tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Yakında açılacak olan bir projem için görüş ve önerilerinize başvurayım dedim, sitenin adı planliyor.com, bu fırsat sitelerinin daha geliştirilmiş bir hali, içinde sosyal tarafta var biraz yemeksepeti gibi çalışan bir servisde var, sitenin amacı yemek , otel,eğlence , halı saha vb bir çok aktiviteyi site üzerinden planlayarak bunu arkadaşlarınızla paylaşım onlarıda davet etmek üzerine kurulu , tabi işin içinde o mekana rezarvasyon yapma yada aynı fırsat sitelerindeki gibi özel indirimler alma olanığınız var, tasarımlarından örneklerde koyuyorum tasarımları ben yaptım yazılım tarafındanda %70 civarında bitti fakat sizce daha düzgün çalışması için daha doğrusu ya söyle olsa çok daha iyi olur diyebileceğiniz bir şey varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 PLANLIYOR.COM un fontu ve hemen ana sayfada hatun resmi direk Playboy imajı oluşturdu kafamda. edit: tabi bu benle ilgili. Ama fikir iyi, arayüzde güzel gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 ben beğendim (tu) sadece diğer benzer siteler gibi spam yapmayın milletin mail adrese de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 daha çok son kullanıcı gözü ile bakın, yani kullanırmısınız, kullanım aşamalarında ne olsa güzel olur, söyle bir özellik olsa iyi olur diyebilceğiniz şeyler varmı? en çok ne için kullanmak isterseniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 www.mekanist.net var tam aynısı galiba seninkinin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Isim baya kotu ama ya =) Yiyelimicelim falan yapalim onu. domain bende, satabilirim =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 uyelik istemeden calisirsa sistem on numara olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yiyelimicelim baya iyi olur bencede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Mum_Chamber said: uyelik istemeden calisirsa sistem on numara olur. +1 evet evet evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 İsim o kadar kötü degil ama yiyelimiçelim on numara olmuş ona lafım yok :D onun dışında facebookta begen linkini gördüm ama facebooktan paylaşmak mümkün mü bılmıyorum. Ornegin otomatik event açma olanagı var ise 'plan yap-facebook event' dıye bır olay var mı bılemem yani var mı derken sitede degil direk yapılabilir mi bilemem ama ınsan o tuşa basınca facebookta event olusucak event admini site sahibi olucak ve attending listesi direk elinizde olucak ona göre haber verılecek gıdılecek yere boylece eventi baslatan arkadasta sorumluluk almadan arkadaslarını davet etmıs olucak sadece. Tabii daha ne fikirler sunulucaktır ama bu haliyle gideri var gibi sitenin acılsın dırek alırım uyelık ben acıkcası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rynza Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Dostum siteni o kadar tanıtmışsın ama bir linkini koymamışsın, üstteki arkadaş mekanist diye bir yer yazmış oraya tıkladım maalesef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2011 yazının başında da belirttiğim gibi sitenin %70 i bitti bir süre sonra yayına girecek ben site açılmadan önce görüşler alarak son düzenlemeleri yapmak için buraya konu açtım, gelen öneriler doğrultusunda site açılmadan önce yeni şekillendirmeler yapabilmek adına, mekanist eski ve başarılı bir site, fakat mekanist mekan rehberi sunan bir site, kullanıcı yorumlar vs ile mekanları tanıtıyor, son zamanlarda fırsat bölümüde aktif etti. planlıyor.com adı üstünde insanlara mekanlar üzerinde akvitiler planlar yapmayı sağlayan bir organizasyon sitesi, yani ilk amacı mekan tanıtmak değil insanlara yapmak istedikleri aktiviteleri yapabilecekleri yerleri gösterim bu yerlerde avantajlar sunarak plan yapmalarını sağlamak. Örneğin 26 nisanda doğum gününüz , sitede 26 nisanı seçerek bir mekan bakıyorsunuz , beğendiğiniz mekanda plan oluşturuyorsunuz bu plana bir isim ve açıklama vererek arkadaşlarınıza davetiye gönderiyorsunuz , davetiyeler mail yoluyla sms yoluyla neyle isterseniz arkadaşlarınıza ulaşıyor arkadaşlarınız eevet hayır belki gibi seçeneklerle doğum gününüze gelip gelmeyeceğini belirtebiliyor isterse yorum yapabiliyor, bundan sonraki aşamada iki seçeneğiniz var birinci seçenek ister kendiniz toplanır gider doğum gününüzü kutlarsanız, ikinci seçenek planliyor.com u kullanarak o gün o mekanda bir rezarvasyon oluşturarak özel indirimlerden faydalabilirsiniz, nedir bu özel indirim mesala o mekan sadece planliyor.com için bir menu hazırlamıştır, 60 tl tutan bu 40 tl dır, isterseniz siteden anında rezarvasyonunuzla beraber 40 tl lik bu menulerden alabilirsiniz, aldığınızda size bir kupon geliyor bu kuponla oraya gidip o menuyu 40 tl ye yiyebiliyorsunuz, bu menuleri dogum gunune cağırdıgınız arkadaslarınızda aynı şekilde alabiliyor. kısaca olay bundan ibaret yani mekan tanıtım sitesi değil organizasyon sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Mekanist'in temeliyle Facebook'un event olayının birleştirilip üzerinde yoğunlaşılmış hali yani. Bence güzel fikir, organizasyon düzenlerken davet ettiğin kişiler her zaman kesin olarak gelirim gelmem diyemiyo ve bu da randevu alınırken adam sayısı konusunda sıkıntı yaratıyo. Şu sistem baya cazip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2011 işin içinde randevu ve grup olarak ödeme gibi önemli ayrıntılarda var, her mekan için belli bir rezarvasyon bitis süresi var, bu sefer halı saha maçından örnek vereyim, arkadaslarınızla 28 mart gecesi bir halı saha maçı yapacaksınız ve 12 kişisiniz, takvimde 28 mart ı tıklıyor, spor kategorisinden istediğiniz size yakın bir halı sahayı seçiyorsunuz, ve diğer 11 arkadaşınıza davet gönderiyorsunuz, halı sahanın fıyatı 140 TL fakat planliyor.com üzerinden rezarvasyon yaparsanız 120 TL, ama bütün bu parayı da siz ödemek istemiyorsunuz, o zaman ödemeyi paylaştır ile davet ettiğiniz 11 arkadaşınıza giden mailde bir de ödeme linki çıkıyor , maça gelecek olan arkadaşlarınız gelen mailde katılıyorum a bastıklarında siteye yönleniyor, 10 TL olan kendi payını ödüyor, planı oluşturan kişide kimlerin ödediğini görebiliyor , yalnız burda önemli bir nokta ödeniyor derken kredi kartlarından para çekilmiyor sadece bloke koyuyor, rezarvasyon süresi bitene kadar tüm ödemeler gerçekleştiğinde rezarvasyon onaylanıyor ve o anda ödeme alınıyor, eğer rezarvasyon bitiş süresi içersinde iptal edilirse kredi kartlarından para çekilmemil oluyor, planı oluşturan arkadaş bir deadline koyabiliyor , su gün su saate kadar şu kadar kişi ödemediyse iptal et gibi yada eksik kalan kişilerin ödemelerini kendi tamamlayıp yine rezarvasyonu onaylıyabiliyor, rezarvasyondan kesinleştikten sonra bir kupon gidiyor mailini bu maildeki kuponla halı sahaya gidip maçınızı para ödemeden yapıp çıkıyorsunuz. Böylece hem ucuza maç yapmış oluyor hem sahayı ayarlamakla ugraşmıyor hemde orda hadi beyler paraları toplayalım kısmınada bulaşmamış oluyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 fena değil (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anason Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 guzel olmus ama wordpress templatelerine cok benzemis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Ben tasarımı çok beğendim, sade olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mightee Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 fontları beğenmedim daha yumuşak bi font kullanılabilir onun dışında güzel görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Hemen Üye Ol değil de Hemen üye ol ya da hemen üye ol şeklinde olsa daha az göz yorar sanki. kabaca baktım, tek gözüme takılan kısım o oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Fikir guzel ama social networks u izlememişsin belliki. Ben yazdırmaya başladım bu siteyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Klapaucius Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 1 milyon doğum günü partisi yapmak için birkaç düşman edinmeniz gerekebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eralph Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Sade olmuş demiş biri ama ana sayfa biraz karışık olmamış mı? Ben tasarlıyor olsam ilk sayfayı ÇOK ÇOK basit yapardım mesela asıl bana lazım olan buton, yani "Plan yapmaya başla!" çok sönük kalmış o ekran görüntüsünde. Ana sayfayı kullanıcıya özel yapabilirsiniz, mesela sadece "Ne yapmak istersin?" olan bölüm ortada olsa başlangıç olarak. Sonra ben çok halı saha maçı yapıyorsam hava durumu beni etkiliyordur drag-drop sistemiyle bi hava durumu widgetı atarım sayfamın sağına. "Fırsatlar" da statik durmak yerine alttan veya sayfaların yanlarından kayarak geçse, daha az kalabalık oluşturabilirler bence :P tabi ben sayfayı, ne yapcağımı biliyorum ama tek tek uğraşmak istemiyorum planliyor.com'a gireyim de zahmetli işleri o halletsin gözüyle inceledim. Bakalım neler yapabiliyoruz uygun bişeyler var mı bu hafta gözüyle bambaşka gelebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Klapaucius said: 1 milyon doğum günü partisi yapmak için birkaç düşman edinmeniz gerekebilir asfhaushfua :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 facebook'taki event mevzusuyla bir şekilde entegrasyon yaparsanız tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2011 ahmedinejad said: facebook'taki event mevzusuyla bir şekilde entegrasyon yaparsanız tutar. bu. kesinlikle bu. insanlar o eventten rahatlıkla davet eder vs vs belli sebepleri ama harbi bu siteyi meshur edebilecek ek o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar