xaty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Laptop fanının bir süre önce iş görmediğini düşündüğümden bilgisayarı açıp fanı temizlemeye, kontrol etmeye kalkışmıştım. Biraz maceralı geçmişti ama amacıma ulaşmıştım. Laptop biraz sesli de olsa (sanırım bir yerine zarar verdim) çalışıyor ve pc'yi soğutuyordu, oyunlarda sorun olmuyordu ısınmadan kaynaklanan. Dün yine pc'den ses çıkmamaya başladı, ekran kartının 90 derecenin üzerine çıktığını bir programdan öğrendim. Muhtemelen içini açıp temizlesem ya da biraz müdahale etsem düzelecek ama daha sonra yine aynı sorun ortaya çıkacak. Bu fanları değiştirmek, yenisini/daha iyisini almak gibi bir imkan var mı? (Alternatif çözümler de olabilir soğutma için..) Aleti servise falan vermek istemiyorum, ne kadar olduğunu bilmediğim bir süre ellerinde tutacaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Özel fanlar var. Mucizeler yaratabiliyor ama Türkiye'de fiyatları tuzlu biraz bildiğim kadarıyla. Ekran kartı çok pahalı bir şey değilse pek değer mi bilemiyorum. Karta özel değil de, iyi bir standard fan alıp bir şekilde kart üstüne tutturanlar da var. Ama ya düzgün bir heatsink olması lazım ya da fan ile heatsink/kart arasında çok az boşluk kalması lazım. Biraz fantazi işi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 laptop pc'yi mi soğutuyo? ben anlamadım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Fan fiyatlarına baktım da 70$'lardan başlıyor bulabildiklerim. Ama bazen fan hiç çalışmıyormuş gibi geliyor, ses yok, deli gibi ısınıyor.. aktiftablet said: laptop pc'yi mi soğutuyo? ben anlamadım? ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 ısınsın bişolmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 O ısınınca ben de ısınıyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar