Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bebeklere bakici lazim :)

LuNiZ

Öne çıkan mesajlar

senko said:

ADAM MUHENDIS MAASI VERIO LAN!!!

aynen abi

çok uzun süre kendime, uzunca bi süre kardeşime baktım. yabancı dilim var. çocukları sevmiyorum aslında 1500'e gargamel'i bile sevebilirim..

elimde eski susam sokağı kasetleri, nils ve uçan kaz serisi ve diğer evde çalışan bi vhs player var. telebubilerle değil adam gibi programlarla büyüsün çocuklarınız
Sosyal ağlarda paylaş

waow waow waow...binn--beş---yüz--türk--lirası.Asistan maaşı o kadar(değil bile),tamam fizik kariyerimi burda bitirdim,ne gerek var o kadar sene okumaya,mezun olucam da,kadroya alınıcam da,dmaster da doktora da,hiç gereekk yokmuş
...ing,fransızca,ispanyolca var,antik yunanca da çat pat....tenis oynarım(ilerki yıllar içinde yer yapaym)...matematik,fizik,kimya,biyoloj,...tüm pozitif bilimlere de giriş yaparım ben 1 seneye ,belki ikizler de 12 yaşına gelince kendi izafiyet teorisini yazarlar sdf...;)
Sosyal ağlarda paylaş

yani mesela benim bir yakınım itüde yurtta gece nöbetli olarak çalışıyor,kız yurdunda,bildiğin 700 lira alıyor.(yol yemek içinde)...orda da nöbet,ordada sorumluluk...belli olmuyor..neyse neyse konuyu saptırmayalım da.

@Luniz ;ben birkaç kişiye mail attım konuyla ilgili geri dönen olursa size yönlendireceğim.
Sosyal ağlarda paylaş

yatılı olmasaymıs bir tanıdık vardı aslında. ama yatılı olayı bozuyor işi, sabah gel aksam git düşünürseniz bir konuşurum ev hanımı kendisi evli 11 yasında kızı var , iş bakıyordu en son , ama yatılı uymaz ona.

bu arada 1500 tl ye woow diyenler muhtemelen henüz anne baba olmamış kişiler :) arkadaşlar hayatınızdaki en önemli şeyi hatta kendi canınızdan bile önemli bir şeyi emanet ediyorsunuz 1500 para değil bunun yanıda
Sosyal ağlarda paylaş

valla uzun bir süre hasta baktım (tabii sonrasında kadın tutmamız gerekti) şimdilerde de sabahın 5 inde 13 yaşındaki köpeğim inleyerek uyandırıyor kapı önüne indiriyorum 20 dakika tuvaletini yapması sürüyor (tabii uyku düzni de ayva oldu bir süre) hani çocuk bakmak huysuz yatalak hasta bakmakla da aynı (onu da denedik.. çocuğun bezini değiştiremediler bana değiştirttiler kaç kere) ama gel gör ki göztepede oturmama rağmen eğitim durumumdan vs ötürü utanmasam "ben gelirim" diye öm atacağım ahaha

ha bir de şöyle dülünün şimdi bebeğe bakacak olan kişi 2 yaşına kadar fln bakar snorasında gerek kalmıyor (en azından ben öyle gördüm) esas sıkıntı o gecenin köründe uyandırmaları alt bezinin değişmesi vs onlar olmasa çocuk büyütmek eğlenceli görece kolay iş

ama o tuvalet eğitimine kadar olan kısım yok mu.. işte o herkese gelemiyor
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...