samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Selamlar, Arabadan pek anlamıyorum da. 1 Ay oldu alalı otoparka bırakıyorum. 2 gün önce bıraktım bu akşam alacam dedim arabayı gittim elemanlar aktarma kablosuyla benim aküye diğer arabayı bağlamışlar, akün bitmiş abi falan dediler. Dedim manyakmısınız araba yeni ne bitmiş, heralde kontağı tam kapamadılarmı diye düşündüm. Neyse kabloyu bi değdirdi sonra marşa bastık çalıştı araba. Bişi olmaz falan dedi de eleman yani tabi içim bir bulanmadı değil. Sorun çıkarmı ilerleyen dönemlerde falan sizce ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kontagi acik unutmu$lardir. bi$ey olmaz akuye, cali$tirsaydin arabayi bi yarim saat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 çalıştırıp m.köyden levente gittim geldim zaten bir sorun olmadı da işte ne biliyim öyle bir telaş aldı içimi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Kontağı değil de park lambalarını falan açık unutmuşlardır kesin. Sömürüyor aküyü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 aseksüel bir sorun diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 aktuel diye okumu$tum ben de, o yuzden girdim konuya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Selam, Bence normal bir durum. Eğer tekrarlarsa akünün ölçümlerini yaptır, sorun halinde garantiden değiştirirler. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 araba kaç model ve ne marka ona bağlı biraz. şimdiki arabalarda akü tamamen boşalmadan eco mode'a geçiyorlar. eğer akü sıfırlanmışsa epey bir ömür kaybın olacaktır.belki su ekletmen de gerekebilir bu durumda. bi de sıfırlandıysa ve kaliteli bir akü değilse akım dalgalanmaları ile ilgili sorunlara bağlı yolda kalabilirsin; ama uzun yola falan çıkmıyorsan dert etme bunu, az rastlanan bir durum zira. uzun yola gidiyorum dersen mutlaka baktır aküne, kuş uçmaz kervan geçmez bir yerde kalma riskine girme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Araba 0 suzuki splash 1 ay oldu alalı, akü vatra. Neyse bakalım haftasonu park sensörü taktıracam servisinde onlara bi danışırım olmadı. Teşekkür ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 kuru tip akudur. evet aku bi kac kere boyle bo$alirsa omrunden gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar