır clde real eler diyorum http://nimg.sulekha.com/sports/thumbnailfull/josep-guardiola-2009-9-22-19-10-14.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2010/11/30/article-1334324-0C49E5F5000005DC-439_306x440.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Barça süpürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 3 madrid galibiyeti 1 beraberlik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar