Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

A3 Concept Saloon

GE-TA

Öne çıkan mesajlar

Ayrıca, VW eos' ta yenilgiyi kabul etti. Golf 5 döneminde cabrio yapmayan vw mecburen golf 6' ya cabrio yaptı.

Esh +1

Yukarıda bahsettigim durumun Audi içinde çok farklı olacagını düşünmüyorum. A3 cabrio ve a5 cabrio arasını a3 saloon cabrio konması anlamsız olur.
Sosyal ağlarda paylaş

biliyodum böyle kefalleyeceğinizi. a3 cabrio eos gibi değil ki, eos tam boy doğru düzgün arka koltukları ve bagajı olan metal tavanlı coupe-cabriolet. a3 cabrio tamamen farklı ondan. gerçi tt roadster var diyeceksiniz, tt roadster ve a3 cabrio'nun arasındasıkışıp kalmış bi model olurdu, audi için iyi olmazdı ama benim için iyi olurdu sdfds.
Sosyal ağlarda paylaş

Mr_Hand said:

biliyodum böyle kefalleyeceğinizi. a3 cabrio eos gibi değil ki, eos tam boy doğru düzgün arka koltukları ve bagajı olan metal tavanlı coupe-cabriolet. a3 cabrio tamamen farklı ondan. gerçi tt roadster var diyeceksiniz, tt roadster ve a3 cabrio'nun arasındasıkışıp kalmış bi model olurdu, audi için iyi olmazdı ama benim için iyi olurdu sdfds.

Bir önceki sayfada diyeceklerimi tekrarlayayım:

Bmw 1 cabrio
VW Eos

bu iki örnek zaten hali hazırda pazarda mevcut ve satışları ortada. Audi kalkıp olmayan bir pazar için neden ürün çıkarsınki?

VW, Eos için yenilgiyi kabul etmiş, Golf 6 cabrio çıkarmış. Bmw ise Türkiye' de 1 cabrio bile satmıyor. Dünyada ise kaç tane sattıgı muamma.

a3 cabrio ve tt roadster ikisi de bez tavanlı. Sana eos alıp tt ön farı, a3 arka stop grubu takmak lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

Redogski said:

prozzak said:

...
Audi kalkıp olmayan bir pazar için neden ürün çıkarsınki?
...

Yeni bir pazar yaratmak için?:P
başarılı olur olmaz orasını bilmem:D

Olmayan bir pazardan kastım orada hacmi oldukça düşük düzeyde olan bir pazarı kast etmiştim. Bu ürün gamının içinde bulundugu bir pazar hali hazırda mevcut fakat durum ortada..

Audi de bile bile lades demez diye düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Cabrio aMerikan pazari icin cikar. Bazi cabrio arabalar coupelarindan cok satiyor Orada.

prozzak said:

Mr_Hand said:

Bir önceki sayfada diyeceklerimi tekrarlayayım:

Bmw 1 cabrio
VW Eos

bu iki örnek zaten hali hazırda pazarda mevcut ve satışları ortada. Audi kalkıp olmayan bir pazar için neden ürün çıkarsınki?

VW, Eos için yenilgiyi kabul etmiş, Golf 6 cabrio çıkarmış. Bmw ise Türkiye' de 1 cabrio bile satmıyor. Dünyada ise kaç tane sattıgı muamma.

a3 cabrio ve tt roadster ikisi de bez tavanlı. Sana eos alıp tt ön farı, a3 arka stop grubu takmak lazım :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...