Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Merhaba; Bu sabah 15 senelik dostum, artık ailemizin bir üyesi, neredeyse beraber büyüdüğüm labrador-cooker kırması köpeğim hayata gözlerini son kez yumdu. Yaşlıydı tabii, arka ayakları zor kalkıyor, kulakları artık duymuyordu ama yine de böyle bir sona bir türlü alıştıramıyor insan kendini. Kendisi son gece olacakları anlamışçasına teker teker odaları ziyaret edip hepimize kendini sevdirdi kendince veda etti, yurtta kalan kardeşimi özellikle aradı, bulamayınca da onun odasında belki gelir ümidiyle uykuya daldı. O bile kabullenmişti yani, ama bana hala zor geliyor. Zamanında gerek şofben zehirlenmesi sırasında babamın hayatını kurtarmış, gerek istanbul depreminde bizi uyarmış, bu kadar güçlü bir duygusal bağ kurduğum köpeğimin ölümünü yola gömüp sıradanlaştırmak istemedik, biraz internetten araştırdık, Tuzla'da hayvan barınağının orada hayvan mezarlığı varmış. Götürüp orada gömdük. Konu bu değil tabii, böyle olsa kişisele açardım. Sadece biraz içimi dökesim geldi konuyu açarken. Konu şu; mezarlık için barınağa gittiğimizde henüz oraya yeni getirilmiş yine labrador cinsi 8 aylık dişi bir köpek gösterdiler bize. Aşıları yapılmış, kısırlaştırılmış. Cins köpek üstelik de. Tabii şu anki psikolojiyle yeni bir köpeğe hazır değiliz ailecek, ancak "bu köpek cins köpek, bu koşullara alışık değil, kısa sürede aile bulunamazsa çok dayanmaz" lafı da içime işledi. Kısaca, şu aralar yeni köpek almayı düşünen varsa bir Tuzla barınağına gidip köpeğe bakın derim. Gayet şirin, sevecen bir köpek zaten. Genç sayılır, 7-8 aylık, kısırlaştırılmış, aşısı yapılmış, dişi labrador. İlgilenen varsa barınağın telefonunu da verebilirim. Bir hayat kurtarmış olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 :( başın sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 evde hayvan beslenmez : 2:10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ahahahhaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 her konuyu da trollemeyin be. geçmiş olsun :/ (bu tür durumlarda ne denir bilemedim, bilen öm'den bildirsin, ciddiyim.) i iz seriouz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 hayvanın ölümü çok kötü oluyor. benimde köpeğim 15 yaşında ölmüştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 başın sağolsun. tarif edilemez bir acı, yaşamadım ama tahmin etmeye çalışıyorum. umarım biran önce normal hayatına dönersin diyebileceğim tek şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 labrador da çok güzel köpektir ya. yalnız yaşasam düşünürdüm ciddi ciddi. ama şimdi annem falan kıyamet koparır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 benimkide 18 yaşında ölmüştü insan uzun bir süre kendine gelemiyor. ben de 6 yıl bekledim sonra golden aldım, zor hayvanlar ama insanın canına can katıyorlar. ailede daha yeni bir golden daha evlat edindik haberimiz olsaydı bunu alırdık :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 seninki de tam reşit olmuşken ölmüş kötü be :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 -- moved topic -- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar