GE-TA Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 güzel, her concept gibi :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 yani evet konsept olarak fena durmuyor.da araba kesinlikle böyle olmicak tabi.hem sedan a3 fikri bile bana saçma geldi açıkcası audinin inatla her arabayı birbirine benzetmesine uyuz oluyorum ahha yakında tt sedan da cıkarırlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ben a9 a10 a11 diye giderek limuzin çıkartmalarından korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 abi bu firmalar madem bu arabalari uretmeyecekler yine boyle tanitiyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Selam, Red said: ...hem sedan a3 fikri bile bana saçma geldi açıkcası... +1 Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 sedanı bilmem de eos gibi bi audi modeli iş görür aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 sinyaller güzelmiş gerisi hepsi aynı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 çok iyi duruyor da konsept yerine artık şöyle futuristik araçları seri üretime geçseler de sevinsek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mr_Hand said: sedanı bilmem de eos gibi bi audi modeli iş görür aslında. Bence anlamsız olur. Bmw 1 cabrio yu yaptı. Ben sadece 1 tane gördüm. Yurtdışı satışlarının da muazzam oldugunu düşünmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mr_Hand said: sedanı bilmem de eos gibi bi audi modeli iş görür aslında. A3 cabrio var zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ayrıca, VW eos' ta yenilgiyi kabul etti. Golf 5 döneminde cabrio yapmayan vw mecburen golf 6' ya cabrio yaptı. Esh +1 Yukarıda bahsettigim durumun Audi içinde çok farklı olacagını düşünmüyorum. A3 cabrio ve a5 cabrio arasını a3 saloon cabrio konması anlamsız olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ar cabrio vardı, iyidi hoştu bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 biliyodum böyle kefalleyeceğinizi. a3 cabrio eos gibi değil ki, eos tam boy doğru düzgün arka koltukları ve bagajı olan metal tavanlı coupe-cabriolet. a3 cabrio tamamen farklı ondan. gerçi tt roadster var diyeceksiniz, tt roadster ve a3 cabrio'nun arasındasıkışıp kalmış bi model olurdu, audi için iyi olmazdı ama benim için iyi olurdu sdfds. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Çok hoş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Mr_Hand said: biliyodum böyle kefalleyeceğinizi. a3 cabrio eos gibi değil ki, eos tam boy doğru düzgün arka koltukları ve bagajı olan metal tavanlı coupe-cabriolet. a3 cabrio tamamen farklı ondan. gerçi tt roadster var diyeceksiniz, tt roadster ve a3 cabrio'nun arasındasıkışıp kalmış bi model olurdu, audi için iyi olmazdı ama benim için iyi olurdu sdfds. Bir önceki sayfada diyeceklerimi tekrarlayayım: Bmw 1 cabrio VW Eos bu iki örnek zaten hali hazırda pazarda mevcut ve satışları ortada. Audi kalkıp olmayan bir pazar için neden ürün çıkarsınki? VW, Eos için yenilgiyi kabul etmiş, Golf 6 cabrio çıkarmış. Bmw ise Türkiye' de 1 cabrio bile satmıyor. Dünyada ise kaç tane sattıgı muamma. a3 cabrio ve tt roadster ikisi de bez tavanlı. Sana eos alıp tt ön farı, a3 arka stop grubu takmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 1 cabrio çok güzel bi araç bu arada. konsept de güzel olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 prozzak said: ... Audi kalkıp olmayan bir pazar için neden ürün çıkarsınki? ... Yeni bir pazar yaratmak için?:P başarılı olur olmaz orasını bilmem:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Redogski said: prozzak said: ... Audi kalkıp olmayan bir pazar için neden ürün çıkarsınki? ... Yeni bir pazar yaratmak için?:P başarılı olur olmaz orasını bilmem:D Olmayan bir pazardan kastım orada hacmi oldukça düşük düzeyde olan bir pazarı kast etmiştim. Bu ürün gamının içinde bulundugu bir pazar hali hazırda mevcut fakat durum ortada.. Audi de bile bile lades demez diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Cabrio aMerikan pazari icin cikar. Bazi cabrio arabalar coupelarindan cok satiyor Orada. prozzak said: Mr_Hand said: biliyodum böyle kefalleyeceğinizi. a3 cabrio eos gibi değil ki, eos tam boy doğru düzgün arka koltukları ve bagajı olan metal tavanlı coupe-cabriolet. a3 cabrio tamamen farklı ondan. gerçi tt roadster var diyeceksiniz, tt roadster ve a3 cabrio'nun arasındasıkışıp kalmış bi model olurdu, audi için iyi olmazdı ama benim için iyi olurdu sdfds. Bir önceki sayfada diyeceklerimi tekrarlayayım: Bmw 1 cabrio VW Eos bu iki örnek zaten hali hazırda pazarda mevcut ve satışları ortada. Audi kalkıp olmayan bir pazar için neden ürün çıkarsınki? VW, Eos için yenilgiyi kabul etmiş, Golf 6 cabrio çıkarmış. Bmw ise Türkiye' de 1 cabrio bile satmıyor. Dünyada ise kaç tane sattıgı muamma. a3 cabrio ve tt roadster ikisi de bez tavanlı. Sana eos alıp tt ön farı, a3 arka stop grubu takmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 prozzak said: Mr_Hand said: Bmw ise Türkiye' de 1 cabrio bile satmıyor. Dünyada ise kaç tane sattıgı muamma. 1 cabrio bile satmıyor derken, herhangi bir cabrio mu, bmw 1 cabrio mu? :D zira 3 cabrio, 6 cabrio gayet satan araçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tbN80CvX5t8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 mercedes şu sınıfa el atsada a3 ve 1 kasa utansalar ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 synthesizer said: prozzak said: Mr_Hand said: Bmw ise Türkiye' de 1 cabrio bile satmıyor. Dünyada ise kaç tane sattıgı muamma. 1 cabrio bile satmıyor derken, herhangi bir cabrio mu, bmw 1 cabrio mu? :D zira 3 cabrio, 6 cabrio gayet satan araçlar bu ne lan auhauhfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mr_Hand said: synthesizer said: prozzak said: Mr_Hand said: Bmw ise Türkiye' de 1 cabrio bile satmıyor. Dünyada ise kaç tane sattıgı muamma. 1 cabrio bile satmıyor derken, herhangi bir cabrio mu, bmw 1 cabrio mu? :D zira 3 cabrio, 6 cabrio gayet satan araçlar bu ne lan auhauhfdfdsçaktırma bug var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Spor Patinaj A3 Concept Saloon
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=tbN80CvX5t8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2011 mercedes şu sınıfa el atsada a3 ve 1 kasa utansalar ahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 synthesizer said: prozzak said: Mr_Hand said: Bmw ise Türkiye' de 1 cabrio bile satmıyor. Dünyada ise kaç tane sattıgı muamma. 1 cabrio bile satmıyor derken, herhangi bir cabrio mu, bmw 1 cabrio mu? :D zira 3 cabrio, 6 cabrio gayet satan araçlar bu ne lan auhauhfdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mr_Hand said: synthesizer said: prozzak said: Mr_Hand said: Bmw ise Türkiye' de 1 cabrio bile satmıyor. Dünyada ise kaç tane sattıgı muamma. 1 cabrio bile satmıyor derken, herhangi bir cabrio mu, bmw 1 cabrio mu? :D zira 3 cabrio, 6 cabrio gayet satan araçlar bu ne lan auhauhfdfdsçaktırma bug var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2011 Mr_Hand said: synthesizer said: prozzak said: Mr_Hand said: Bmw ise Türkiye' de 1 cabrio bile satmıyor. Dünyada ise kaç tane sattıgı muamma. 1 cabrio bile satmıyor derken, herhangi bir cabrio mu, bmw 1 cabrio mu? :D zira 3 cabrio, 6 cabrio gayet satan araçlar bu ne lan auhauhfdfdsçaktırma bug var haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Öne çıkan mesajlar