Ren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sanıyorum şu kulak içi temizleme çıbıklarının yanlış kullanımından, ya da pislikten(ne kadar kaba bir kelimeymiş lan) sol kulağımda bir tıkanıklık var. yani duyamayacak kadar değil fakat yatarken o tarafı yastığa koyduğum an tıkanıyor mesela. gün içinde de tıkanıyor bazen. şimdi buraya kadar birilerine çemkirecek birşey yok ama çemkirme ihtimali bundan sonra başlıyor; hastanelerde tedavi için önce yumuşatıcı sıvı ardından basınç yardırıyorlarmış kulağa. sıfır gibi oluyormuş. lakin zamanında devlet hastanesi dişçisi efsaneleri ile yeteri kadar korkutulduğumdan ve ayrıca az buz müzik işlerine de el atmaya çabaladığımdan var olan müzik kulağımın da içine ederim diye tırsıkladım hafiften. türk doktoru!!1 türk hastanesi!1! diye gidip elimize almayalım kulağımızı? gerekliyse yer: izmir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bı bok yok onda gel bende yaparım gıt yaptır devlette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 baya bi önce denizde kulağıma su kaçtığı için bi rahatsızlığım olmuştu doktora gittiğimde iğrenç bi tedavi uyguladı dediğin gibi basınç yardırdılar kulağın çınlıyo gibi hissediyosun fazlaca ayrıyetten tüm pisliğide temizleniyo bi zarar vermez ama iyi bir anı değil benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 İstanbul'da bir çok devlet hastanesinde kulak temizletim hiç sorun çıkmadı bende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 burnunu elinle sık, kafanı sola doğru eğ ve sallayarak hmmmppff yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 görende açık kalp ameliyatına gireceksin sanar lan gel ben yapayım sana o temizleme işlemeni sokayım kamışı çekeyim sonra cola içer gibi al sana temizlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Llama said: görende açık kalp ameliyatına gireceksin sanar lan gel ben yapayım sana o temizleme işlemeni sokayım kamışı çekeyim sonra cola içer gibi al sana temizlik midem bulandı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 başını tıkanık kulağın olduğu yöne 90 derece eğip zıpla. sorun çözülmediyse gönül rahatlığıyla devlete gidebilirsin bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 kulağımın içinde mum yaksam olmaz mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karasimsek Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 direk kulağının içindekileri yak gittiğinde ne kadar çok şey olduğunu görüceksin zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 kulak çubuğu sakat bişey ve kesinlikle öyle kulağa daldırıp içeriyi temizlememek gerekiyor kirleri alıyor ama bir o kadarını da içeri ittiriyorsun. ama bağımlılığım var haftada 2-3 kanatana kadar kaşırım. o yüzden de senede bir gider bu kulak temizleme işlemini yaptırırm. alıştım artık. bu da böyle bir anımdır: hiç unutmam bi kere yazın kum kaçmıştı kulağıma. 1 sene sonra kulağımda sorun var diye gittim. o kumlar kalmış etleşmiş artık kulakta. onların çıkarılışı baya sancılıydı ama bu normal temizleme işlemi biraz can sıkıyor o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 içeriye bir pompa yardımıyla hava veriyor. sonra şorolop ne varsa dışarda. bende konserve, şambrel, bisiklet falan çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Llama said: görende açık kalp ameliyatına gireceksin sanar lan gel ben yapayım sana o temizleme işlemeni sokayım kamışı çekeyim sonra cola içer gibi al sana temizlik hakkaten bööö... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 sen askeriliğide 5 yıldızlı birlikte yaparsın olurmu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 http://www.kulaktemizleme.com/ baya övüyorlar bi bak istersen.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 bi boka yaramayan bi alet o be.. gerçi ona kanana her bişiyi ittirebilirsin, o bakımdan süper bi alet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 benimde kulaklar agir isitir yillardir, bagirarak konusuyorum boyle. ya benimde kulaklar pis ya da hakketen gg oldular. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 uzunca bi çınlama olduysa işitme gg olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 DEVLET HASTANELERİ ÖLDÜRÜYOR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 walla ben trafik kazası yaptığımda sağ el bileğime yanlış teşhis koymuştu devlet hast.10 günlük dayanılmaz arğılar sonucu özel hast. de ameliyat olmuştum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Japonların şöyle çıbıkları var http://2.bp.blogspot.com/-55PgqKjbZBs/TWBfMkHRXcI/AAAAAAAAAHE/T9j06k7X7Vs/s1600/t1larg.ear.cleaning.jpg http://pingmag.jp/images/article/christmasU05.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 jacabo said: Llama said: görende açık kalp ameliyatına gireceksin sanar lan gel ben yapayım sana o temizleme işlemeni sokayım kamışı çekeyim sonra cola içer gibi al sana temizlik midem bulandıadsffgsaadsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar