Laorx Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Mayhem said: irin sen bana toka alcaktın o aklıma geldi şimdi. neyse. olum hiç mi sevgilinizi şaşırtacak birşey yapmadınız yahu? op burada kendisinin sürekli küçük süprizlerle sevgilisini şaşırtabildiğini ama hiçbirimizin bunu başaramadığını vurgulamış. mezarcı canını senin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 bence pepsi kapaklarindan sanatsal bi calisma yapabilirsin. tititi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Evet ona böyle bi süpriz yapabilirsin, http://4.bp.blogspot.com/_aUR7kLMsSOI/Sh_eL9ijyhI/AAAAAAAAATw/oI2uZqYMRIA/s400/seda_sayan_pepsi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 striptiz yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ama küçük striptizler yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 boyutu beni ilgilendirmez, o sevgilinin sorunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://forum.paticik.com/read.php?27,5476343 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ben gece pizza alıp evine gitmiştim, facebookdan da manili doğumgününü kutlamıştım. diğer gün de tüm arkadaşlarını çağırıp mangal yaktıydım. öküzüm falan ama biliyordu öküz olduğumu hoşuna gittiydi heheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 behzat ç. harun gibisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 tanışmadık daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 evlenme teklif et.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 cekilise katil ve onun kalbini kazan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 napae said: Öyle bişeyi benim annemin arkadaşının kocası yaptı. İkiz kızları var bi de. Bilmemkaçıncı yıldönümlerinde iki tane kitap bastırtmış. İçinde işte kadınla adamın tanışmasından çocukların doğumuna kadar olan bütün fotoğraflar ve her birinin altına da bişeyler yazmış adam. Adamın daha sonradan gay olduğu ortaya çıktı. bizim bi arkadaşın sevgiliside ona bunun aynısının yaptı ,kız doldurmuş koca bir defteri her sayfaya fotolar koymuş bişiler yazmış şiirlerini anılarını falan.doğum gününden 2 gün sonra ayrıldılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Büyük konuşmamak lazım tabi de, öyle romantikliklere gelemem ben. Kafasına indiririm kitabı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 romantik olsak kafamıza kitap yeriz, olmazsak öküz oluruz.. ben anlamıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Naz vuruyorsa haklıdır, sorgulamayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 isimle hitap ettiğine ve desteklediğine göre, sorgulamadan geri çekiyorum sorumu.. benim adim vahit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
liberal Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 hem ne hediye alacam lan kıza hesapta "özel" denilen günlerde.. ben sevgilimi doğum gününde ya da sevgililer gününde sevmiyorum ki. ben sevgilim her gün her dakika seviyorum. yok hediye mediye hem.. http://cdn0.knowyourmeme.com/system/icons/3619/original/Untitled-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 ulan param yok demiyosun da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 lemuria said: romantik olsak kafamıza kitap yeriz, olmazsak öküz oluruz.. ben anlamıyorum.. Bu kadar fazla romantikliğe gerek yok, çok fazla öküz de olmamak lazım. Ortasını bulun işte. Bacısına göre değişiyo gerçi. Bana senede bir gül alabilirler mesela ama koca buket çiçekle gelirse kafasında paralarım. Hele ki bi de bütün gece o koca buketi yanımda taşımak zorunda kalırsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 mesela mangal yaksın dimi doğumgününde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Tam bir hödükmüşüm lan hahaha. Doğumgünüyse olabilir mangal, ama arkadaşları falan toplayıp. Daha özel bi günse başbaşa yemek isterimg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 doumgununde ba$ba$a bi$eyler ya$amak isteyen kiz kaldi mi abi hala. gizli parti organize et, filme goturuyorum diye cikar partiye gotur mesela. ha ben yaptim mi $imdiye kadar? hayir. aldim bi$ey gectim, yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lemuria Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 napae said: lemuria said: romantik olsak kafamıza kitap yeriz, olmazsak öküz oluruz.. ben anlamıyorum.. Bu kadar fazla romantikliğe gerek yok, çok fazla öküz de olmamak lazım. Ortasını bulun işte. Bacısına göre değişiyo gerçi. Bana senede bir gül alabilirler mesela ama koca buket çiçekle gelirse kafasında paralarım. Hele ki bi de bütün gece o koca buketi yanımda taşımak zorunda kalırsam. kusura bakmayın da, benim kız arkadaşım olsanız(hemen yanlış anlaşılmasın lütfen asılmıyorum kimseye) ve benim aldığım çiçeği bu sebeplerle "kafamda paralarsanız", sizi evire çevire bi temiz döverdim. hem de meydan dayağı, bütün konukomşu görecek şekilde. kadına el kalkmaz eyvallah da, bu şımarıklık cocukken yeterince terbiye edilmemişsiniz demek.. ve bir nokdata başlamak lazım.. saygılar.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar