Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ultimate Survivor Kaiji

Sam

Öne çıkan mesajlar

KİZÜENAİ??!!! KİZÜENAİ??!!! KİZÜENAİĞHHH??!!!
KİMARU KA?!! KİMARU KA?!! KİMARU KAAAAAAHHHH?!!

hanço'yu onizuka'daki müdür yardımcısının seslendirdiğini bu bölüm farkettim, orada onizuka'nın delirttiği zamanlardaki gibi yırtınmaya başlayınca ahaha
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 3 hafta sonra ...
Eveet 15 ile başlamış oluyor Kaiji vs. Bog. Mangada baya epikti animede de harika olacağına kuşku yok.

15

Of o tırnak sahnesi ne fenaydı. Mangada okurken o kadar hissetmemiştim ama şimdi ses+video olunca direk insanın içine işliyor. Üstelik herkesin bir şekilde küçük versiyonunu tattığı, bildiği bir acı olduğu için daha da hissedilir...

Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
  • 2 hafta sonra ...
Manga'da biraz daha farklıydı. Mangada "savaş olunca politikacılar el koyabiliyor, benim bütün zenginliğim politikacıların elinde. Gerçek zenginin dünyada ne olursa olsun lüks içinde yaşayabilmesi, ne olursa olsun mallarının tek sahibi olması gerekir" civarında birşeyler diyordu yanlış hatırlamıyorsam.

Ayrıca Hyoudou 2. dünya savaşını görmüş adam, gayet doğal aslında böyle düşünmesi.
Sosyal ağlarda paylaş

Cystein said:

bu harbi güzel mi ya? bana da bi çinli arkadaş anlattı biraz. ama ö yle boktan anlattı ki

adamın tefeci örgüte (illuminati gibi bunlar) ÇOK borcu var, bu tefeci örgütün liderinin en büyük eğlencesi de borç silme karşılığı kafasından uydurduğu abuk sabuk, psikoloji ve şansa dayanan akıl oyunlarında oyuncak yapmak borçluları. olaylar gelişir..
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...

23

DAGA!! SHIKAAAAASSHH!!

AKUMA AKUMA AKUMMAAAAAH!

Sonuna geldik, son bölüm haftaya. Buralar animede pacingden dolayı epikliğini yitirmiş biraz ama gene de baya iyi. Mangada ilk okuduğumda mükemmel gelmişti bana, belkide şimdi olacakları bildiğimden daha az etki ediyordur...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...