Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 evet, profesyonel olarak paten ve ekipmanları satan web siteleri arıyorum. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ilk defa sordu adam böyle bir şeyi vallahi kafamıza mayhem yağacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sınıfmı atladın mayhem. kaykay la uğraşıyordun en son ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mayhem said: evet, profesyonel olarak paten ve ekipmanları satan yarışmayla beleşe veren web siteleri arıyorum. saygılar. fix'd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 HocaEfendi said: sınıfmı atladın mayhem. kaykay la uğraşıyordun en son ? yok hacı sınıf düşürdük yaşlandık diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 bu konu iyiymiş ben de alacağım. yazın varsa bildiğiniz düzgün bi site. bikaç ay önce çılgınca araştırmıştım. doğru düzgün bi yer bulamadım. meh =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Lyvanna_Dolores said: bu konu iyiymiş ben de alacağım. yazın varsa bildiğiniz düzgün bi site. bikaç ay önce çılgınca araştırmıştım. doğru düzgün bi yer bulamadım. meh =/ Alayim kacirayim seni sahillere, bisiklet yollarina, kayalim beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 çok hızlıyım bebek. yetişemezsin. nefesini keserim =* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 gg de yok mu loo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 gg dakiler çok tırt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Kiz arkadasima alicam ben de ucuzundan:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 ahaha niye ucuza kacion lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Güzelyalının arnavut kaldırımlarında otogar telaşlı bavul gibi gider artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Mayhem said: evet, profesyonel olarak paten ve ekipmanları satan web siteleri arıyorum. saygılar. lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yaz için bende düşünüyorum ama hiç bir fikrim yok şahsen. nedir iyi markalar fiyat aralığı vs? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bide bunların tekelerlek boyutları falan değişik sanırım http://www.amazon.com/Rollerblade-Fusion-Urban-Skate-Size-10/dp/B002UWALI2/ref=sr_1_2?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1307724407&sr=1-2 http://www.amazon.com/Rollerblade-ROLLERBLADE-TRS-DT5-SKATES/dp/B004G81R1S/ref=sr_1_1?s=sporting-goods&ie=UTF8&qid=1307724407&sr=1-1 ne fark oluyor ikisi arasında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 yolda sürmek veya skateparklarda kullanamya göre değişiyor bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 biri speed tekerlerinin çapı daha büyük dolayısıyla daha çok hız yapabiliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 amazon çok uyuz ya bişey beğenirim numaramı bulamam. zaten çok kıl bi ayak numaram var. lütfen biri adam akıllı site koysun şuraya terazisini kırcam ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 abec 9 alın çanağı patlatın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2011 bi kaç ergen paten sitesi dolaştım bu siteden bahsediyorlar paso http://www.grindhouse.eu/en/Shop.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar