Sam Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2011 KİZÜENAİ??!!! KİZÜENAİ??!!! KİZÜENAİĞHHH??!!! KİMARU KA?!! KİMARU KA?!! KİMARU KAAAAAAHHHH?!! hanço'yu onizuka'daki müdür yardımcısının seslendirdiğini bu bölüm farkettim, orada onizuka'nın delirttiği zamanlardaki gibi yırtınmaya başlayınca ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 ahah 8 baya iyiydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2011 PİNNNZZZOROOOAAAAAĞĞĞHHHKKK!!!! 8 yazık acıdım adama en sonunda lol bir de türk tv'sinde yayınlansa nasıl epik olur ama HEPÜYEEEEEEEKKKKKK!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wryyy Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2011 bunun mangasini bitirdim 4. arc guzel ama ilk 3 unu daha cok begendim. ayrica su cok guzel bir planim var sonra kulaga fisildama olayindan vazgecseler daha da iyi olacak hersey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2011 12 şu kadar güzel tasvir edilebilir ha kumarbazın saplandığı batak. cidden adını hakediyor paçinko makinesi. (:P) salya sümük dağıldı adamcağız ya ehu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2011 Eveet 15 ile başlamış oluyor Kaiji vs. Bog. Mangada baya epikti animede de harika olacağına kuşku yok. 15 Of o tırnak sahnesi ne fenaydı. Mangada okurken o kadar hissetmemiştim ama şimdi ses+video olunca direk insanın içine işliyor. Üstelik herkesin bir şekilde küçük versiyonunu tattığı, bildiği bir acı olduğu için daha da hissedilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2011 monster'daki dedektif geldi aklıma, bilen bilir. cidden urgh bir durumdu. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 paçinkoda böyle gerilim yapabilmek de cidden iş, mangaka kızmabirader oynatsa ölüm-kalım savaşına çevirebilecek kapasitede. 18'in en sonunda gösterdiler adamı. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2011 Üstelik bir tek Kaiji değil, diğer mangalarında da bu gerilimi tutabiliyor. Fukumoto'nun kötü bir mangasını bilmiyorum. Baka updatesden Fukumoto'nun çevirilmiş bütün mangalarını tavsiye ederim. Kaiji sevenler özellikle gambling emperor zero'yu da baya seveceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2011 herhalde arc bitmiştir diye 9 dan itibaren izledim 18de kaldım öyle bitmemiş meğer eheh. Sam said: monster'daki dedektif geldi aklıma, bilen bilir. cidden urgh bir durumdu. :X herhalde ilk defa bir animede sahne atladım cidden çok pis sahne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 başka arc olmayacak zaten, sadece iki arc'tan ibaret yapacaklardı bu defa. fazla yaymışlar ama bence bu arc'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2011 Daha dur neler olcak... Bence Kaiji'deki en iyi archlardan birisi pachinko arch. Tabi böyle animede haftada bir izleyince aynı heyecanı yaratmıyor ama mangada 8 volume mangayı bir defada okumuştum heyecan o kadar doruktaydı. Hem üstelik daha neler var bu arch bu kadarcık değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 canım benim ya fukumoto sensee, adam ne güzel çalışmalarının karşılığını almaya başladı. çok seviniyorum böyle sevdiği işi yapıp başarılı olan insanları gördükçe. :) teiai moruğu fazla fallout oynamış ehu. adamdan cidden korkulur ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Manga'da biraz daha farklıydı. Mangada "savaş olunca politikacılar el koyabiliyor, benim bütün zenginliğim politikacıların elinde. Gerçek zenginin dünyada ne olursa olsun lüks içinde yaşayabilmesi, ne olursa olsun mallarının tek sahibi olması gerekir" civarında birşeyler diyordu yanlış hatırlamıyorsam. Ayrıca Hyoudou 2. dünya savaşını görmüş adam, gayet doğal aslında böyle düşünmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 ben de baştan öyle anladım ama sonra değiştirdi, belki de çeviren sub grubu saçmaladı. triad'ınkini arşivleyeceğim zaten her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2011 Hatta buldum sayfaları şimdi. Random goon 100 milyon yen dedikten sonraki kısım: http://i56.tinypic.com/avr4lg.jpg http://i56.tinypic.com/255jqra.jpg http://i51.tinypic.com/1fz18l.jpg http://i56.tinypic.com/2469hsi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2011 evet doğrusu bu, nutbladder saçmaladı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 21 TOTSUNUYÜ! TOTSUNUYÜÜÜ!! TOTSUNUÜÜÜEEEAAAĞĞGGGHHHH!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cystein Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2011 bu harbi güzel mi ya? bana da bi çinli arkadaş anlattı biraz. ama ö yle boktan anlattı ki adamın biri var kumar oynuyo peşine adamlar düşüyo ee e işte yeniyo kumarla nası lan abi işte kurtuluyo falan yırmık mı atmış? ?? nası kurtuluyo olm abi işte survivor NASI LAN?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Cystein said: bu harbi güzel mi ya? bana da bi çinli arkadaş anlattı biraz. ama ö yle boktan anlattı ki adamın tefeci örgüte (illuminati gibi bunlar) ÇOK borcu var, bu tefeci örgütün liderinin en büyük eğlencesi de borç silme karşılığı kafasından uydurduğu abuk sabuk, psikoloji ve şansa dayanan akıl oyunlarında oyuncak yapmak borçluları. olaylar gelişir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 23 DAGA!! SHIKAAAAASSHH!! AKUMA AKUMA AKUMMAAAAAH! Sonuna geldik, son bölüm haftaya. Buralar animede pacingden dolayı epikliğini yitirmiş biraz ama gene de baya iyi. Mangada ilk okuduğumda mükemmel gelmişti bana, belkide şimdi olacakları bildiğimden daha az etki ediyordur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 mükemmel gidiyor (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 NANCAAAA KOREVAAAA??!!!! TAMA! TAMA! TAMAAĞHHHH!! o tamaların böyle ağır ağır, endamlı gidişi nasıl bir süreçtir, saçları dökülüp beyazlayacak kaiji ve içico'nun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 gene bitmeyi ya bu arc her seferinde hevesim kursağımda kalıyor resmen ilk film nasıl bu arada izlenir mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar