Pipet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 inci'den arak metin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ya ne kasıosun kasten bi noksanlık yap sora her türlü yapacağı bi yardım iste misal fiş kestikten sora sakız da almam lazımdı onu da alabilir miyim de, sorun değil dedikten sonra yıllardır bu bime gelirim bu kadar güleryüzlü (tatlı sevimli iyi kalpli taş gibi kütür kütür) kasiyer görmedim de. sonra profit. bu gidişle iş çıkışına gide gide bi gün erkek arkadaşının onu işten aldığı güne denk geleceksin iyice moralin bozulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 beyler küheylan benim. ben doğduğumda.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kredi kartini kasada unut yanlislikla. bimin tam adresni ver bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
acilmisti Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bi de şöyle bişi var. hadi diyelim açtım ağzımı döktüm lafları. bu noktadan sonra kız kabul ederse zaten sorun yok, biraz daha konuşup randevu alırız. kabul etmezse ne dicem, "hmmm iyi madem" ya da "neyse o zaman, iyi akşamlar" böyle bişi mi dicem çok ezik. ya da suskun bi şekilde başım eğik mi uzaklaşıcam. bi de kızın tepkisi çok fena baltalıyor bu işi. "hadi ordan be" gibi bişi söylerse kalırım ben orda o şekilde (normalde konuşamayan ben). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ya kız bimde çalışıyo amma kasıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 SEN KAYBEDERSIN DE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bence kiza iltifat edilicekse, munis, kedi canini senin gibi kaliplar kullanmali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kizin ismi yokmu yakasinda? facebooktan arayip bulmaya calis ne billim gungoren bim calisanlari diye bi grup vardir belki :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi ne farkedicek ne dedigi takarsan kafana sonrasını olmaz ki sonunu düşünen kahraman olamaz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 la nolcak ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 abi yakışıklı adamsın, paticik de fake hesabın bile var. yani çok fazla bim kullanacak bi adam değilsin. kız hadi bakalım abicim dükkanın önünü kalabalık etmeyelim derse, bir daha ne gidiceksin bim e falan. e hatun da bim de çalışıyor zaten yoktur gece hayatı falan, o da seni bi yerde görmez. sıkıntı yok. hadi kilitleyelim başlığı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 direk randevu isteme. facebook msn falan var mı ya eklesem seni de. yüzyüze olmayınca daha rahat kotarırsın randevu işini. onu yapmak apayrı bi episode çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 hangi bimde çalışıyo kız gidip senin yerine yazabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 en kötü kadınım ol de kabul ederse zaten kadının olur etmezse vur kafasına tekrar sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 DoruK said: direk randevu isteme. facebook msn falan var mı ya eklesem seni de. yüzyüze olmayınca daha rahat kotarırsın randevu işini. onu yapmak apayrı bi episode çünkü. sen de mi mp3 dinliyosun en sevdigim gurup msn var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bimde çalışıosa fakir olma ihtimali yüksek. git ucuza al bi 0,01 karat tektaş, çıkar vur kasaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 adam introduction to relations 101 dersinde daha onu alistirmaya calisiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 üşüyorsan arkana kalın bir şeyler vereyim de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 aklıma geldi de ben bir kez levis'da çalışan kızdan yeni sezon ürünler ne zaman gelcek ayağına numarasını almıştım o an simultene gelişti fikir olay vs. iyidi deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 hangi cemaattensin diye girebilirsin konuya bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ben buna benzer bişeyi bir barda yaşamıştım. max ayar alıyosun abi. o kadar peki diyip gidoysun sonra oraya bir daha girmiyodsun. e burası altı üstü bim. ne kaybedicen bimden alışveriş yapmassan. hedef çok müsait bi nokta da bence saldır yani direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 "roket adam" said: üşüyorsan arkana kalın bir şeyler vereyim de arka dedi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 pipet hatunun da sen de gözü varmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yarin git sosis, sucuk salam filan bi suru et urunu al, kasaya gittinde, aldiklarini arasina cikarip penisini de koy, sirayla aldiklarini okuturken penise gelince ay penis derken, WHA-PAP diye carp azina, sonra kosaraka kac, bi daha da o mahalleye ugrma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar