Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kravat bağlama sanatı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
çok güzel :)[signature][hline]Bu gün asılıyorum
İnsanlar son kez kadehimi dolduruyor
Ama Bu Kes En kıymetli hazineleriyle
Gözyaşlarıyla .
Grandmaster zgrw

[Bu imza zgrw tarafından 28 august 2004 17:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Mezuniyet balosuna 5 saat kala, arkadas arabayi falan kiralamis, kiz hazir, her sey tamam... Tek eksik kravat... Webcam'i acip nasi baalayacaani anlatmam 1 saatimi aldi, ARGH!
Mesaj tarihi:
ilkokulda lastikli kravat takardık süperdi onlar beden dersinde kafamıza sarardık ninjacılık oynardık hatta[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
hehehe bende istem disi olarak sekil 3 deki gibi bagliomusum . en rahati ve hizlisi o . gerci allahtan okulda takmayica bisi demiolar cok rahatsiz bisi . taksam da sonuna kdr cekmiorm ztn kravat i boynuma ip gecirilimis de idam ediolarmis gibi hissediorm kendimi :P
Mesaj tarihi:
topici ben actım ama bende anlamadım estel yalnız degilsin :) belki anlayan olurda isine yarar diye actım zaten[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
said:
asinanyavuz, 10 Eylül 2004 12:06 tarihinde demiş ki:
çok iyi oldu ya liseye başlayacağım ama kravat bağlamayı bilmiyordum. bizde 6-7-8 dede kravat yoktu da :)

ben bu sene bitirecem hala bilmiyorum takma cok fazla;)[signature][hline]
My loving heart
Lost in the Dark
Mesaj tarihi:
Abi iyi hoş da sonuncuyu yapana kadar kravat biter zaten. Kısacık kalır.[signature][hline]I love you but, i love your butt.
Warning! A nuke has been launched!
Mesaj tarihi:
ehe sene başında birine bağlattırılır
sene sonuna kadar gevşet daralt yöntemiyle tak çıkar yapılır
baya bi gittim böyle
lise 1 falan, tak çıkar fazla olmaya başladı.öğrendim nasıl bağlandığını.
zor bişiy de diil ama öğrenmedim işte seneler boyu,garip.saçmalamışım.[signature][hline]It seems funny to me
How fucked things can be
Everytime I get ahead
I feel more dead
Mesaj tarihi:
said:
asinanyavuz, 10 Eylül 2004 12:06 tarihinde demiş ki:
çok iyi oldu ya liseye başlayacağım ama kravat bağlamayı bilmiyordum. bizde 6-7-8 dede kravat yoktu da :)

içimden çok pis "bizde de 6-7-8 nine kravat yoktu" esprisi yapmak geldi, yapmıyorum.[signature][hline]"Ben bir şeyi iki kere demeeeeem, iki kere demeeeeem." Sezai Gündoğdu
Mesaj tarihi:
Half-Windsorı yapıorm bn heue[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

• Yeni Oluştur...