dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 senko said: ADAM MUHENDIS MAASI VERIO LAN!!! aynen abi çok uzun süre kendime, uzunca bi süre kardeşime baktım. yabancı dilim var. çocukları sevmiyorum aslında 1500'e gargamel'i bile sevebilirim.. elimde eski susam sokağı kasetleri, nils ve uçan kaz serisi ve diğer evde çalışan bi vhs player var. telebubilerle değil adam gibi programlarla büyüsün çocuklarınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 walla benim hanımda mavi ekran verdi. 13 aydır yeter artık bıktım diyor cokta yaramaz bizim kız. en son dayanamadım bi tane daha hatun alayım.ikiniz bi bakarsınız hem canında sıkılmaz dedim.. devreleri yaktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 sonra hoca efendi demiş ki " e öyle dedim olmaz dedin, böyle dedim yok dedin.. ben iyisi mi alayım ikinci bi karı da sen de rahat eeet ben de rahat edeyim". keh keh keh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ben geleyim çocuklarınızı chewbacca edasıyla büyütürüm wookiece öğretirim. böyle kıllı tüylü olurlar büyüyünce <3 sonra hep beraber raid yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 gerçi siz daha iyi bilirsiniz ama bakıcıya kişilik testi türü şeyler yaptırsanız almadan önce iyi olur gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 hanim otursun evde, cocuklara baksin, gerek yok bakiciya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 @aqu aynı görüşteyim walla. :D --- hatta hanımla konuşuyorduk şimdi dedim 1500 tl vericeklermiş.hanım atladı hemen ben gidip bakayım 1500 liraya bizim cocuğada 400 e bakıcı tutarız diye :D 1100 tl cepte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ahahahaha aquila said: hanim otursun evde, cocuklara baksin, gerek yok bakiciya. aslında sunu bende dicektim de ayıp olur diye vazgeçtim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 aquila said: hanim otursun evde, cocuklara baksin, gerek yok bakiciya. /biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=22907374 ahahha sonra silerim : http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=22907420 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emrys Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ssk var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 10 dakikaya balon dolacak bura. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 waow waow waow...binn--beş---yüz--türk--lirası.Asistan maaşı o kadar(değil bile),tamam fizik kariyerimi burda bitirdim,ne gerek var o kadar sene okumaya,mezun olucam da,kadroya alınıcam da,dmaster da doktora da,hiç gereekk yokmuş ...ing,fransızca,ispanyolca var,antik yunanca da çat pat....tenis oynarım(ilerki yıllar içinde yer yapaym)...matematik,fizik,kimya,biyoloj,...tüm pozitif bilimlere de giriş yaparım ben 1 seneye ,belki ikizler de 12 yaşına gelince kendi izafiyet teorisini yazarlar sdf...;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 kusura bakmayin da, cocuklarimi emanet edicem insana, nub muhendisten fazla para vermek o kadar garip deil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ülkede asgari ücret 600 küsur lira olunca,insan bir şaşırıyor,yoksa tabiki ben de veririm ilerde fazlasıyla bakıcıya,yeterki iyi baksın gersi mühim değil oluyor insan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yatili oldugunu da gozardi etmeyelim. asgari ucretle ne alakasi var, o zaman herkese asgari ucret verilsin her iste. alin bi ukraynali, yatili matili /wink. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yani mesela benim bir yakınım itüde yurtta gece nöbetli olarak çalışıyor,kız yurdunda,bildiğin 700 lira alıyor.(yol yemek içinde)...orda da nöbet,ordada sorumluluk...belli olmuyor..neyse neyse konuyu saptırmayalım da. @Luniz ;ben birkaç kişiye mail attım konuyla ilgili geri dönen olursa size yönlendireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 1500 lira da iyiymi$. ama hayatini satin aliyosun adamin bi bakima oyle du$unmek lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yatılı olmasaymıs bir tanıdık vardı aslında. ama yatılı olayı bozuyor işi, sabah gel aksam git düşünürseniz bir konuşurum ev hanımı kendisi evli 11 yasında kızı var , iş bakıyordu en son , ama yatılı uymaz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yatılı olmasaymıs bir tanıdık vardı aslında. ama yatılı olayı bozuyor işi, sabah gel aksam git düşünürseniz bir konuşurum ev hanımı kendisi evli 11 yasında kızı var , iş bakıyordu en son , ama yatılı uymaz ona. bu arada 1500 tl ye woow diyenler muhtemelen henüz anne baba olmamış kişiler :) arkadaşlar hayatınızdaki en önemli şeyi hatta kendi canınızdan bile önemli bir şeyi emanet ediyorsunuz 1500 para değil bunun yanıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 aha forumu bozdum edit yaptım 2 mesaj oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 çocuğunu emanet ediyorsun be 1500 laf mı? ÇOCUKLARINIZ İÇİN EN İYİSİ İÇİN GELİN BENİ SEÇİN! yesviken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 WE CAN BELIEVE IN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DrTirolBey Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 valla uzun bir süre hasta baktım (tabii sonrasında kadın tutmamız gerekti) şimdilerde de sabahın 5 inde 13 yaşındaki köpeğim inleyerek uyandırıyor kapı önüne indiriyorum 20 dakika tuvaletini yapması sürüyor (tabii uyku düzni de ayva oldu bir süre) hani çocuk bakmak huysuz yatalak hasta bakmakla da aynı (onu da denedik.. çocuğun bezini değiştiremediler bana değiştirttiler kaç kere) ama gel gör ki göztepede oturmama rağmen eğitim durumumdan vs ötürü utanmasam "ben gelirim" diye öm atacağım ahaha ha bir de şöyle dülünün şimdi bebeğe bakacak olan kişi 2 yaşına kadar fln bakar snorasında gerek kalmıyor (en azından ben öyle gördüm) esas sıkıntı o gecenin köründe uyandırmaları alt bezinin değişmesi vs onlar olmasa çocuk büyütmek eğlenceli görece kolay iş ama o tuvalet eğitimine kadar olan kısım yok mu.. işte o herkese gelemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 bez değiştirme olayı olmasa yarın kapının önündeydim .. bide bebek kakası daha bi otantik kokuyo off :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar