Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

devlet hastanesi güven meselesi

Ren

Öne çıkan mesajlar

sanıyorum şu kulak içi temizleme çıbıklarının yanlış kullanımından, ya da pislikten(ne kadar kaba bir kelimeymiş lan) sol kulağımda bir tıkanıklık var. yani duyamayacak kadar değil fakat yatarken o tarafı yastığa koyduğum an tıkanıyor mesela. gün içinde de tıkanıyor bazen.

şimdi buraya kadar birilerine çemkirecek birşey yok ama çemkirme ihtimali bundan sonra başlıyor; hastanelerde tedavi için önce yumuşatıcı sıvı ardından basınç yardırıyorlarmış kulağa. sıfır gibi oluyormuş.

lakin zamanında devlet hastanesi dişçisi efsaneleri ile yeteri kadar korkutulduğumdan ve ayrıca az buz müzik işlerine de el atmaya çabaladığımdan var olan müzik kulağımın da içine ederim diye tırsıkladım hafiften.

türk doktoru!!1 türk hastanesi!1! diye gidip elimize almayalım kulağımızı?

gerekliyse yer: izmir.
Sosyal ağlarda paylaş

baya bi önce denizde kulağıma su kaçtığı için bi rahatsızlığım olmuştu doktora gittiğimde iğrenç bi tedavi uyguladı dediğin gibi basınç yardırdılar kulağın çınlıyo gibi hissediyosun fazlaca ayrıyetten tüm pisliğide temizleniyo bi zarar vermez ama iyi bir anı değil benim için
Sosyal ağlarda paylaş

kulak çubuğu sakat bişey ve kesinlikle öyle kulağa daldırıp içeriyi temizlememek gerekiyor kirleri alıyor ama bir o kadarını da içeri ittiriyorsun.

ama bağımlılığım var haftada 2-3 kanatana kadar kaşırım. o yüzden de senede bir gider bu kulak temizleme işlemini yaptırırm. alıştım artık.

bu da böyle bir anımdır: hiç unutmam bi kere yazın kum kaçmıştı kulağıma. 1 sene sonra kulağımda sorun var diye gittim. o kumlar kalmış etleşmiş artık kulakta. onların çıkarılışı baya sancılıydı ama bu normal temizleme işlemi biraz can sıkıyor o kadar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...